Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Analinių kaiščių rinkinys ,,Pink Heart Gem Anal Plug Set''

Kaina
57.55 €
Kai meilė tvyro ore, o Jūs norite išbandyti analinį seksą - rekomenduojame išbandyti šį labai saldžių ir itin seksualių analinių kaiščių rinkinį. Pasiruošimas analiniam seksui yra tikrai labai svarbus - pradėdami su per dideliu partneriu ar žaislu galite rimtai susižeisti. Lengvai ir sklandžiai pradžiai išbandykite analinių kaiščių rinkinį - kūnui saugių metalinių kaiščių rinkinį, kuris padės nuo analinio sekso mokinio tapti visišku ekspertu!

3 skirtingi dydžiai: nuo mažiausio iki didžiausio siaurėjančios formos analinio kaiščio - užtikrins visišką komfortą ir patogumą. Platėjantis kaiščių pagrindas užtikrina patogų valdymą ir visišką saugumą.
Spalva: Sidabrinė
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Analinių kaiščių rinkinys ,,Pink Heart Gem Anal Plug Set''  
Jau seniai norėjote išbandyti analinius žaidimus, bet nežinote nuo ko pradėti? Šis rinkinys yra tai, ko jums reikia! Metalinių analinių kaiščių rinkinys: nuo mažiausio iki didžiausio  puikiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek analinių žaidimų veteranams  - susipažinkite su mažiausiu kaiščiu ir apšildykite savo skylutę didesniems iššūkiams! 
Paįvairinkite savo meilės žaidimus su šiuo elegantišku analinių kaiščių rinkiniu, kurį  puošia rožinio brangakmenio imitacija . Šie analiniai brangakmeniai  pagaminti iš lengvo aliuminio lydinio be nikelio . Jie pasižymi klasikine forma  su siaurėjančiu galiuku ir apvaliu pagrindu . 
Nustebinkite savo partnerį, šiek tiek pasilenkite ir atskleiskite įžūlią staigmeną - blizgantį užpakaliuką, kuris  akimirksniu užkaitins partnerio kraują . ,,Pink Heart Gem Anal Plug Set'' rinkinys yra jautrus temperatūrų pokyčiams, todėl vandens pagalba nesunkiai jį galėsite pašildyti arba atvėsinti. 
Metaliniai analiniai kaiščiai su brangakmenio imitacija  suderinami su visais mėgstamais  lubrikantais  . Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite juos antibakteriniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu  ir šiltu vandeniu. Palikite išdžiūti natūraliai. 
Galite būti visiškai ramūs - šie analiniai kaiščiai pagaminti iš hipoalerginės, neporėtos medžiagos be nikelio, kuri yra draugiška jūsų odai. Švelnūs, glotnūs ir blizgantys analiniai kaiščiai, tai geriausias pasirinkimas visų lygių analinių žaidimų gerbėjams.
Analinių kaiščių rinkinys ,,Pink Heart Gem Anal Plug Set''

Jau seniai norėjote išbandyti analinius žaidimus, bet nežinote nuo ko pradėti? Šis rinkinys yra tai, ko jums reikia! Metalinių analinių kaiščių rinkinys: nuo mažiausio iki didžiausio puikiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek analinių žaidimų veteranams - susipažinkite su mažiausiu kaiščiu ir apšildykite savo skylutę didesniems iššūkiams!

Paįvairinkite savo meilės žaidimus su šiuo elegantišku analinių kaiščių rinkiniu, kurį puošia rožinio brangakmenio imitacija. Šie analiniai brangakmeniai pagaminti iš lengvo aliuminio lydinio be nikelio. Jie pasižymi klasikine forma su siaurėjančiu galiuku ir apvaliu pagrindu.

Nustebinkite savo partnerį, šiek tiek pasilenkite ir atskleiskite įžūlią staigmeną - blizgantį užpakaliuką, kuris akimirksniu užkaitins partnerio kraują. ,,Pink Heart Gem Anal Plug Set'' rinkinys yra jautrus temperatūrų pokyčiams, todėl vandens pagalba nesunkiai jį galėsite pašildyti arba atvėsinti.

Metaliniai analiniai kaiščiai su brangakmenio imitacija suderinami su visais mėgstamais lubrikantais. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite juos antibakteriniu muilu arba specialiu žaislų valikliu ir šiltu vandeniu. Palikite išdžiūti natūraliai.

Galite būti visiškai ramūs - šie analiniai kaiščiai pagaminti iš hipoalerginės, neporėtos medžiagos be nikelio, kuri yra draugiška jūsų odai. Švelnūs, glotnūs ir blizgantys analiniai kaiščiai, tai geriausias pasirinkimas visų lygių analinių žaidimų gerbėjams.
Apie analinių kaiščių rinkinį:  
 
Pakuotės matmenys: 14,50 x 14 x 6,30 cm 
Pakuotės svoris: 367 g 
Mažas kaištis: 54 g 
Vidutinis kaištis: 84 g 
Didelis kaištis: 155 g 
Medžiagos: Aliuminio lydinys, ABS plastikas 
Mažiausio kaiščio specifikacija: 
Bendras ilgis: 6,6 cm 
Įkišamas ilgis: 6,1 cm 
Skersmuo plačiausioje vietoje: 2,5 cm 
Skersmuo ties kotu: 1 cm 
Vidutinio kaiščio specifikacija: 
Bendras ilgis: 8,1 cm 
Įkišamas ilgis: 7,6 cm 
Skersmuo plačiausioje vietoje: 3,3 cm 
Skersmuo ties kotu: 1,1 cm 
Didžiausio kaiščio specifikacija: 
Bendras ilgis: 9,6 cm 
Įkišamas ilgis: 8,6 cm 
Skersmuo plačiausioje vietoje: 4 cm 
Skersmuo ties kotu: 1,2 cm
Apie analinių kaiščių rinkinį:
 
  • Pakuotės matmenys: 14,50 x 14 x 6,30 cm
  • Pakuotės svoris: 367 g
  • Mažas kaištis: 54 g
  • Vidutinis kaištis: 84 g
  • Didelis kaištis: 155 g
  • Medžiagos: Aliuminio lydinys, ABS plastikas

Mažiausio kaiščio specifikacija:

  • Bendras ilgis: 6,6 cm
  • Įkišamas ilgis: 6,1 cm
  • Skersmuo plačiausioje vietoje: 2,5 cm
  • Skersmuo ties kotu: 1 cm

Vidutinio kaiščio specifikacija:

  • Bendras ilgis: 8,1 cm
  • Įkišamas ilgis: 7,6 cm
  • Skersmuo plačiausioje vietoje: 3,3 cm
  • Skersmuo ties kotu: 1,1 cm

Didžiausio kaiščio specifikacija:

  • Bendras ilgis: 9,6 cm
  • Įkišamas ilgis: 8,6 cm
  • Skersmuo plačiausioje vietoje: 4 cm
  • Skersmuo ties kotu: 1,2 cm

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt