Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Analinis kaištis ,,Dark Invader Metal & Silicone Anal Plug Small''

Kaina
29.85 €
Pajuskite šio hibridinio kaiščio svorį savo skylutėje! ,,Dark Invader'' pagamintas iš aliuminio lydinio be nikelio ir kūnui saugaus medicininio silikono. Jis yra sunkesnis nei dauguma kitų analinių kaiščių ir puikiai tinka jaudinantiems temperatūrų žaidimams - įkaitinkite jį arba atvėsinkite, kad suteiktumėte papildomo jaudulio savo analiniams žaidimams.

Dėka silikoninio pagrindo šis analinis kaištis yra pakankamai patogus ilgalaikiam nešiojimui ir suteikia malonų pojūtį tarp žandukų. Lenktas kaiščio pagrindas užtikrina visišką saugumą ir patogų valdymą. 
Spalva: Sidabrinė
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Analinis kaištis ,,Dark Invader Metal & Silicone Anal Plug Small''  
Unikalus ir išskirtinis analinis kaištis yra  pagamintas iš aliuminio ir silikono derinio , kuris itin maloniai ir jaudinančiai užpildys jūsų analinę skylutę, ir patogiai įsitaisys tarp skruostukų. Šis analinis  kaištis yra gerokai sunkesnis nei dauguma kitų analinių kaiščių  ir puikiai tinka dėvėti ilesnį laiką. 
Dėl smailėjančio galiuko, siauro kotelio ir platėjančio pagrindo ,,Dark Invader''  lengva įsikišti net pradedatiesiems analinių žaidimų gerbėjams . Itin jaudinanti patirtis, aistringi žaidimai ir nesibaigiantis malonumas - visa tai ir dar daugiau tik šio analinio kaiščio pagalba. 
Metalinė analinio kaiščio dalis yra sunki ir  tinka temperatūrų žaidimams . Įkaitinkite arba atvėsinkite kaištį, kad pajustumėte kitą pojūčių ir žaidimų dimensiją. 
Kaištis pagamintas iš ilgaamžio, tvirto ir glotnaus aliuminio lydinio be nikelio, todėl tinka net jautriai odai. Kaiščio pagrindas pagamintas iš neporėto, aksominio švelnumo silikono, kuriame nėra ftalatų. 
Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti kaiščių medžiagą ir apriboti jų veikimą bei galiojimo laiką.  
 
Analinis kaištis ,,Dark Invader Metal & Silicone Anal Plug Small''

Unikalus ir išskirtinis analinis kaištis yra pagamintas iš aliuminio ir silikono derinio, kuris itin maloniai ir jaudinančiai užpildys jūsų analinę skylutę, ir patogiai įsitaisys tarp skruostukų. Šis analinis kaištis yra gerokai sunkesnis nei dauguma kitų analinių kaiščių ir puikiai tinka dėvėti ilesnį laiką.

Dėl smailėjančio galiuko, siauro kotelio ir platėjančio pagrindo ,,Dark Invader'' lengva įsikišti net pradedatiesiems analinių žaidimų gerbėjams. Itin jaudinanti patirtis, aistringi žaidimai ir nesibaigiantis malonumas - visa tai ir dar daugiau tik šio analinio kaiščio pagalba.

Metalinė analinio kaiščio dalis yra sunki ir tinka temperatūrų žaidimams. Įkaitinkite arba atvėsinkite kaištį, kad pajustumėte kitą pojūčių ir žaidimų dimensiją.

Kaištis pagamintas iš ilgaamžio, tvirto ir glotnaus aliuminio lydinio be nikelio, todėl tinka net jautriai odai. Kaiščio pagrindas pagamintas iš neporėto, aksominio švelnumo silikono, kuriame nėra ftalatų.

Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti kaiščių medžiagą ir apriboti jų veikimą bei galiojimo laiką. 

 
Apie analinį kaištį:  
 
Pakuotės matmenys: 17,80 x 10,80 x 4,50 cm 
Pakuotės svoris: 117 g 
Kaiščio matmenys: 17,8 x 10,8 x 4,5 cm 
Kaiščio svoris: 117 g 
Įkišamas ilgis: 4,7 cm 
Atsparus vandeniui: Taip 
Be nikelio: Taip 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: Aliuminio lydinys, Silikonas
Apie analinį kaištį:
 
  • Pakuotės matmenys: 17,80 x 10,80 x 4,50 cm
  • Pakuotės svoris: 117 g
  • Kaiščio matmenys: 17,8 x 10,8 x 4,5 cm
  • Kaiščio svoris: 117 g
  • Įkišamas ilgis: 4,7 cm
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Be nikelio: Taip
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: Aliuminio lydinys, Silikonas

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt