Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!
Prabangus
Shots - Royal Gems

Vibratorius su pulteliu "Kegel Rabbit" - juodas (galima rinktis spalvą)

Kaina
128.25 €
“Kegel Rabbit” - dvigubiems jaudinantiems potyriams.

Šis unikalus vibratorius sujungia profesionalaus dubens dugno raumenų treniruoklio funkcionalumą su kiškučio ausytėmis, kurios sukelia neįtikėtinai jaudinančius potyrius. Žaisliukas pagamintas iš lygaus ir švelnaus silikono, tad idealiai tiks naudojimui tiek išorėje, tiek viduje. 

Galingas vibratorius suteikia net 10 vibracijos funkcijų.
Spalva: Juoda
DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

IŠMANUSIS VIBRATORIUS SU PULTELIU "KEGEL RABBIT" - JUODAS  
“Kegel Rabbit” - iš  švelnaus liesti ir kūnui nekenksmingo medicininio silikono  pagamintas ypatingas vibratorius, apjungiantis  profesionalaus dubens dugno raumenų treniruoklio  funkcionalumą su  kiškučio vibratoriaus  suteikiamais malonumais. 
Šis galingas vibratorius  suteiks net 10 skirtingų vibracijos režimų , kuriuos galėsite  itin patogiai ir lengvai valdyti nuotoliniu pulteliu.  
Dėka vandeniui atparios konstrukcijos , žaisliuku galėsite naudotis ir duše bei vonioje, tokiu būdu susikurdami dar aistringesnę aplinką. 
Jis įkraunamas USB jungtimi.  
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu. 
IŠMANUSIS VIBRATORIUS SU PULTELIU "KEGEL RABBIT" - JUODAS

“Kegel Rabbit” - iš švelnaus liesti ir kūnui nekenksmingo medicininio silikono pagamintas ypatingas vibratorius, apjungiantis profesionalaus dubens dugno raumenų treniruoklio funkcionalumą su kiškučio vibratoriaus suteikiamais malonumais.

Šis galingas vibratorius suteiks net 10 skirtingų vibracijos režimų, kuriuos galėsite itin patogiai ir lengvai valdyti nuotoliniu pulteliu.

Dėka vandeniui atparios konstrukcijos, žaisliuku galėsite naudotis ir duše bei vonioje, tokiu būdu susikurdami dar aistringesnę aplinką.

Jis įkraunamas USB jungtimi. 

Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu. 
APIE VIBRATORIŲ 
Stimuliuojama zona: makštis 
Greičio režimai: 10 
Gaminio matmenys: 22,5 x 6 x 3,7 cm 
Gaminio skersmuo: 3,7 cm 
Įdedamas ilgis: 13 cm 
Medžiagos: silikonas, ABS 
Įkraunamas: taip 
Įkrovimo laikas: 180 min 
Įkrautos baterijos veikimo laikas: 60 min 
Atsparus vandeniui: taip
APIE VIBRATORIŲ
  • Stimuliuojama zona: makštis
  • Greičio režimai: 10
  • Gaminio matmenys: 22,5 x 6 x 3,7 cm
  • Gaminio skersmuo: 3,7 cm
  • Įdedamas ilgis: 13 cm
  • Medžiagos: silikonas, ABS
  • Įkraunamas: taip
  • Įkrovimo laikas: 180 min
  • Įkrautos baterijos veikimo laikas: 60 min
  • Atsparus vandeniui: taip

Apie prekinį ženklą

Shots - sekso žaislų gamintojas, įsikūręs Amerikoje. Shots Media yra viena iš pirmaujančių didmenininių įmonių sekso žaislų pramonėje. Šis gamintojas turi itin daug sekso žaislų kolekcijų, kurių gaminiai tiks daugumai klientų. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt