Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Tamsoje švytinti glaustinukė – žalia

Kaina
17.55 €
Leiskite neoninėms spalvoms išryškinti jūsų individualumą ir išreikšti ryškų, drąsų charakterį. Neoninis apatinis trikotažas puikiai tinka įvairioms progoms - nuo klubo vakarėlių iki privačių švenčių.

Išskirtinė UV spindulių aktyvuojama technologija sukuria efektą, kuris iš tikrųjų priverčia jus išsiskirti iš minios. Šviesos tamsoje ypatybė suteikia jums nepakartojamą išvaizdą, kuri nustebins ir sužavės visus aplinkinius.

Dėvėti šią neoninę glaustinukę - tai drąsiai išreikšti save ir būti pastebėtai. Įsigykite šį unikalų drabužį ir pamatysite, kaip jūsų stilius ir individualumas pritrauks dėmesį!
Dydis universalus tinka nuo XS iki XL.
Spalva: Žalia
Daugiau informacijos
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

TAMSOJE ŠVYTINTI GLAUSTINUKĖ – ŽALIA  
Neoninio apatinio trikotažo priežiūra gali reikalauti šiek tiek daugiau dėmesio nei paprastų drabužių, tačiau tai yra verta, kad išlaikytumėte glaustinukės ryškumą ir kokybę.  
Plovimas:  Rekomenduojama plauti rankomis šaltame vandenyje su švelniu plovikliu, kad išvengtumėte medžiagos pažeidimo ar spalvų išblukimo. Nepanaudokite baliklio ar stiprių chemikalų. 
Džiovinimas:  Nenaudokite džiovyklės. Vietoj to, leiskite kostiumėliui natūraliai išdžiūti. Venkite tiesioginių saulės spindulių. 
Lyginimas:  Venkite lyginimo, kad išvengtumėte galimo medžiagos pažeidimo. Jei reikia, galite naudoti garinį lygintuvą nustatydamas mažiausią temperatūrą. 
Laikymas:  Saugokite glaustinukę tamsioje, sausoje vietoje, kad išsaugotumėte UV spindulių aktyvuojamas savybes. 
Sekdami šias priežiūros instrukcijas, jūs galite ilgiau mėgautis šiuo ryškiu ir stilingu apatiniu trikotažu.
TAMSOJE ŠVYTINTI GLAUSTINUKĖ – ŽALIA

Neoninio apatinio trikotažo priežiūra gali reikalauti šiek tiek daugiau dėmesio nei paprastų drabužių, tačiau tai yra verta, kad išlaikytumėte glaustinukės ryškumą ir kokybę.

Plovimas: Rekomenduojama plauti rankomis šaltame vandenyje su švelniu plovikliu, kad išvengtumėte medžiagos pažeidimo ar spalvų išblukimo. Nepanaudokite baliklio ar stiprių chemikalų.
Džiovinimas: Nenaudokite džiovyklės. Vietoj to, leiskite kostiumėliui natūraliai išdžiūti. Venkite tiesioginių saulės spindulių.
Lyginimas: Venkite lyginimo, kad išvengtumėte galimo medžiagos pažeidimo. Jei reikia, galite naudoti garinį lygintuvą nustatydamas mažiausią temperatūrą.
Laikymas: Saugokite glaustinukę tamsioje, sausoje vietoje, kad išsaugotumėte UV spindulių aktyvuojamas savybes.

Sekdami šias priežiūros instrukcijas, jūs galite ilgiau mėgautis šiuo ryškiu ir stilingu apatiniu trikotažu.
APIE GLAUSTINUKĘ: 
Pakuotės matmenys: 16,30 x 2,50 x 25 cm 
Pakuotės svoris: 71 gr 
Produkto svoris: 29 gr 
Medžiagos: 92 % nailono, 8 % elastano
APIE GLAUSTINUKĘ:
  • Pakuotės matmenys: 16,30 x 2,50 x 25 cm
  • Pakuotės svoris: 71 gr
  • Produkto svoris: 29 gr
  • Medžiagos: 92 % nailono, 8 % elastano

Apie prekinį ženklą

Shots - sekso žaislų gamintojas, įsikūręs Amerikoje. Shots Media yra viena iš pirmaujančių didmenininių įmonių sekso žaislų pramonėje. Šis gamintojas turi itin daug sekso žaislų kolekcijų, kurių gaminiai tiks daugumai klientų. Shots - Ouch specializuojasi BDSM žaislų pramonėje ir turi įvairiausių prekių Jūsų slapčiausiems norams.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt