Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Menstruacinė taurelė Femintimate New Eve Cup M

Kaina
16.95 €

Menstruacinė taurelė pagaminta iš lanksčios, minkštos, hipoalerginės medžiagos, kuri tinka natūraliai makšties florai ir neleidžia išsausėti bei sudirginti. Taurelė surenka daugiau kraujo nei tamponai ar įklotai, bet turi būti reguliariai ištuštinama ir plaunama ir neturėtų būti naudojama ilgiau nei 12 valandų. Jei esate vyresnė, nei 30 metų, siūlome rinktis M dydį.

Spalva: Violetinė
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

MENSTRUACINĖ TAURELĖ FEMINTIMATE NEW EVE CUP M  
Menstruacinė taurelė  pagaminta iš lanksčios, minkštos, hipoalerginės medžiagos , kuri tinka natūraliai makšties florai ir neleidžia išsausėti bei sudirginti. 
Taurelė surenka daugiau kraujo nei tamponai ar įklotai , bet turi būti reguliariai ištuštinama ir plaunama ir neturėtų būti naudojama ilgiau nei 12 valandų. 
Jei esate vyresnė, nei 30 metų, siūlome rinktis M dydį. 
Naudojimo instrukcijos  
 
Prieš naudodamos taurelę, gerai nusiplaukite rankas. 
Prieš naudojimą sterilizuokite. Virkite taurelę 3–5 minutes, išdžiovinkite ir prieš įdėdama palaukite, kol atvės. 
Įdėjimas: sulenkite kaušelį, kad įstumtumėte jį į makštį. Dažniausia forma yra „c“ forma. Suimkite taurelę pirštais, kad ji išlaikytų šią formą kišant. Pasistenkite rasti tokią padėtį, kuri palengvintų įvedimą (pritūpus, vienos kojos pastatymas ant aukšto daikto arba gulėjimas). Naudokite lubrikantą arba sudrėkinkite taurelę, kad būtų lengviau įkišti. 
Įstumkite iki galo ir, patekę į vidų, taurelė išsiskleis ir sudarys saugią, nepralaidžią vietą. 
Norint išimti: suspauskite puodelio dugną, išpilkite turinį į tualetą, nuplaukite, išvalykite ir išdžiovinkite. 
Maksimalus naudojimo laikas neišimant taurelės paprastai yra apie 12 valandų. Praėjus šiam laikui, taurelę virkite 3–5 minutes. Laikykite ją dėžutėje arba maišelyje iki kitų mėnesinių.
MENSTRUACINĖ TAURELĖ FEMINTIMATE NEW EVE CUP M

Menstruacinė taurelė pagaminta iš lanksčios, minkštos, hipoalerginės medžiagos, kuri tinka natūraliai makšties florai ir neleidžia išsausėti bei sudirginti.

Taurelė surenka daugiau kraujo nei tamponai ar įklotai, bet turi būti reguliariai ištuštinama ir plaunama ir neturėtų būti naudojama ilgiau nei 12 valandų.

Jei esate vyresnė, nei 30 metų, siūlome rinktis M dydį.

Naudojimo instrukcijos
 
  • Prieš naudodamos taurelę, gerai nusiplaukite rankas.
  • Prieš naudojimą sterilizuokite. Virkite taurelę 3–5 minutes, išdžiovinkite ir prieš įdėdama palaukite, kol atvės.
  • Įdėjimas: sulenkite kaušelį, kad įstumtumėte jį į makštį. Dažniausia forma yra „c“ forma. Suimkite taurelę pirštais, kad ji išlaikytų šią formą kišant. Pasistenkite rasti tokią padėtį, kuri palengvintų įvedimą (pritūpus, vienos kojos pastatymas ant aukšto daikto arba gulėjimas). Naudokite lubrikantą arba sudrėkinkite taurelę, kad būtų lengviau įkišti.
  • Įstumkite iki galo ir, patekę į vidų, taurelė išsiskleis ir sudarys saugią, nepralaidžią vietą.
  • Norint išimti: suspauskite puodelio dugną, išpilkite turinį į tualetą, nuplaukite, išvalykite ir išdžiovinkite.
  • Maksimalus naudojimo laikas neišimant taurelės paprastai yra apie 12 valandų. Praėjus šiam laikui, taurelę virkite 3–5 minutes. Laikykite ją dėžutėje arba maišelyje iki kitų mėnesinių.
APIE TAURELĘ  
 
Medžiaga: silikonas 
Spalva: rožinė 
Matmenys: Ilgis 4,6 cm / Skersmuo 6,8 cm 
Prekės kodas: 30751
APIE TAURELĘ
 
  • Medžiaga: silikonas
  • Spalva: rožinė
  • Matmenys: Ilgis 4,6 cm / Skersmuo 6,8 cm
  • Prekės kodas: 30751

Apie prekinį ženklą

Femintimate Schweiz Angst & Co yra įmonė, įkurta 2015 m. Ši įmonė užsiima prekyba farmacinėmis prekėmis. Jų gaminamoms prekėms yra naudojamos aukščiausios kokybės medžiagos. Kompanija teikia ypatingą dėmesį moters higienos produktams.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt