Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Analinis vibratorius poroms ,,Hot Passion"

Kaina
74.55 €

Pasiruoškite itin karštiems žaidimams - su ,,Satisfyer Hot Passion"! Analinis vibratorius, pasižymi standžia, išlenkta forma ir užapvalintu galiuku, kuris aktyviai stimuliuoja P tašką. Dėl kaitinimo funkcijos vibratorius įkaista iki 39 °C, o pojūčiai tampa ypač tikroviškesni ir autentiškesni.

Taip pat šis sekso žaislas suaktyvina kraujotaką, todėl stimuliacija tampa dar intensyvesnė. ,,Hot Passion" aistringus pojūčius užtikrina su 12 iš anksto nustatytų vibracijos programų, kurias galima lengvai valdyti valdymo pulteliu arba išmaniąja programėle. Net ir aistringiausių žaidimų akimirkomis galite išlikti visiškai ramūs, nes žiedo formos laikiklis užtikrina saugų ir patogų naudojimą.

Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Analinis vibratorius poroms ,,Hot Passion" 
 
Dėl didelės apimties ,,Satisfyer Hot Passion"analinio vibratoriaus  forma taip pat tinka G taško stimuliacijai . Šį unisex vibratorių su kaitinimo funkcija  gali naudoti abiejų lyčių asmenys . Nepamirškite kruopščiai nuvalyti ir dezinfekuoti vibratorių, jei po analinės stimuliacijos norėsite jį naudoti vaginaliniu būdu. 
Būkite kūrybingi! Sujunkite ,,Satisfyer Hot Passion" su nemokama ,,Satisfyer Connect" programėle, skirta ,,iOS" ir ,,Android", ir mėgaukitės papildomomis funkcijomis: susikurkite savo vibracijos ritmus, įjunkite vibratorių pagal mėgstamus ,,Spotify" hitus arba perduokite valdymą kitam žmogui. 
,,Satisfyer Hot Passion'', kurio minkštas paviršius pagamintas iš kūnui malonaus, aukštos kokybės silikono, yra ypač švelnus odai. Dėl vandeniui atsparios (IPX7) konstrukcijos  jis nebijo nuotykių net duše ar vonioje . Integruotas įkraunamas baterijas po ilgų žaidimų galima įkrauti pridėtu USB laidu. 
Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti kaiščio medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
  
 

Analinis vibratorius poroms ,,Hot Passion"

 
Dėl didelės apimties ,,Satisfyer Hot Passion"analinio vibratoriaus forma taip pat tinka G taško stimuliacijai. Šį unisex vibratorių su kaitinimo funkcija gali naudoti abiejų lyčių asmenys. Nepamirškite kruopščiai nuvalyti ir dezinfekuoti vibratorių, jei po analinės stimuliacijos norėsite jį naudoti vaginaliniu būdu.

Būkite kūrybingi! Sujunkite ,,Satisfyer Hot Passion" su nemokama ,,Satisfyer Connect" programėle, skirta ,,iOS" ir ,,Android", ir mėgaukitės papildomomis funkcijomis: susikurkite savo vibracijos ritmus, įjunkite vibratorių pagal mėgstamus ,,Spotify" hitus arba perduokite valdymą kitam žmogui.

,,Satisfyer Hot Passion'', kurio minkštas paviršius pagamintas iš kūnui malonaus, aukštos kokybės silikono, yra ypač švelnus odai. Dėl vandeniui atsparios (IPX7) konstrukcijos jis nebijo nuotykių net duše ar vonioje. Integruotas įkraunamas baterijas po ilgų žaidimų galima įkrauti pridėtu USB laidu.

Tinkamai prižiūrint šis kaištis tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti kaiščio medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
 
 
Apie analinį vibratorių: 
Pakuotės svoris: 413 g 
Gaminio matmenys: 4,6 x 5,3 x 18 cm 
Produkto svoris: 170 g 
Greičio režimai: 10 
Įkraunamas: USB laidu 
Baterija: Ličio jonų 
Atsparus vandeniui: Taip 
Medžiagos: Silikonas, ABS plastikas 
Stimuliavimo zona: Analinis

Apie analinį vibratorių:

  • Pakuotės svoris: 413 g
  • Gaminio matmenys: 4,6 x 5,3 x 18 cm
  • Produkto svoris: 170 g
  • Greičio režimai: 10
  • Įkraunamas: USB laidu
  • Baterija: Ličio jonų
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Medžiagos: Silikonas, ABS plastikas
  • Stimuliavimo zona: Analinis

Apie prekinį ženklą

Kompanijos Satisfyer veikla sėkmingai startavo su moteriškais stimuliatoriais, kurie vakuumine technologija ir masažo funkcija priglunda prie klitorio taip arti, jog garantuoja sprogstamus, klitorio orgazmus! Be abejonės, tai vieni nuostabiausių sekso žaislų visame pasaulyje. Tačiau Satisfyer ambicijos leido tobulėti ir sukurti dar geresnius, intensyvesnius, galingesnius Satisfyer Pro ir Luxury linijos stimuliatorius. Šie naujesni žaisliukai išsiskiria ir prabangesne išvaizda, modernesniu dizainu bei funkcionalumu.
Moterims, mėgstančioms klasikinius, įsiskverbimui skirtus sekso žaislus, Satisfyer sukūrė ir vibratorius. Kolekcijoje rasite spalvingus, ryškiomis spalvomis akį traukiančius vibratorius kiškučius, G taško ir klasikinius vibratorius. O jei Jums to dar negana, galite išbandyti Satifyer vaginalinius kamuoliukus.
Satifyer rūpinasi ne tik moterimis, ši kompanija nepamiršo ir stipriosios lyties. Jų kolekcijos masturbatoriai išsiskiria futuristiniu dizainu. O vyrai, norintys suteikti dar stipresnį malonumą savo antrajai pusei, į pagalbą gali pasitelkti vibratorius poroms.
Su Satisfyer galėsite mėgautis dar greitesniais, dar stipresniais orgazmais!

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt