Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Dvigubas vibratorius "BiFun" – Rožinis

Išparduota
Kaina
25.55 €

Lenktos formos vibratorius, idealus pasirinkimas G taško ir klitorio stimuliavimui.
 

Kruopščiai apgalvotas vibratoriaus dizainas užtikrins, kad būtų galima patirti tokį malonumą, apie kurį nedrįsdavote pasvajoti. Pagamintas iš aksominio švelnumo silikono.
 

Turi 10 vibracijos režimų ir yra atsparus vandeniui, tad malonumais galėsite mėgautis net duše ar karštoje vonioje.

Spalva: Rožinė
Greitai turėsime
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Dvigubas vibratorius "BiFun" – Rožinis  
Švelnus ir šilkinis prisilietimas - leiskite sau patirti  daugybę ,,Bifun" panaudojimo būdų . Šis sekso žaisliukas užtikrina įvairialypę ir visavertę masturbavimosi patirtį, nes jo dėka galėsite mėgautis svaiginančia  klitorio ir G taško stimuliacija -  pasieksite virpinantį orgazmą! 
Viename vibratoriaus gale yra masažuoklis, kurio pagalba galėsite stimuliuoti savo jautriausią pumpurėlį, o kitame - lenktos formos dildo, kuris viliojančiai įslys į vidų ir suteiks tokį svaiginantį orgazmą, apie kurį nedrįsdavote pasvajoti.  Vibratorius turi 10 skirtingų vibracijos režimų, kurie patenkins kiekvieno poreikius.  
Šis mažasis draugas yra idealus kompanionas kelionėse ir visur kitur - net duše ar vonioje dėl  vandeniui atsparios  konstrukcijos.  Vibratoriui išsikrovus, lengvai pakeisite naujomis  3xAAA baterijomis.  
Tinkamai prižiūrint šis vibratorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
Dvigubo vibratoriaus naudojimo būdai:  
Kai kurios moterys naudoja dvipusius vibratorius seksui su antrąja moterimi. Dildo dvigubas galas leidžia vienu metu prasiskverbti į dvi makštis.  
Nuo makšties iki išangės. Dauguma dvigubo įsiskverbimo dildo yra skirti tuo pačiu metu stimuliuoti išangės ir makšties erogenines zonas, tačiau pailgintų dvigubų vibratorių atveju du partneriai gali naudoti tą patį žaisliuką vienu metu.   
Išangė į išangę. Dauguma dvipusių dildo gali būti naudojami abiejų partnerių analiniam įsiskverbimui.  
Imituojamą oralinį seksą taip pat galima atlikti su dvipusiu vibratoriumi.  
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Dvigubas vibratorius "BiFun" – Rožinis

Švelnus ir šilkinis prisilietimas - leiskite sau patirti daugybę ,,Bifun" panaudojimo būdų. Šis sekso žaisliukas užtikrina įvairialypę ir visavertę masturbavimosi patirtį, nes jo dėka galėsite mėgautis svaiginančia klitorio ir G taško stimuliacija - pasieksite virpinantį orgazmą!

Viename vibratoriaus gale yra masažuoklis, kurio pagalba galėsite stimuliuoti savo jautriausią pumpurėlį, o kitame - lenktos formos dildo, kuris viliojančiai įslys į vidų ir suteiks tokį svaiginantį orgazmą, apie kurį nedrįsdavote pasvajoti. Vibratorius turi 10 skirtingų vibracijos režimų, kurie patenkins kiekvieno poreikius.

Šis mažasis draugas yra idealus kompanionas kelionėse ir visur kitur - net duše ar vonioje dėl vandeniui atsparios  konstrukcijos. Vibratoriui išsikrovus, lengvai pakeisite naujomis 3xAAA baterijomis.

Tinkamai prižiūrint šis vibratorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.

Dvigubo vibratoriaus naudojimo būdai: 
  • Kai kurios moterys naudoja dvipusius vibratorius seksui su antrąja moterimi. Dildo dvigubas galas leidžia vienu metu prasiskverbti į dvi makštis. 
  • Nuo makšties iki išangės. Dauguma dvigubo įsiskverbimo dildo yra skirti tuo pačiu metu stimuliuoti išangės ir makšties erogenines zonas, tačiau pailgintų dvigubų vibratorių atveju du partneriai gali naudoti tą patį žaisliuką vienu metu.  
  • Išangė į išangę. Dauguma dvipusių dildo gali būti naudojami abiejų partnerių analiniam įsiskverbimui. 
  • Imituojamą oralinį seksą taip pat galima atlikti su dvipusiu vibratoriumi. 
Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Apie vibratorių: 
Stimuliuojama zona: G taškas, klitorius 
Vibracijos režimai: 10 
Matmenys: ilgis 10,5 cm., o skersmuo 2,9 cm. 
Medžiagos: Silikonas 
Spalva: Rožinė 
Varikliukų skaičius: 1 
Baterija: 3xAAA 
Atsparus vandeniui: Taip
Apie vibratorių:
  • Stimuliuojama zona: G taškas, klitorius
  • Vibracijos režimai: 10
  • Matmenys: ilgis 10,5 cm., o skersmuo 2,9 cm.
  • Medžiagos: Silikonas
  • Spalva: Rožinė
  • Varikliukų skaičius: 1
  • Baterija: 3xAAA
  • Atsparus vandeniui: Taip

Apie prekinį ženklą

Alive - išlaisvink save ir savo seksualumą! Aukštos kokybės ir šiuolaikiško dizaino žaislai suaugusiems, kurie yra skirti išlaisvinti savo vidinę aistrą bei atsiduoti malonumui. Alive prekinis ženklas siūlo platų erotinių prekių asortimentą - masturbatoriai, analiniai kaiščiai, itin platus dildo, falų bei vibratorių pasirinkimas. Žaismingas pakuočių dizainas yra pritaikytas dovanojimui, o aukštos kokybės medžiagos garantuoja tik geriausias žaidimų patirtis. Kompanija yra įsikūrusi Ispanijoje, Barselonoje. Šie sekso žaislai atkeliavę tiesiai iš saulėtų kraštų nustebins jus savo aksominiu švelnumu, ryškiomis spalvomis bei kokybe. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt