Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Analinis kaištis su elektrostimuliacija ,,Estim Silicone Anal Plug''

Kaina
85.55 €
Jūsų laukia šokiruojančiai stimuliuojanti analinių žaidimų sesija su šiuo šilkinio švelnumo silikoniniu kaiščiu! Suderinamas su daugeliu ,,Zeus Powerbox" maitinimo dėžučių, šis didelis elektrostimuliacinis analinis kaištis turi laidus, kurie perduos srovę ir paruoš jus veiksmui.

Ant kaiščio esančios dvigubos kontaktinės sritys elektriniu būdu stimuliuos jūsų skylutę. Analinis kaištis pagamintas iš tvirto, bet elastingo aukščiausios kokybės, neporėto silikono be ftalatų.

Tam, kad dar labiau įelektrintumėte ir sustiprintumėte pojūčius - rekomenduojame šį sekso žaislą naudoti kartu su specialiu elektrostimuliaciniu geliu.
 
Spalva: Pilka
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Analinis kaištis su elektrostimuliacija ,,Estim Silicone Anal Plug''  
Klasikinės formos, juodo it naktis dizaino ir šilkinio glotnumo paviršiaus analinis kaištis ,,E-Stim Silicone Anal Plug" idealiai  tinka giliam įsiskverbimui ir stimuliuojančiam analinės angos pratempimui.  Išplėskite savo analinio sekso patirtį, nes  šis analinis kaištis papildomai jus džiugins ir elektrostimuliacijos funkcija . Šis  kaištis prijungiamas prie Zeus Powerbox  su pridedamais laidais. Analinis kaištis pagamintas iš aukščiausios kokybės silikono. 
Svogūno formos, šiek tiek siaurėjantis ties galu ir platėjantis link vidurio, ,,E-Stim Silicone Anal Plug" analinis kaištis patogiai įsitaiso jūsų (arba partnerio) skylutėje,  jaudinančiai spaudžia išangės sieneles ir laiko išangę atvirą . Ergonomiškas pagrindas užbaigia aptakų kaklelį - jis apsaugo nuo per gilaus įsiskverbimo ir kartu  užtikrina patogų valdymą.  
Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su specialiu  elektrostimuliacijai skirtu geliu  arba  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti kaiščio medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
Analinis kaištis su elektrostimuliacija ,,Estim Silicone Anal Plug''

Klasikinės formos, juodo it naktis dizaino ir šilkinio glotnumo paviršiaus analinis kaištis ,,E-Stim Silicone Anal Plug" idealiai tinka giliam įsiskverbimui ir stimuliuojančiam analinės angos pratempimui. Išplėskite savo analinio sekso patirtį, nes šis analinis kaištis papildomai jus džiugins ir elektrostimuliacijos funkcija. Šis kaištis prijungiamas prie Zeus Powerbox su pridedamais laidais. Analinis kaištis pagamintas iš aukščiausios kokybės silikono.

Svogūno formos, šiek tiek siaurėjantis ties galu ir platėjantis link vidurio, ,,E-Stim Silicone Anal Plug" analinis kaištis patogiai įsitaiso jūsų (arba partnerio) skylutėje, jaudinančiai spaudžia išangės sieneles ir laiko išangę atvirą. Ergonomiškas pagrindas užbaigia aptakų kaklelį - jis apsaugo nuo per gilaus įsiskverbimo ir kartu užtikrina patogų valdymą.

Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su specialiu elektrostimuliacijai skirtu geliu arba vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti kaiščio medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
Apie analinį kaištį:  
 
Pakuotės matmenys: 20,30 x 6,40 x 7,60 cm 
Pakuotės svoris: 256 g 
Gaminio matmenys: 12,7 x 4,6 x 4,6 cm 
Medžiagos: Silikonas 
Stimuliavimo zona: Analinis
Apie analinį kaištį:
 
  • Pakuotės matmenys: 20,30 x 6,40 x 7,60 cm
  • Pakuotės svoris: 256 g
  • Gaminio matmenys: 12,7 x 4,6 x 4,6 cm
  • Medžiagos: Silikonas
  • Stimuliavimo zona: Analinis

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt