Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Pusiau realistiškas dildo Alive "Valiant Jelly Dildo"

Kaina
20.55 €
"Valiant Jelly Dildo" pagamintas iš 100% hipoalerginės itin slidžios ir minkštos Jelly medžiagos, be ftalatų. Jis taip pat yra visiškai atsparus vandeniui.

Pusiau realistiškas dizainas su skaidria želatinos tekstūra ir 4,5 cm storiu pasiūlys jums tai, kas patenkins visus jūsų norus. Siurbtukas esantis apačioje leidžia naudotis šiuo draugužiu nevaržomai.

Kad sekso žaislas būtų optimaliai naudojamas, rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantą. Būtinai kruopščiai išvalykite sekso žaislą prieš ir po kiekvieno naudojimo.
Spalva: Permatoma
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

PUSIAU REALISTIŠKAS DILDO ALIVE "VALIANT JELLY DILDO"  
"Valiant Jelly Dildo"  pagamintas iš 100% hipoalerginės itin slidžios ir minkštos Jelly medžiagos , be ftalatų. Jis taip pat yra visiškai atsparus vandeniui. 
Pusiau realistiškas dizainas su skaidria želatinos tekstūra ir 4,5 cm storiu pasiūlys jums tai, kas patenkins visus jūsų norus.  Siurbtukas esantis apačioje  leidžia naudotis šiuo draugužiu nevaržomai. 
Įspūdinga apdaila su ryškia galvute ir iškilusiomis venomis idealiai  tinka tiek makšties, tiek analiniam įsiskverbimui.  Dildo  turi tvirtą siurbtuko pagrindą , tad galėsite jį drąsiai pritvirtinti vonioje, ar kitoje norimoje žaidimų vietoje. 
Tinkamai prižiūrint  šis dildo tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
 
PUSIAU REALISTIŠKAS DILDO ALIVE "VALIANT JELLY DILDO"

"Valiant Jelly Dildo" pagamintas iš 100% hipoalerginės itin slidžios ir minkštos Jelly medžiagos, be ftalatų. Jis taip pat yra visiškai atsparus vandeniui.

Pusiau realistiškas dizainas su skaidria želatinos tekstūra ir 4,5 cm storiu pasiūlys jums tai, kas patenkins visus jūsų norus. Siurbtukas esantis apačioje leidžia naudotis šiuo draugužiu nevaržomai.

Įspūdinga apdaila su ryškia galvute ir iškilusiomis venomis idealiai tinka tiek makšties, tiek analiniam įsiskverbimui. Dildo turi tvirtą siurbtuko pagrindą, tad galėsite jį drąsiai pritvirtinti vonioje, ar kitoje norimoje žaidimų vietoje.

Tinkamai prižiūrint šis dildo tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 

 
APIE DILDO  
 
Medžiaga: TPE 
Spalva: skaidri 
Baterija: ne 
Matmenys: Ilgis 16 cm / Skersmuo 4,5 cm 
Hidroizoliacija: Atsparus vandeniui - IPX8 
Stimuliavimo zona: makštis / analinis 
Prekės kodas: 20720
APIE DILDO
 
  • Medžiaga: TPE
  • Spalva: skaidri
  • Baterija: ne
  • Matmenys: Ilgis 16 cm / Skersmuo 4,5 cm
  • Hidroizoliacija: Atsparus vandeniui - IPX8
  • Stimuliavimo zona: makštis / analinis
  • Prekės kodas: 20720

Apie prekinį ženklą

Alive - išlaisvink save ir savo seksualumą! Aukštos kokybės ir šiuolaikiško dizaino žaislai suaugusiems, kurie yra skirti išlaisvinti savo vidinę aistrą bei atsiduoti malonumui. Alive prekinis ženklas siūlo platų erotinių prekių asortimentą - masturbatoriai, analiniai kaiščiai, itin platus dildo, falų bei vibratorių pasirinkimas. Žaismingas pakuočių dizainas yra pritaikytas dovanojimui, o aukštos kokybės medžiagos garantuoja tik geriausias žaidimų patirtis. Kompanija yra įsikūrusi Ispanijoje, Barselonoje. Šie sekso žaislai atkeliavę tiesiai iš saulėtų kraštų nustebins jus savo aksominiu švelnumu, ryškiomis spalvomis bei kokybe. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt