Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Unikalus vandens pagrindo lubrikantas "LELO Personal Moisturizer" - 75 ml

Išparduota
Vertė
Kaina
19.15 € 21.55 €

Pajuskite prabangą, atsipalaidavimą ir malonumą su “Lelo Personal Moisturizer”.

Unikalus dvejopos paskirties vandens pagrindo drėkinamasis kremas puikiai tiks naudoti intymių santykių metu arba tiesiog norint, kad oda taptų gyvybinga ir pajustų prabangos dvelksmą. Alijošiumi praturtintas produktas sukurtas taip, kad išlaikytų ir tuo pačiu papildytų Jūsų natūralią makšties drėgmę, leisdamas Jums atsipalaiduoti ir mėgautis kiekviena malonumo akimirka.

Pagamintas iš kūnui saugių ingredientų.

Greitai turėsime
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

UNIKALUS VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS "LELO PERSONAL MOISTURIZER" - 75 ML  
  
Vandens pagrindo  lubrikantas “Lelo Personal Moisturizer”  išsiskiria didele gausa naudingų savybių , kurios pasirūpins nepamirštamais malonumais. 
Lubrikantas buvo sukurtas tam, jog  intymūs žaidimai teiktų tik malonumus ir pasitenkinimą be jokio diskomforto . Ilgai išliekančio lubrikanto  sudėtis yra praturtinta alijošiaus ekstraktu , kuris užtikrina optimalią odos drėgmę bei nuolatinį jos palaikymą. 
Savo sudėtyje lubrikantas neturi glicerino, parabenų, kvapiųjų medžiagų, o  jo pH yra optimizuotas ir nealergizuos Jūsų jautrios odos . Jis idealiai tiks naudojimui jautriose kūno zonose visiems odos tipams. 
Lubrikantas lengvai nusiplauna ir yra nelipnus. 
Tinka naudoti:  
Masažams 
Vaginaliniam seksui 
Analiniam seksui 
Menstruacinei taurelei įsidėti 
Su prezervatyvais 
Su visais sekso žaislais 
Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?
UNIKALUS VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS "LELO PERSONAL MOISTURIZER" - 75 ML
 
Vandens pagrindo lubrikantas “Lelo Personal Moisturizer” išsiskiria didele gausa naudingų savybių, kurios pasirūpins nepamirštamais malonumais.

Lubrikantas buvo sukurtas tam, jog intymūs žaidimai teiktų tik malonumus ir pasitenkinimą be jokio diskomforto. Ilgai išliekančio lubrikanto sudėtis yra praturtinta alijošiaus ekstraktu, kuris užtikrina optimalią odos drėgmę bei nuolatinį jos palaikymą.

Savo sudėtyje lubrikantas neturi glicerino, parabenų, kvapiųjų medžiagų, o jo pH yra optimizuotas ir nealergizuos Jūsų jautrios odos. Jis idealiai tiks naudojimui jautriose kūno zonose visiems odos tipams.

Lubrikantas lengvai nusiplauna ir yra nelipnus.

Tinka naudoti:
  • Masažams
  • Vaginaliniam seksui
  • Analiniam seksui
  • Menstruacinei taurelei įsidėti
  • Su prezervatyvais
  • Su visais sekso žaislais

Kaip išsirinkti ir tinkamai naudoti lubrikantą?

Apie prekinį ženklą

LELO yra prabangus malonumų prekės ženklas, kuris yra lyderiaujantis visame pasaulyje. Prekinis ženklas yra pirmaujantis dizaino, inovacijų, technologijų ir reputacijos sferose.
 
Tačiau LELO yra ne tik malonumus sukeliantis žaislas, tai rūpinimosi savimi judėjimas, skirtas tiems, kurie žino, kad pasitenkinimas pranoksta lytį, orientaciją, rasę ir amžių. 
 
Lelo siūlo patirti ekstazę be gėdos, malonumą atrasti visus savo kūno stebuklus ir apginkluoja savo klientus pasitikėjimu, vedančiu į visavertį intymų gyvenimą.
 
Šiandien LELO parduodamas daugiau nei 160 šalių, turi apie 300 darbuotojų ir biurų tarptautinėse rinkose. Unikalus produktų asortimentas dabar apima ne tik masažuoklius, bet ir „FemTech“ ir „FemCare“ produktus, prezervatyvus ir kitus priedus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt