Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Spermos pavidalo vandens pagrindo lubrikantas "Fist It Sperm" - 300 ml (galima rinktis talpą)

Kaina
18.55 €
“Fist It Sperm” - autentiškumas ir tikrumas ypatingiems analiniams potyriams.

Šis vandens pagrindo lubrikantas turi itin unikalią savybę - jis atrodo ir jaučiasi kaip tikra sperma. Tai idealus pasirinkimas tiems, kurie mėgaujasi kuomet sperma yra ant kūno. Produktas taip pat puikiai tiks ieškantiems maksimalios lubrikacijos, kuri užtikrintų intensyvų slydimo ir drėkinimo efektą.

Dermatologiškai patikrintas.
DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

SPERMOS PAVIDALO VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS "FIST IT SPERM" - 300 ML  
Unikalus vandens pagrindo specializuotas   lubrikantas  “Fist It Sperm” išsiskiria tuo, jog  atrodo ir jaučiasi kaip sperma .  
Dėka šios išskirtinės savybės, lubrikantas  gali paaštrinti ir paįvairinti Jūsų analinius santykiu s. Šis produktas yra itin tirštos, kreminės konsistencijos, tad meilės žaidimų metu  leis Jums jaustis komfortabiliai ir užtikrins maksimalų drėkinimą bei slydimą . 
Spermą primenantis lubrikantas idealiai  tiks tiems kuriems patinka būti padengtiems sperma ir tiems, kurie mėgsta fistingą . 
Lengvai nuplaunamas, nelipnus, bespalvis, bekvapis ir beskonis. 
Pagamintas be parabenų, be riebalų ir yra dermatologiškai patikrintas . 
Gali būti naudojamas lubrikacijai, linksmybėms ir žaidimams namuose, taip pat jis yra visiškai saugus naudoti su latekso prezervatyvais bei erotiniais žaislais ir pirštinėmis.  
Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?

SPERMOS PAVIDALO VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS "FIST IT SPERM" - 300 ML 


Unikalus vandens pagrindo specializuotas lubrikantas “Fist It Sperm” išsiskiria tuo, jog atrodo ir jaučiasi kaip sperma

Dėka šios išskirtinės savybės, lubrikantas gali paaštrinti ir paįvairinti Jūsų analinius santykius. Šis produktas yra itin tirštos, kreminės konsistencijos, tad meilės žaidimų metu leis Jums jaustis komfortabiliai ir užtikrins maksimalų drėkinimą bei slydimą.

Spermą primenantis lubrikantas idealiai tiks tiems kuriems patinka būti padengtiems sperma ir tiems, kurie mėgsta fistingą.

Lengvai nuplaunamas, nelipnus, bespalvis, bekvapis ir beskonis.

Pagamintas be parabenų, be riebalų ir yra dermatologiškai patikrintas.

Gali būti naudojamas lubrikacijai, linksmybėms ir žaidimams namuose, taip pat jis yra visiškai saugus naudoti su latekso prezervatyvais bei erotiniais žaislais ir pirštinėmis. 

Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?
APIE LUBRIKANTĄ 
Pakuotės matmenys: 5,5 x 10,4 x 10,4 cm 
Talpa: 300 ml 
Produkto svoris: 350 g 
Produkto matmenys: 5,5 x 10,4 x 10,4 cm 
Sudėtis: Vanduo, glicerinas, stireno/akrilato kopolimeras, fenoksietanolis, propilenglikolis, akrilatai/C10-30 alkilakrilato kryžminis polimeras, ksantano derva, mentolis, natrio hidroksidas, etilheksilglicerinas.
APIE LUBRIKANTĄ
  • Pakuotės matmenys: 5,5 x 10,4 x 10,4 cm
  • Talpa: 300 ml
  • Produkto svoris: 350 g
  • Produkto matmenys: 5,5 x 10,4 x 10,4 cm
  • Sudėtis: Vanduo, glicerinas, stireno/akrilato kopolimeras, fenoksietanolis, propilenglikolis, akrilatai/C10-30 alkilakrilato kryžminis polimeras, ksantano derva, mentolis, natrio hidroksidas, etilheksilglicerinas.

Apie prekinį ženklą

Shots siūlo platų intymios kosmetikos pasirinkimą, kuriame sau tinkamą produktą ras kiekvienas. Kompanija gamina ne tik kokybiškus lubrikantus, bet ir įvairius stimuliuojančius gelius vyrams ir moterims, kosmetiką su feromonais ir dar daugiau. Gamintojo produktai išsiskiria tuo, jog jie yra puikus kainos ir kokybės garantas.
 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt