Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Klitorio stimuliatorius ,,LELO Sona 2'', rožinis (galima rinktis spalvą)

Išparduota
Vertė
Kaina
110.55 € 116.45 €

Jei kada nors svajojate apie didesnį, drąsesnį ir įspūdingesnį orgazmą - sveiki atvykę! SONA™ 2 klitorio stimuliatorius naudoja SenSonic™ technologiją, kad stimuliuotų klitorį labiau nei bet kada anksčiau ir turėtų dar daugiau malonumo nustatymų. Mėgaukitės visiškai naujais pojūčiais ir visiškai nauju orgazmo būdu - visa tai telpa jūsų delne.

Spalva: Rožinė
DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
Greitai turėsime
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Klitorio stimuliatorius ,,LELO Sona 2'', rožinis  
 
,,SONA 2'' - tai novatoriškas klitorio stimuliatorius, kuris  impulsų ir garso bangų  pagalba stimuliuoja  75% didesnę klitorio dalį  (daug didesnę, nei tik tą dalį, kurią galite pamatyti arba paliesti). Šio stimuliatoriaus pagalba vienu metu patirsite svaiginančius pojūčius ir kvapą gniaužiantį orgazmą. ,,SONA 2'' - nėra įprastas sekso žaisliukas, tai  revoliucinis malonumų prietaisas , kuris niekada tiesiogiai neliečia klitorio, tačiau kiekvieną kartą suteikia jums svaiginančią kulminaciją. Vietoj įprastų vibracijų ,,SenSonic™" technologija naudoja  garsinius impulsus , kurie  rezonuoja giliai į klitorio vidinę struktūrą  ir suteikia visiškai naują pojūtį. Atraskite šio nedidelio, bet darbštaus sekso žaisliuko galią. Jis puikiai tinka karštiems žaidimams ir orgazmo intensyvumo tyrinėjimams.  
,,SONA 2'' nuo ,,SONA'' skiriasi tuo, kad jo korpusas yra šiek tiek didesnis ir jis turi 12 skirtingų (,,SONA'' turi 8) ir intensyviai malonių nustatymų, kad galėtumėte rasti sau tinkamiausią pojūtį. ,,SONA 2'' yra  100% atsparus vandeniui  ir nereikalauja daug priežiūros, todėl malonumais galėsite mėgautis tiek duše, tiek vonioje. Šis stimuliatorius yra pagamintas iš aukščiausios kokybės, minkšto ir švelnaus medicininio silikono, todėl yra  ilgaamžis  ir malonus liesti.  
,,SONA 2'' forma sukurta atsižvelgiant į moters anatomiją, todėl jis  idealiai priglunda prie klitorio  ir suteikia dar didesnę stimuliaciją. Stimuliatoriaus valdymas - itin paprastas, jo mygtukai išdėstyti taip, kad galėtumėte jį valdyti nežiūrint į valdymo skydelį. Pilnai įkraunamas USB jungtimi, diskretiškas ir veikia itin tyliai. 
Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
Klitorio stimuliatorius ,,LELO Sona 2'', rožinis
 
,,SONA 2'' - tai novatoriškas klitorio stimuliatorius, kuris impulsų ir garso bangų pagalba stimuliuoja 75% didesnę klitorio dalį (daug didesnę, nei tik tą dalį, kurią galite pamatyti arba paliesti). Šio stimuliatoriaus pagalba vienu metu patirsite svaiginančius pojūčius ir kvapą gniaužiantį orgazmą. ,,SONA 2'' - nėra įprastas sekso žaisliukas, tai revoliucinis malonumų prietaisas, kuris niekada tiesiogiai neliečia klitorio, tačiau kiekvieną kartą suteikia jums svaiginančią kulminaciją. Vietoj įprastų vibracijų ,,SenSonic™" technologija naudoja garsinius impulsus, kurie rezonuoja giliai į klitorio vidinę struktūrą ir suteikia visiškai naują pojūtį. Atraskite šio nedidelio, bet darbštaus sekso žaisliuko galią. Jis puikiai tinka karštiems žaidimams ir orgazmo intensyvumo tyrinėjimams. 

,,SONA 2'' nuo ,,SONA'' skiriasi tuo, kad jo korpusas yra šiek tiek didesnis ir jis turi 12 skirtingų (,,SONA'' turi 8) ir intensyviai malonių nustatymų, kad galėtumėte rasti sau tinkamiausią pojūtį. ,,SONA 2'' yra 100% atsparus vandeniui ir nereikalauja daug priežiūros, todėl malonumais galėsite mėgautis tiek duše, tiek vonioje. Šis stimuliatorius yra pagamintas iš aukščiausios kokybės, minkšto ir švelnaus medicininio silikono, todėl yra ilgaamžis ir malonus liesti. 

,,SONA 2'' forma sukurta atsižvelgiant į moters anatomiją, todėl jis idealiai priglunda prie klitorio ir suteikia dar didesnę stimuliaciją. Stimuliatoriaus valdymas - itin paprastas, jo mygtukai išdėstyti taip, kad galėtumėte jį valdyti nežiūrint į valdymo skydelį. Pilnai įkraunamas USB jungtimi, diskretiškas ir veikia itin tyliai.

Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
Apie klitorio stimuliatorių:  
 
Mygtukai su LED apšvietimu. 
Pagamintas iš medicininio silikono ir ABS plastiko. 
Turi 12 skirtingų funkcijų. 
Įkraunamas USB laidu (pridedama rinkinyje). 
Rinkinyje pridedamas satininis laikymo maišelis. 
Stimuliatoriaus dydis: 112 x 55 x 51 mm. 
Svoris 125 g. 
Ličio jonų baterija. 
Įkrautas nepertraukiamai veikia iki 2 h. 
Dažnis: 130 Hz. 
Maksimalus triukšmo lygis: 60 dB.
Apie klitorio stimuliatorių:
 
  • Mygtukai su LED apšvietimu.
  • Pagamintas iš medicininio silikono ir ABS plastiko.
  • Turi 12 skirtingų funkcijų.
  • Įkraunamas USB laidu (pridedama rinkinyje).
  • Rinkinyje pridedamas satininis laikymo maišelis.
  • Stimuliatoriaus dydis: 112 x 55 x 51 mm.
  • Svoris 125 g.
  • Ličio jonų baterija.
  • Įkrautas nepertraukiamai veikia iki 2 h.
  • Dažnis: 130 Hz.
  • Maksimalus triukšmo lygis: 60 dB.

Apie prekinį ženklą

LELO yra prabangus malonumų prekės ženklas, kuris yra lyderiaujantis visame pasaulyje. Prekinis ženklas yra pirmaujantis dizaino, inovacijų, technologijų ir reputacijos sferose.
 
Tačiau LELO yra ne tik malonumus sukeliantis žaislas, tai rūpinimosi savimi judėjimas, skirtas tiems, kurie žino, kad pasitenkinimas pranoksta lytį, orientaciją, rasę ir amžių. 
 
Lelo siūlo patirti ekstazę be gėdos, malonumą atrasti visus savo kūno stebuklus ir apginkluoja savo klientus pasitikėjimu, vedančiu į visavertį intymų gyvenimą.
 
Šiandien LELO parduodamas daugiau nei 160 šalių, turi apie 300 darbuotojų ir biurų tarptautinėse rinkose. Unikalus produktų asortimentas dabar apima ne tik masažuoklius, bet ir „FemTech“ ir „FemCare“ produktus, prezervatyvus ir kitus priedus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt