Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vandens pagrindo lubrikantas „Ritual“ - 100 m

Kaina
7.35 €
Pramogaukite visiškai nauju lygiu su šiuo aukščiausios kokybės vandens pagrindo lubrikantu. Sukurtas siekiant užtikrinti sklandų ir malonų patyrimą, šis lubrikantas yra būtinas priedas kiekvienam intymiam momentui.
 
Sudėtyje dominuoja vandens pagrindas, todėl lubrikantas yra ypač švelnus ir puikiai tinka jautriai odai. Jis yra idealus pasirinkimas net ir pačioms jautriausioms zonoms. Be to, vandens pagrindo lubrikantas suteikia ilgalaikį slidumą, prilygstamą natūraliam pojūčiui.
 
Šis lubrikantas yra suderinamas su visais prezervatyvų tipais ir seksualiniais žaislais. Tai reiškia, kad galite naudoti jį kartu su savo mėgstamais aksesuarais, nebijodami pažeisti jų medžiagos.
 
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS „RITUAL“ - 100 M  
Šis lubrikantas yra suderinamas su visais prezervatyvų tipais ir seksualiniais žaislais.  Tai reiškia, kad galite naudoti jį kartu su savo mėgstamais aksesuarais, nebijodami pažeisti jų medžiagos ar prarasti kokybę. 
  
Dėl savo sudėties, jis taip pat yra lengvai išplaunamas iš audinių ir kūno, todėl nereikia nerimauti dėl sudėtingo valymo po naudojimo. 
  
Kad būtumėte pasiruošę bet kokiai akimirkai, šis vandens pagrindo lubrikantas turėtų būti vienas iš pagrindinių jūsų intymių akimirkų palydovų.  Jis suteikia ramybę, kad kiekvienas potyris bus sklandus, malonus ir be jokių nepageidaujamų siurprizų.  
 
VANDENS PAGRINDO LUBRIKANTAS „RITUAL“ - 100 M

Šis lubrikantas yra suderinamas su visais prezervatyvų tipais ir seksualiniais žaislais. Tai reiškia, kad galite naudoti jį kartu su savo mėgstamais aksesuarais, nebijodami pažeisti jų medžiagos ar prarasti kokybę.
 
Dėl savo sudėties, jis taip pat yra lengvai išplaunamas iš audinių ir kūno, todėl nereikia nerimauti dėl sudėtingo valymo po naudojimo.
 
Kad būtumėte pasiruošę bet kokiai akimirkai, šis vandens pagrindo lubrikantas turėtų būti vienas iš pagrindinių jūsų intymių akimirkų palydovų. Jis suteikia ramybę, kad kiekvienas potyris bus sklandus, malonus ir be jokių nepageidaujamų siurprizų.
 

Apie prekinį ženklą

Doc Johnson yra Amerikos sekso žaislų kompanija. Ją 1976 m. įkūrė Reubenas Sturmanas su Ronu Bravermanu prie vairo. Jai vadovauja Ronas Bravermanas ir jo sūnus Chadas Bravermanas. Tai viena didžiausių sekso žaislų kompanijų pasaulyje ir didžiąją dalį gaminių gamina savo gamykloje Šiaurės Holivude, Kalifornijoje. Nuo 2012 m. joje dirba daugiau nei 500 žmonių.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt