Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Klitorio ir G taško stimuliatorius "Juicy Rabbit" - Mėlynas (galima rinktis spalvą)

Kaina
53.25 €
Išlaisvinkite savo vidinę ištvirkėlę su šiuo galingu ir itin praktišku dvigubu stimuliatoriumi!

Unikalios formos sekso žaislas specialiai sukurtas kvapą gniaužiančiam malonumui patirti. "Rabbit Juicy'' sukėlė tikrą revoliuciją moterų malonumo pasaulyje. Šis stimuliatorius turi du naujos kartos itin galingus variklius, o dalį skirtą klitoriui erzinti puošia dvi žaismingos zuikučio ausytės, kuris tik dar labiau sustiprins ir paįvairins pojūčius. 
Spalva: Mėlyna
DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Klitorio ir G taško stimuliatorius "Juicy Rabbit" - Mėlynas 
 
Dvigubas  stimuliatorius pagamintas iš aksominio švelnumo, odai draugiško, neporėto silikono ir ABS plastiko. Mažasis stimuliatoriaus galas yra lenktas ir turi ausytes ,  kurias galite išnaudoti ne tik klitorio, bet ir spenelių stimuliacijai. Stimuliatoriaus galas yra glotnus ir lygus, kad būtų patogu jį įkišti. Lenkta jo forma nesunkiai pasieks G tašką. 10 skirtingų vibracijos ir intensyvumo režimų prisitaikys prie kiekvienos moters poreikiių. Suraskite tobulą lygį - nuo švelnaus murkimo iki  orgazmo nirvanos !  Pasirinkę šį sekso žaislą nepasigailėsite nei akimirkai, nes jis nuneš jus į kvapą gniaužiančią, savęs tyrinėjimo kelionę.  
Ergonomiško ir kompaktiško dizaino stimuliatorius yra  patogus riešui  ir atitinka natūralią jūsų laikyseną, todėl be nuovargio rankose masturbacijos malonumais galėsite mėgautis ilgą laiką be pauzių. ,,Rabbit Juicy'' taip pat gali būti ir  nuostabus kelionių partneris , nes diskretiškas dizainas ir kompaktiškas dydis puikiai tilps jūsų rankinėje, krepšyje arba stalčiuje.  
Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.

Klitorio ir G taško stimuliatorius "Juicy Rabbit" - Mėlynas

 
Dvigubas stimuliatorius pagamintas iš aksominio švelnumo, odai draugiško, neporėto silikono ir ABS plastiko. Mažasis stimuliatoriaus galas yra lenktas ir turi ausytes, kurias galite išnaudoti ne tik klitorio, bet ir spenelių stimuliacijai. Stimuliatoriaus galas yra glotnus ir lygus, kad būtų patogu jį įkišti. Lenkta jo forma nesunkiai pasieks G tašką. 10 skirtingų vibracijos ir intensyvumo režimų prisitaikys prie kiekvienos moters poreikiių. Suraskite tobulą lygį - nuo švelnaus murkimo iki orgazmo nirvanos!  Pasirinkę šį sekso žaislą nepasigailėsite nei akimirkai, nes jis nuneš jus į kvapą gniaužiančią, savęs tyrinėjimo kelionę. 

Ergonomiško ir kompaktiško dizaino stimuliatorius yra patogus riešui ir atitinka natūralią jūsų laikyseną, todėl be nuovargio rankose masturbacijos malonumais galėsite mėgautis ilgą laiką be pauzių. ,,Rabbit Juicy'' taip pat gali būti ir nuostabus kelionių partneris, nes diskretiškas dizainas ir kompaktiškas dydis puikiai tilps jūsų rankinėje, krepšyje arba stalčiuje. 

Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 

Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Apie klitorio ir G taško stimuliatorių: 
Pagamintas iš medicininio silikono ir ABS plastiko. 
Turi 10 skirtingų funkcijų. 
Stimuliatoriaus matmenys: 19,5 x 3,7 x 3,3 cm. 
Svoris: 152 g. 
Atsparus vandeniui. 
Be ftalatų. 
Maksimalus triukšmo lygis: 50 dB 
Lengvai valdomas. 
Įkraunamas USB laidu. 
Įkraunamas per 120 min. 
Įkrautas be pertraukos gali veikti iki 100 min.
Apie klitorio ir G taško stimuliatorių:
  • Pagamintas iš medicininio silikono ir ABS plastiko.
  • Turi 10 skirtingų funkcijų.
  • Stimuliatoriaus matmenys: 19,5 x 3,7 x 3,3 cm.
  • Svoris: 152 g.
  • Atsparus vandeniui.
  • Be ftalatų.
  • Maksimalus triukšmo lygis: 50 dB
  • Lengvai valdomas.
  • Įkraunamas USB laidu.
  • Įkraunamas per 120 min.
  • Įkrautas be pertraukos gali veikti iki 100 min.

Apie prekinį ženklą

Loveline by SHOTS - unikali, pastelinių spalvų gaminių linija, kurioje galite rasti aukštos kokybės malonumo įrankius, pateikiamus itin diskretiškame ir šiuolaikiškame įpakavime. Šios linijos gaminiai yra aksominio švelnumo. Vibratoriai skirti atrasti kūno teikiamus malonumus. Kolekcijos produktai yra tinkami romantiškoms dovanoms. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt