Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Įkraunamas vibratorius - kiaušinėlis su pulteliu "Lyla 2 Obsidian"

Kaina
169.95 €

Aukščiausia kokybe pasižyminčios kompanijos „Lelo“ gaminys - naujasis, patobulintas nuotoliniu būdu valdomas vibratorius - kiaušinėlis.

Tai itin diskretiškas ir tylus žaisliukas, puikiai tinkantis pašėlusiems žaidimams viešumoje – niekas nesužinos intymios jūsų paslapties. Kiaušinėlis lengvai įslysta į Jūsų vidų, stimuliuoja erogenines zonas ir suteikia dar nepatirtus orgazmus. Malonumais galėsite mėgautis nevaržomai.

Pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų. 

Spalva: Tamsiai rožinė
-
+

Daugiau informacijos

ĮKRAUNAMAS VIBRATORIUS - KIAUŠINĖLIS SU PULTELIU "LYLA 2 OBSIDIAN"  
 
"Lyla 2 Obsidian" -  iš aukščiausios kokybės medicininio silikono (be ftalatų)  pagamintas vibratorius - kiaušinėlis. 
Mažas, bet galingas  vibratorius suteiks  net 8 vibracijos intensyvumus , kuriuos itin patogiai galėsite valdyti nuotoliniu pulteliu, veikiančiu iki 11 metrų atstumu. Šis žaisliukas taip pat  turi specialią jautrumo judesiui technologiją , kurios pagalba, vien ranka krestelėję pultelį, galėsite reguliuoti žaisliuko intensyvumą. 
  
Vibratorius pasižymi  minkštumu, lankstumu, yra malonus kūnui bei visiškai saugus naudoti . Vibratorius taip pat yra  atsparus vandeniui , tad žaidimais galėsite mėgautis ir duše arba vonioje. 
Tai  universalus žaisliukas  - jis tinkamas tiek vaginalinei, tiek klitorio ir kitų erogeninių zonų stimuliacijai. Taip pat juo  galite naudotis ne tik solo sesijų metu, bet ir su partneriu.  
  
Žaisliukas kraunamas USB tipo įkrovikliu. Įkrautas didžiausiu pajėgumu gali veikti 2 valandas. 
  
Masturbacija veikia kaip medicina ir meditacija 
ĮKRAUNAMAS VIBRATORIUS - KIAUŠINĖLIS SU PULTELIU "LYLA 2 OBSIDIAN"
 
"Lyla 2 Obsidian" - iš aukščiausios kokybės medicininio silikono (be ftalatų) pagamintas vibratorius - kiaušinėlis.

Mažas, bet galingas vibratorius suteiks net 8 vibracijos intensyvumus, kuriuos itin patogiai galėsite valdyti nuotoliniu pulteliu, veikiančiu iki 11 metrų atstumu. Šis žaisliukas taip pat turi specialią jautrumo judesiui technologiją, kurios pagalba, vien ranka krestelėję pultelį, galėsite reguliuoti žaisliuko intensyvumą.
 
Vibratorius pasižymi minkštumu, lankstumu, yra malonus kūnui bei visiškai saugus naudoti. Vibratorius taip pat yra atsparus vandeniui, tad žaidimais galėsite mėgautis ir duše arba vonioje.

Tai universalus žaisliukas - jis tinkamas tiek vaginalinei, tiek klitorio ir kitų erogeninių zonų stimuliacijai. Taip pat juo galite naudotis ne tik solo sesijų metu, bet ir su partneriu.
 
Žaisliukas kraunamas USB tipo įkrovikliu. Įkrautas didžiausiu pajėgumu gali veikti 2 valandas.
 
APIE VIBRATORIŲ 
Prekės ženklas: Lelo 
Elementai: pulteliui reikalingi: 2xAAA (nepridedami), kiaušinėlis įkraunamas USB 
Tinkamas lubrikantas: vandens pagrindo 
Vibracija: 8 vibracijos režimai, kontroliuojamas intensyvumas 
Valdymas: pulteliu 
Ilgis: 8 cm 
Skersmuo: 3,2 cm 
Spalva: violetinė 
Medžiaga: silikonas, ABS
APIE VIBRATORIŲ
  • Prekės ženklas: Lelo
  • Elementai: pulteliui reikalingi: 2xAAA (nepridedami), kiaušinėlis įkraunamas USB
  • Tinkamas lubrikantas: vandens pagrindo
  • Vibracija: 8 vibracijos režimai, kontroliuojamas intensyvumas
  • Valdymas: pulteliu
  • Ilgis: 8 cm
  • Skersmuo: 3,2 cm
  • Spalva: violetinė
  • Medžiaga: silikonas, ABS

Apie prekinį ženklą

LELO yra prabangus malonumų prekės ženklas, kuris yra lyderiaujantis visame pasaulyje. Prekinis ženklas yra pirmaujantis dizaino, inovacijų, technologijų ir reputacijos sferose.
 
Tačiau LELO yra ne tik malonumus sukeliantis žaislas, tai rūpinimosi savimi judėjimas, skirtas tiems, kurie žino, kad pasitenkinimas pranoksta lytį, orientaciją, rasę ir amžių. 
 
Lelo siūlo patirti ekstazę be gėdos, malonumą atrasti visus savo kūno stebuklus ir apginkluoja savo klientus pasitikėjimu, vedančiu į visavertį intymų gyvenimą.
 
Šiandien LELO parduodamas daugiau nei 160 šalių, turi apie 300 darbuotojų ir biurų tarptautinėse rinkose. Unikalus produktų asortimentas dabar apima ne tik masažuoklius, bet ir „FemTech“ ir „FemCare“ produktus, prezervatyvus ir kitus priedus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt