Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vibruojantis analinis kaištis "GPLAYSM+" – Juodas

Kaina
31.95 €
Nori išbandyti kažką naua ir malonaus, tuomet šis analinis kaištis - vibratorius „GPLAYSM+" kaip tik tau. Patikėk nespėsi mėgautis žaisdamas poroje arba viena.

Ergonomiškai suprojektuotas silikoninis vibratorius, skleidžiantis stiprią, pastovią vibraciją. Puikiai tinka naudoti analiniu arba vaginaliniu būdu, idealiai tinka vyrams ir moterims, taip pat gali būti naudojamas klitoriui stimuliuoti. Su 6 vibracijos režimais.

Atsparus vandeniui ir įkraunamas. Naudoti tik su vandens pagrindo lubrikantais.
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Vibruojantis analinis kaištis "GPLAYSM+" – Juodas  
 
Prabangus, vibruojantis analinis kaištis  turi profiliuotą galiuką, kuris stimuliuoja P ir G taškus , pagamintas iš švelnaus medicininio silikono, o taip pat yra ir be ftalatų.  Higieniškas ir lengvai valomas  kaištis yra labai malonus liesti, o dėl išskirtinai minkštos medžiagos - be skausmo ir diskomforto įslysta į vidų. Šio analinio kaiščio pagalba pajusite, ką reiškia tikra ekstazė. 
"GPLAYSM+'' labai lengvai valdomas analinis kaištis, kurį galite įjungti ir išjungti vos vieno mygtuko paspaudimu. Kaištis  turi net 6 skirtingus vibracijos režimus , kurios patenkins net išrankiausių analinių žaidimų entuziastų poreikius. 
Integruota ličio jonų bateriją galima įkrauti ir  mėgautis žaidimais nepertraukiamai.  Galėsite pasiimti jį kartu su savimi net ir į audringų žaidimų kupinas keliones. 
Tinkamai prižiūrint  šis kaištis tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
 
Vibruojantis analinis kaištis "GPLAYSM+" – Juodas
 
Prabangus, vibruojantis analinis kaištis turi profiliuotą galiuką, kuris stimuliuoja P ir G taškus, pagamintas iš švelnaus medicininio silikono, o taip pat yra ir be ftalatų. Higieniškas ir lengvai valomas kaištis yra labai malonus liesti, o dėl išskirtinai minkštos medžiagos - be skausmo ir diskomforto įslysta į vidų. Šio analinio kaiščio pagalba pajusite, ką reiškia tikra ekstazė.

"GPLAYSM+'' labai lengvai valdomas analinis kaištis, kurį galite įjungti ir išjungti vos vieno mygtuko paspaudimu. Kaištis turi net 6 skirtingus vibracijos režimus, kurios patenkins net išrankiausių analinių žaidimų entuziastų poreikius.

Integruota ličio jonų bateriją galima įkrauti ir mėgautis žaidimais nepertraukiamai. Galėsite pasiimti jį kartu su savimi net ir į audringų žaidimų kupinas keliones.

Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
 
Apie vibruojantį analinį kaištį: 
Pakuotės matmenys: 21,50 x 12,50 x 5,50 cm 
Pakuotės svoris: 145 g 
Gaminio matmenys: 7 x 5 x 2 cm 
Produkto svoris: 24 g 
Reikalingos baterijos: 1 
Baterijos tipas: ličio jonų 
Baterijos įtrauktos: Taip 
Medžiagos: Silikonas
Apie vibruojantį analinį kaištį:
  • Pakuotės matmenys: 21,50 x 12,50 x 5,50 cm
  • Pakuotės svoris: 145 g
  • Gaminio matmenys: 7 x 5 x 2 cm
  • Produkto svoris: 24 g
  • Reikalingos baterijos: 1
  • Baterijos tipas: ličio jonų
  • Baterijos įtrauktos: Taip
  • Medžiagos: Silikonas

Apie prekinį ženklą

Nexus buvo įkurta 2005 m. Didžiojoje Britanijoje. Nexus - suaugusiems skirtas prekės ženklas, tarptautiniu mastu žinomas dėl novatoriškų vyrams ir moterims skirtų gaminių. Daug dėmesio skirdamas dizainui, „Nexus“ gamina funkcionalius, kokybiškus suaugusiųjų žaislus, pagamintus iš prabangių medžiagų, kurios garantuoja optimalius rezultatus. Kartu su atsidavusia dizainerių ir inžinierių komanda dirbanti „Nexus“ kompanija yra profesionalų grupė, kurių kiekvienas turi daug patirties ir mąsto apie ateitį.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt