Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vibratorius- Kulka "Univibe" – Juodas

Kaina
16.85 €
Diskretiškas kulkos formos vibratorius padengtas aksominio švelnumo silikonu, kuris primena šilką.

Šis vibratorius yra toks mažas ir subtilus, kad galėsite mėgautis žaidimais, kad ir kur bebūtumėte. Įjunkite ir išjunkite šį mažylį vienu spustelėjimu su jutikliniu mygtuku, esančiu vibratoriaus apačioje. Šio sekso žaislo teikiamais privalumais galėsite mėgautis solo arba žaidimams su partneriu.
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Vibratorius- Kulka "Univibe" – Juodas  
Elegantiškas ir diskretiškas vibratorius yra tai, ko tau reikia. Iš kitų vibratorių jis išsiskiria tuo, kad suteikia paprastą, bet labai jaudinančią patirtį. Plonas šio vibratoriaus korpusas specialiai sukurtas taip, kad jį būtų galima lengvai įkišti ir patirti kompaktišką malonumą. Jis puikiai  telpa delne  - vibratoriaus ilgis 9 cm., o plotis - 1,7 cm. Žaismingas ir kupinas jaudinančių potyrių vibratorius gali tapti puikiu  kelionių kompanionu , nes jis tilps rankinėje ar lagamine ir suteiks jums paslaptimis apipintus, svaiginančius prisiminimus. 
Neįtikėtinai diskretiškas, subtilus, kuklus, bet galingas - tiek daug epitetų galėtume jam skirti. Jis  vibruoja tyliai , bet galingai, dėl strategiškai centre išdėstyto galingo variklio, kuris suteiks jums epinius orgazmus. Paspauskite mažą, apvalų mygtuką žaislo apačioje ir paleiskite greitą, intensyvaus jaudulio kupiną bangą tiesiai į slapčiausią savo vietelę. 
Tinkamai prižiūrint šis vibratorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.   
Vibratorius- Kulka "Univibe" – Juodas

Elegantiškas ir diskretiškas vibratorius yra tai, ko tau reikia. Iš kitų vibratorių jis išsiskiria tuo, kad suteikia paprastą, bet labai jaudinančią patirtį. Plonas šio vibratoriaus korpusas specialiai sukurtas taip, kad jį būtų galima lengvai įkišti ir patirti kompaktišką malonumą. Jis puikiai telpa delne - vibratoriaus ilgis 9 cm., o plotis - 1,7 cm. Žaismingas ir kupinas jaudinančių potyrių vibratorius gali tapti puikiu kelionių kompanionu, nes jis tilps rankinėje ar lagamine ir suteiks jums paslaptimis apipintus, svaiginančius prisiminimus.

Neįtikėtinai diskretiškas, subtilus, kuklus, bet galingas - tiek daug epitetų galėtume jam skirti. Jis vibruoja tyliai, bet galingai, dėl strategiškai centre išdėstyto galingo variklio, kuris suteiks jums epinius orgazmus. Paspauskite mažą, apvalų mygtuką žaislo apačioje ir paleiskite greitą, intensyvaus jaudulio kupiną bangą tiesiai į slapčiausią savo vietelę.

Tinkamai prižiūrint šis vibratorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.   
Apie kulkos formos vibratorių:  
 
Pagamintas iš šilko švelnumo silikono ir ABS plastiko. 
Turi 10 vibracijos rėžimų. 
Įkraunamas USB laidu. 
Matmenys: ilgis - 9 cm., o skersmuo - 1,7 cm. 
Svoris: 23 g. 
Atsparus vandeniui. 
Diskretiškas ir tylus. 
Baterija: 1AAA
Apie kulkos formos vibratorių:
 
  • Pagamintas iš šilko švelnumo silikono ir ABS plastiko.
  • Turi 10 vibracijos rėžimų.
  • Įkraunamas USB laidu.
  • Matmenys: ilgis - 9 cm., o skersmuo - 1,7 cm.
  • Svoris: 23 g.
  • Atsparus vandeniui.
  • Diskretiškas ir tylus.
  • Baterija: 1AAA

Apie prekinį ženklą

Adrien Lastic - 2009 m. Barselonoje įkurta įmonė, kuri gamina plastikinius ir silikoninius sekso žaislus. Šio prekės ženklo žaislai yra rafinuoto ir prabangaus dizaino. Prekių gaminimui naudojamos pačios geriausios medžiagos, kurias tik gali pasiūlyti rinka. Gaminiuose nėra ftalatų – plastifikatorių, naudojamų plastikui minkštinti tokiuose gaminiuose kaip sekso žaislai, todėl jie yra visiškai saugūs.

Adrien Lastic prekės ženklas kuria tai, kas yra kur kas daugiau nei fizinis malonumas, jie žvelgia į neištirtus pojūčius, atranda dar niekada nepajaustus malonumus ir pasiekia juos derindami technologijas ir išskirtinį dizainą.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt