Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
Orgie

Skystas vibratorius - stimuliuojantis gelis "Sexy Vibe! High Voltage" - 15 ml

Kaina
25.65 €
Ieškote ko nors naujo ir dar neregėto - “Sexy Vibe! High Voltage” yra būtent TAI.

Tai unikalus gelis išsiskiriantis didesnės koncentracijos novatoriška formule, kurios dėka akimirksniu suteikia stipraus vibruojančio ir dilgčiojančio efekto pojūtį intymiose vietose. Šio efekto paslaptis - veikliųjų medžiagų ingredientai iš Amazonės atogrąžų miškų.

Aukštos kokybės produktas.

 
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

SKYSTAS VIBRATORIUS - STIMULIUOJANTIS GELIS "SEXY VIBE! HIGH VOLTAGE" - 15 ML  
  
Atraskite naujus potyrius ir leiskitės į meilės nuotykius su “Sexy Vibe! High Voltage”  aukštos kokybės  geliu!  
Gelis  pagamintas naudojant naujausias technologijas ir novatorišką formulę . Produkto unikalumas slypi tame, kad  pagrindiniai sudedamieji jo komponentai yra Amazonės atogrąžų miškuose augantys augalai.  Jų dėka geliui suteikiamas vibruojantis ir dilgčiojantis efektas. 
Naudotis geliu labai paprasta - užtepkite produktą ant vietos, kurią norite stimuliuoti ir momentaliai pajusite jo galią. Jis  suteiks dar neregėtus vibruojančius ir dilgčiojančius pojūčius  seksualinių fantazijų įgyvendinimo metu, atpalaiduos nervus, o Jums beliks tik mėgautis. Gelis jus įaudrins ir jo dėka  galėsite mėgautis itin stipriais orgazmais . 
Įsigeria į odą, nepalieka riebumo jausmo ir žymių. 
Gelį gali naudoti tiek moteris, tiek vyras.
SKYSTAS VIBRATORIUS - STIMULIUOJANTIS GELIS "SEXY VIBE! HIGH VOLTAGE" - 15 ML
 
Atraskite naujus potyrius ir leiskitės į meilės nuotykius su “Sexy Vibe! High Voltage” aukštos kokybės geliu! 

Gelis pagamintas naudojant naujausias technologijas ir novatorišką formulę. Produkto unikalumas slypi tame, kad pagrindiniai sudedamieji jo komponentai yra Amazonės atogrąžų miškuose augantys augalai. Jų dėka geliui suteikiamas vibruojantis ir dilgčiojantis efektas.

Naudotis geliu labai paprasta - užtepkite produktą ant vietos, kurią norite stimuliuoti ir momentaliai pajusite jo galią. Jis suteiks dar neregėtus vibruojančius ir dilgčiojančius pojūčius seksualinių fantazijų įgyvendinimo metu, atpalaiduos nervus, o Jums beliks tik mėgautis. Gelis jus įaudrins ir jo dėka galėsite mėgautis itin stipriais orgazmais.

Įsigeria į odą, nepalieka riebumo jausmo ir žymių.

Gelį gali naudoti tiek moteris, tiek vyras.
APIE LUBRIKANTĄ 
Produkto tūris: 15 ml 
Sudėtis: qua, Glycerin, Alcohol, Polysorbate 80, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Carbomer, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Sodium Saccarin, Niacinamide, Aminomethyl Propanol, Acmella Oleracea Extract, Ethylhexylglycerin, Mentha Arvensis Leaf Oil, Limonene, 2-Aminobutanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
APIE LUBRIKANTĄ
  • Produkto tūris: 15 ml
  • Sudėtis: qua, Glycerin, Alcohol, Polysorbate 80, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Carbomer, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Sodium Saccarin, Niacinamide, Aminomethyl Propanol, Acmella Oleracea Extract, Ethylhexylglycerin, Mentha Arvensis Leaf Oil, Limonene, 2-Aminobutanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Apie prekinį ženklą

„Orgie“ yra Europos įmonė, įsikūrusi Portugalijoje, turinti braziliškas šaknis ir vertybes, kurios susijungė su pagrindine Portugalijos kosmetikos pramone. Su daugiau nei 10 metų patirtimi jausmingos kosmetikos pramonėje Brazilijos rinkoje, „Orgie“ formulės su unikaliomis veikliosiomis medžiagomis iš Amazonės atogrąžų miškų išbandė ir patvirtino daugiau nei milijonas Brazilijos gyventojų! Europoje kompanija pritaiko savo formules, išlaikydami veikliųjų medžiagų veiksmingumą ir pridedant geriausias Europos žaliavas! Orgie buvo pristatytas 2017 m. eroFame su 38 produktų asortimentu, kuris nuolat auga, o nuo tada su produktais, kuriuos sukūrė kosmetikos inžinierių komanda savo patirtį ir kūrybiškumą perteikia mistiškomis formulėmis MTTP srityje.
 
Jaunas ir apdovanojimus pelnęs prekės ženklas: 2021 m. XBIZ Europa apdovanojimas, 2019 m. geriausias jausmingos kosmetikos asortimentas EAN Erotix apdovanojimas, 2019 m. XBIZ Europa apdovanojimas už gaminių pakuotę, 2018 m. geriausio prekės ženklo EAN Erotix apdovanojimas
 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt