Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Klitorio stimuliatorius ,,Loveline by Shots Luscious Blue''

Vertė
Kaina
42.68 € 85.35 €
,,Luscious'' - nuostabus sekso žaislas, kuris tilps jūsų delne. 3 vienodos formos užapvalinti galiukai vibruoja ir sukasi per 3 galingus vibracijos taškus. Itin tylus ir diskretiškas stimuliatorius gali tapti nuostabiu kelioniu partneriu. Atraskite šio nedidelio, bet darbštaus sekso žaisliuko galią. Jis puikiai tinka karštiems žaidimams ir orgazmo intensyvumo tyrinėjimams. 
Spalva: Mėlyna
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Klitorio stimuliatorius ,,Loveline by Shots Luscious Blue'' 
 
,,Luscious'' sukurtas taip, kad suteiktų jums  daugybinius ir intensyvius orgazmus . Stimuliatorius turi 10 skirtingų ir intensyviai malonių nustatymų, kad galėtumėte rasti sau tinkamiausią pojūtį. Šis sekso žaislas yra  100% atsparus vandeniui  ir nereikalauja daug priežiūros, todėl malonumais galėsite mėgautis tiek duše, tiek vonioje. Šis stimuliatorius yra pagamintas iš aukščiausios kokybės, minkšto ir švelnaus medicininio silikono, todėl yra  ilgaamžis  ir malonus liesti.  
Stimuliatoriaus valdymas - itin paprastas, jo mygtukai išdėstyti taip, kad galėtumėte jį valdyti nežiūrint į valdymo skydelį. Pilnai įkraunamas USB jungtimi, diskretiškas ir veikia itin tyliai. 
Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 

Klitorio stimuliatorius ,,Loveline by Shots Luscious Blue''

 
,,Luscious'' sukurtas taip, kad suteiktų jums daugybinius ir intensyvius orgazmus. Stimuliatorius turi 10 skirtingų ir intensyviai malonių nustatymų, kad galėtumėte rasti sau tinkamiausią pojūtį. Šis sekso žaislas yra 100% atsparus vandeniui ir nereikalauja daug priežiūros, todėl malonumais galėsite mėgautis tiek duše, tiek vonioje. Šis stimuliatorius yra pagamintas iš aukščiausios kokybės, minkšto ir švelnaus medicininio silikono, todėl yra ilgaamžis ir malonus liesti. 

Stimuliatoriaus valdymas - itin paprastas, jo mygtukai išdėstyti taip, kad galėtumėte jį valdyti nežiūrint į valdymo skydelį. Pilnai įkraunamas USB jungtimi, diskretiškas ir veikia itin tyliai.

Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
Apie klitorio stimuliatorių:  
 
Pagamintas iš medicininio silikono ir ABS plastiko. 
Turi 10 skirtingų funkcijų. 
Įkraunamas USB laidu (pridedama rinkinyje). 
Stimuliatoriaus matmenys: 9,4 x 5 x 5 cm. 
Produkto svoris: 95 g. 
Atsparus vandeniui. 
Be ftalatų. 
Įkrautas nepertraukiamai veikia iki 100 min. 
Maksimalus triukšmo lygis: 60 dB.
Apie klitorio stimuliatorių:
 
  • Pagamintas iš medicininio silikono ir ABS plastiko.
  • Turi 10 skirtingų funkcijų.
  • Įkraunamas USB laidu (pridedama rinkinyje).
  • Stimuliatoriaus matmenys: 9,4 x 5 x 5 cm.
  • Produkto svoris: 95 g.
  • Atsparus vandeniui.
  • Be ftalatų.
  • Įkrautas nepertraukiamai veikia iki 100 min.
  • Maksimalus triukšmo lygis: 60 dB.

Apie prekinį ženklą

Loveline by SHOTS - unikali, pastelinių spalvų gaminių linija, kurioje galite rasti aukštos kokybės malonumo įrankius, pateikiamus itin diskretiškame ir šiuolaikiškame įpakavime. Šios linijos gaminiai yra aksominio švelnumo. Vibratoriai skirti atrasti kūno teikiamus malonumus. Kolekcijos produktai yra tinkami romantiškoms dovanoms. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt