Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vandens pagrindo lubrikantas su jūros fitoplanktono ekstraktu "Amoreane Natural" - 100 ml

Kaina
10.65 €

"Amoréane Intimate Care" yra pirmasis intymios kosmetikos produktas, į kurio sudėtį įtrauktas jūros fitoplanktono ekstraktas, todėl šiame sektoriuje jis laikomas kokybės etalonu.

Šio ekstrakto dėka vandens pagrindo lubrikantas pasižymi drėkinamosiomis, priešuždegiminėmis ir gydomosiomis savybėmis. Taigi natūralių ingredientų prisotintas lubrikantas ne tik atlieka pagrindinę intensyvaus drėkinimo funkciją, bet ir prisideda prie odos atsigavimo, atstatymo bei padidina elastingumą, kuris pasitarnauja dar malonesniems meilės žaidimams. 

Tinka visų odų tipams.

Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS SU JŪROS FITOPLANKTONO EKSTRAKTU "AMOREANE NATURAL" - 100ML  
"Amoréane Intimate Care" yra  pirmasis  intymios kosmetikos produktas, į kurio sudėtį įtrauktas  jūros fitoplanktono ekstraktas , todėl šiame sektoriuje jis laikomas  kokybės etalonu . Šis unikalus ekstraktas, gaunamas iš perdirbtų vandenynuose esančių gyvų organizmų,  turi daug privalumų :
Padeda atsigauti jūsų odai, prisidėdamas prie jos atstatymo ir sukurdamas natūralų barjerą nuo išorinių veiksnių. 
Suteikia drėkinimą, kuris  primena natūralią kūno drėgmę . 
Atjaunina  ir  regeneruoja  odą. 
Didina odos elastingumą. 
Jis yra  priešuždegiminis , tad apsaugo nuo sudirginimo ir šerpetojimo. 
Tinkamas  visų tipų odai  - atopinei arba labai sausai ir pleiskanojančiai. 
Taip pat šio lubrikanto sudėtyje yra ir  jūrinio kolageno , kuris gaunamas iš žuvų odos ir kremzlių siūlų. Jis veikia įvairiais lygmenimis, aprūpindamas organizmą  maistinėmis medžiagomis , skatinančiomis audinių atsistatymą ir rekonstrukciją. Jis taip pat geba sulaikyti skysčius, tad  oda tampa itin sudrėkinta . Jūrinis kolagenas minkština, maitina, drėkina ir padeda tonizuoti odą bei mažinti raukšles.  
Šis intymus  vandens pagrindo  lubrikantas leis visoms moterims  mėgautis komfortu  ir  pasitenkinimu  lytinio akto metu, kadangi jis puikiai tiks moterims, kurioms dėl sumažėjusios arba išnykusios fiziologinės lubrikacijos sausėja makštis.  
Jis yra neriebus, nepalieka likučių ir yra lengvai valomas. 
Tinkamas naudoti vaginalinei sueičiai, suderinamas su visais prezervatyvais ir sekso žaislais. 
Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?
VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS SU JŪROS FITOPLANKTONO EKSTRAKTU "AMOREANE NATURAL" - 100ML

"Amoréane Intimate Care" yra pirmasis intymios kosmetikos produktas, į kurio sudėtį įtrauktas jūros fitoplanktono ekstraktas, todėl šiame sektoriuje jis laikomas kokybės etalonu. Šis unikalus ekstraktas, gaunamas iš perdirbtų vandenynuose esančių gyvų organizmų, turi daug privalumų:
  • Padeda atsigauti jūsų odai, prisidėdamas prie jos atstatymo ir sukurdamas natūralų barjerą nuo išorinių veiksnių.
  • Suteikia drėkinimą, kuris primena natūralią kūno drėgmę.
  • Atjaunina ir regeneruoja odą.
  • Didina odos elastingumą.
  • Jis yra priešuždegiminis, tad apsaugo nuo sudirginimo ir šerpetojimo.
  • Tinkamas visų tipų odai - atopinei arba labai sausai ir pleiskanojančiai.

Taip pat šio lubrikanto sudėtyje yra ir jūrinio kolageno, kuris gaunamas iš žuvų odos ir kremzlių siūlų. Jis veikia įvairiais lygmenimis, aprūpindamas organizmą maistinėmis medžiagomis, skatinančiomis audinių atsistatymą ir rekonstrukciją. Jis taip pat geba sulaikyti skysčius, tad oda tampa itin sudrėkinta. Jūrinis kolagenas minkština, maitina, drėkina ir padeda tonizuoti odą bei mažinti raukšles. 

Šis intymus vandens pagrindo lubrikantas leis visoms moterims mėgautis komfortu ir pasitenkinimu lytinio akto metu, kadangi jis puikiai tiks moterims, kurioms dėl sumažėjusios arba išnykusios fiziologinės lubrikacijos sausėja makštis. 

Jis yra neriebus, nepalieka likučių ir yra lengvai valomas.

Tinkamas naudoti vaginalinei sueičiai, suderinamas su visais prezervatyvais ir sekso žaislais.

Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?

Apie prekinį ženklą

Amoréane prekės ženklas buvo įkurtas 2016 m. Ispanijoje. Amoréane iš pradžių buvo lubrikantų prekės ženklas, pristatęs unikalius ingredientus, dėl kurių jis išsiskyrė iš kitų ir pavertė jį šio sektoriaus etalonu. Dėl prekės ženklo sėkmės 2020 m. jis tapo „Amoreane Intimate Care“, siūlantis platų kosmetikos ir gaminių asortimentą, sukurtą taip, kad pagerintų jūsų intymių akimirkų malonumą, kartu rūpinantis visais jūsų poreikiais ir norais. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt