Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Tamsoje šviečiantis analinis kaištis ,,Glow-In-The-Dark Glass Anal Plug Small''

Vertė
Kaina
27.01 € 41.55 €
Paįvairinkite savo meilės žaidimus ir įneškite į juos šiek tiek jaudinančių pojūčių su šiuo tamsoje šviečiančiu analiniu kaiščiu. Kaištis pagamintas iš lygaus ir patvaraus borosilikatinio stiklo, kuris turi virpantį žalios spalvos raštą. Naktinių žaidimų metu jūs arba jūsų partneris galės lengvai ir smagiai rasti kelionės tikslą iki jūsų užpakaliuko tik šio kaiščio pagalba.

Ilgaamžė borosilikatinė medžiaga yra hipoalerginė, saugi kūnui ir suderinama su visų rūšių lubrikantais. Garantuojame jums bekompromisį malonumą su bet kokiu mėgstamu lubrikantu. Be viso to šio kaiščio pagalba galite mėgautis ir temperatūrų žaidimais. Viskas, ko reikia, tai pašildyti kaištį šiltame arba šaltame vandenyje ir mėgautis neužmirštamais, kraują kaitinančiais pojūčiais.
Spalva: Permatoma
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Tamsoje šviečiantis analinis kaištis ,,Glow-In-The-Dark Glass Anal Plug Small''  
 
XR Brands yra žinomas sekso žaislų gamintojas, kuris siūlo įvairių produktų asortimentą suaugusiems. Vienas iš jų produktų yra tamsoje šviečiantis analinis kaištis, skirtas praturtinti asmeninę intymią patirtį ir suteikti  papildomos aistros bei jaudulio . 
  
Tamsoje šviečiantis analinis kaištis pagamintas iš specialaus borosilikatinio stiklo, kuris sugeria šviesą ir šviečia tamsoje. Dėl šios savybės, analinis  kaištis gali sukurti įspūdingą ir stimuliuojantį vaizdą , ypač naudojant jį tamsioje aplinkoje. Trys skirtingi dydžiai - galite rinktis vieną iš jų pagal individualius poreikius ir patirties lygį. 
  
Naudojant analinį kaištį, svarbu naudoti pakankamai lubrikanto, kad užtikrintumėte sklandų ir saugų įvedimą bei patogumą naudojant. Taip pat šis kaištis  turi platėjantį pagrindą , kurio dėka galite jaustis visiškai saugūs, nes jis užkerta kelią per dideliam įsiskverbimui ir užtikrina patogų valdymą. 
  
Tamsoje šviečiantis analinis kaištis  suderinamas su visais mėgstamais  lubrikantais  . Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį antibakteriniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu  ir šiltu vandeniu. Palikite išdžiūti natūraliai. 
  
Tamsoje šviečiantis analinis kaištis yra įdomus ir inovatyvus pasirinkimas tiems, kurie ieško naujų pojūčių ir nori praturtinti savo intymią patirtį. XR Brands siūlo kokybiškus produktus, kurie gali padėti atrasti naujus malonumus ir suteikti naujų, jaudinančių patirčių.
Tamsoje šviečiantis analinis kaištis ,,Glow-In-The-Dark Glass Anal Plug Small''
 
XR Brands yra žinomas sekso žaislų gamintojas, kuris siūlo įvairių produktų asortimentą suaugusiems. Vienas iš jų produktų yra tamsoje šviečiantis analinis kaištis, skirtas praturtinti asmeninę intymią patirtį ir suteikti papildomos aistros bei jaudulio.
 
Tamsoje šviečiantis analinis kaištis pagamintas iš specialaus borosilikatinio stiklo, kuris sugeria šviesą ir šviečia tamsoje. Dėl šios savybės, analinis kaištis gali sukurti įspūdingą ir stimuliuojantį vaizdą, ypač naudojant jį tamsioje aplinkoje. Trys skirtingi dydžiai - galite rinktis vieną iš jų pagal individualius poreikius ir patirties lygį.
 
Naudojant analinį kaištį, svarbu naudoti pakankamai lubrikanto, kad užtikrintumėte sklandų ir saugų įvedimą bei patogumą naudojant. Taip pat šis kaištis turi platėjantį pagrindą, kurio dėka galite jaustis visiškai saugūs, nes jis užkerta kelią per dideliam įsiskverbimui ir užtikrina patogų valdymą.
 
Tamsoje šviečiantis analinis kaištis suderinamas su visais mėgstamais lubrikantais. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį antibakteriniu muilu arba specialiu žaislų valikliu ir šiltu vandeniu. Palikite išdžiūti natūraliai.
 
Tamsoje šviečiantis analinis kaištis yra įdomus ir inovatyvus pasirinkimas tiems, kurie ieško naujų pojūčių ir nori praturtinti savo intymią patirtį. XR Brands siūlo kokybiškus produktus, kurie gali padėti atrasti naujus malonumus ir suteikti naujų, jaudinančių patirčių.
Apie tamsoje šviečiantį analinį kaištį:  
 
Pakuotės matmenys: 13,30 x 7,80 x 5,60 cm 
Pakuotės svoris: 88 g 
Kaiščio matmenys: 7,3 x 2,7 x 2,7 cm 
Įkišamas ilgis: 6,3 cm 
Atsparus vandeniui: Taip 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: Borosilikatinis stiklas 
Stimuliavimo zona: Analinis
Apie tamsoje šviečiantį analinį kaištį:
 
  • Pakuotės matmenys: 13,30 x 7,80 x 5,60 cm
  • Pakuotės svoris: 88 g
  • Kaiščio matmenys: 7,3 x 2,7 x 2,7 cm
  • Įkišamas ilgis: 6,3 cm
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: Borosilikatinis stiklas
  • Stimuliavimo zona: Analinis

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt