Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vandens pagrindo lubrikantas su karageninu "Joydivision BIOglide Safe" - 100 ml

Kaina
20.55 €
Mėgaukis seksualiniais potyriais ir būk saugus su “BIOglide Safe”!

Lubrikanto paslaptis - karageninas. Aukštos kokybės sudedamoji dalis veikia kaip natūralus barjeras, kuris gali apsaugoti nuo žmogaus papilomos viruso (ŽPV) infekcijų. Lubrikanto poveikis įrodytas moksliškai.

Dermatologiškai patvirtintas produktas yra 100% natūralus ir veganiškas.
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS SU KARAGENINU "JOYDIVISION BIOGLIDE SAFE" - 100 ML  
“BIOglide Safe” - lubrikantas galintis  padėti apsisaugoti  nuo žmogaus papilomos viruso ( ŽPV ) infekcijų.  
Aukštos kokybės  sudedamoji dalis -  karageninas  - yra būtent tai ko reikia sukurti  natūralų apsaugos barjerą . Tai sudedamoji lubrikanto dalis, kuri gali neleisti virusui prisitvirtinti prie žmogaus ląstelių ir įsitvirtinti. Poveikis įrodytas moksliškai. Plačiau  apie produktą . 
Lubrikanto formulę sudaro  sertifikuoti natūralūs   ingredientai , nėra sintetinių medžiagų, dažiklių, konservantų ir aliejaus. Optimizuotas pH ir  ilgalaikis šilkinis drėkinimas  leis mėgautis sklandžia bei malonia patirtimi. 
“BIOglide” lubrikantas atitinka aukštus BIO rinkos reikalavimus ir yra  patvirtintas BDiH  natūralaus produkto standartu. 
Dermatologiškai patikrintas  lubrikantas tinkamas vaginalinei, analinei ir oralinei sueičiai, taip pat galima naudoti su latekso prezervatyvais bei sekso žaislais (įskaitant silikoninius). 
 
Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?   
 
VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS SU KARAGENINU "JOYDIVISION BIOGLIDE SAFE" - 100 ML

“BIOglide Safe” - lubrikantas galintis padėti apsisaugoti nuo žmogaus papilomos viruso (ŽPV) infekcijų. 

Aukštos kokybės sudedamoji dalis - karageninas - yra būtent tai ko reikia sukurti natūralų apsaugos barjerą. Tai sudedamoji lubrikanto dalis, kuri gali neleisti virusui prisitvirtinti prie žmogaus ląstelių ir įsitvirtinti. Poveikis įrodytas moksliškai. Plačiau apie produktą.

Lubrikanto formulę sudaro sertifikuoti natūralūs ingredientai, nėra sintetinių medžiagų, dažiklių, konservantų ir aliejaus. Optimizuotas pH ir ilgalaikis šilkinis drėkinimas leis mėgautis sklandžia bei malonia patirtimi.

“BIOglide” lubrikantas atitinka aukštus BIO rinkos reikalavimus ir yra patvirtintas BDiH natūralaus produkto standartu.

Dermatologiškai patikrintas lubrikantas tinkamas vaginalinei, analinei ir oralinei sueičiai, taip pat galima naudoti su latekso prezervatyvais bei sekso žaislais (įskaitant silikoninius).
 
Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?


 
APIE PRODUKTĄ 
Pakuotės matmenys: 14,10 x 3,70 x 6,20 cm 
Pakuotės svoris: 130 g 
Gaminio matmenys: 14,1 x 3,7 x 6,2 cm 
Produkto svoris: 130 g 
Produkto tūris: 100 ml 
Sudėtis: Augalinis glicerinas, vanduo, natrio laktatas, chondrus crispus (karageno) ekstraktas, ksantano derva, levulino rūgštis, natrio levulinatas, pieno rūgštis
APIE PRODUKTĄ
  • Pakuotės matmenys: 14,10 x 3,70 x 6,20 cm
  • Pakuotės svoris: 130 g
  • Gaminio matmenys: 14,1 x 3,7 x 6,2 cm
  • Produkto svoris: 130 g
  • Produkto tūris: 100 ml
  • Sudėtis: Augalinis glicerinas, vanduo, natrio laktatas, chondrus crispus (karageno) ekstraktas, ksantano derva, levulino rūgštis, natrio levulinatas, pieno rūgštis

Apie prekinį ženklą

Joydivision international AG jau daugiau nei 25 metus yra pirmaujanti Vokietijos gamintoja, gaminanti aukščiausios kokybės produktus, skirtus intymiai priežiūrai ir seksualinei gerovei. Rekomenduoja gydytojai ir sekso konsultantai. Joydivision aistra – kurti ir gaminti aukštos kokybės produktus, pritaikytus vartotojų poreikiams. Joydivision gaminiai gaminami tik iš aukščiausios kokybės ingredientų ir medžiagų. Įmonėi yra ypatingai svarbi verslo kultūra, kuriai būdingos inovacijos. Kompanijos misija – padėti žmonėms patirti daugiau jausmingumo ir džiaugsmo. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt