Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Klasikinis vibratorius "A-Mazing 2" – Turkio (galima rinktis spalvą)

Kaina
58.75 €

Šis Moteriškas klasikinis vibratorius suteiks visiškai naują pojūtį. Ilgas korpusas, idealiai tinkantis giliai ir neištirtai A taško stimuliacijai. Vibratoriaus viršus suformuotas tarsi iš griovelių, lankstus, todėl galima stimuliuoti ir kitas erogenines zonas ypač lengvai. 

A taško stimuliacija yra ypač intensyvi ir žada jausmingus momentus: 2 varikliukai ir 12 įvairių vibracijos režimų puoselėja jūsų karštąjį tašką, kuris yra paslėptas už G taško ir tik ir laukia jūsų prisilietimo. 

Vibracijos intensyvumas svyruoja nuo švelnaus iki intensyvaus ir gali būti lengvai valdomas , o dėl praktiškos rankenos viską galėsite kontroliuoti - net tomis akimirkomis, kai viskas vyksta pašėlusiai.

Spalva: Turkio
DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Klasikinis vibratorius "A-Mazing 2" – Turkio 
Vibratorius yra pagamintas iš glotnaus ir  švelnaus turkio spalvos silikono ir ABS plastiko,  ergonomiškos formos su siauru tarsi iš griovelių suformuotu galiuku suteikia papildomos stimuliacijos toms, kurios  nori paįvairinti savo vakarus.  
Šis mažylis turi  du galingus varikliukus  ir  12 skirtingų vibravimo režimų.  Jas labai lengva valdyti keliais mygtukų paspaudimais. Dėl savo nedidelio dydžio, šis vibratorius  puikiai telpa į mažą rankinę ar lagaminą.  Keliaukite visur drauge. 
Vandeniui atspari (IPX7) konstrukcija  reiškia, kad šis žaisliukas gali prisijungti prie jūsų net ir tokiose vietose kaip dušas ar vonia, o veikia su integruotomis 2 AAA baterijomis.   
  
Tinkamai prižiūrint  šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
  
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.

Klasikinis vibratorius "A-Mazing 2" – Turkio


Vibratorius yra pagamintas iš glotnaus ir švelnaus turkio spalvos silikono ir ABS plastiko, ergonomiškos formos su siauru tarsi iš griovelių suformuotu galiuku suteikia papildomos stimuliacijos toms, kurios nori paįvairinti savo vakarus.

Šis mažylis turi du galingus varikliukus ir 12 skirtingų vibravimo režimų. Jas labai lengva valdyti keliais mygtukų paspaudimais. Dėl savo nedidelio dydžio, šis vibratorius puikiai telpa į mažą rankinę ar lagaminą. Keliaukite visur drauge.

Vandeniui atspari (IPX7) konstrukcija reiškia, kad šis žaisliukas gali prisijungti prie jūsų net ir tokiose vietose kaip dušas ar vonia, o veikia su integruotomis 2 AAA baterijomis.  
 
Tinkamai prižiūrint šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
 
Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Apie vibratorių: 
Stimuliuojama zona: makštis, A taškas 
Greičio režimai: 12 
Medžiaga: silikonas 
Spalva: turkio 
Matmenys: 6,5 x 2,8 x 11,6 cm 
Variklių skaičius: 2 
Įkraunamas: Taip 
Atsparus vandeniui: Taip

Apie vibratorių:

  • Stimuliuojama zona: makštis, A taškas
  • Greičio režimai: 12
  • Medžiaga: silikonas
  • Spalva: turkio
  • Matmenys: 6,5 x 2,8 x 11,6 cm
  • Variklių skaičius: 2
  • Įkraunamas: Taip
  • Atsparus vandeniui: Taip

Apie prekinį ženklą

Kompanijos Satisfyer veikla sėkmingai startavo su moteriškais stimuliatoriais, kurie vakuumine technologija ir masažo funkcija priglunda prie klitorio taip arti, jog garantuoja sprogstamus, klitorio orgazmus! Be abejonės, tai vieni nuostabiausių sekso žaislų visame pasaulyje. Tačiau Satisfyer ambicijos leido tobulėti ir sukurti dar geresnius, intensyvesnius, galingesnius Satisfyer Pro ir Luxury linijos stimuliatorius. Šie naujesni žaisliukai išsiskiria ir prabangesne išvaizda, modernesniu dizainu bei funkcionalumu.
Moterims, mėgstančioms klasikinius, įsiskverbimui skirtus sekso žaislus, Satisfyer sukūrė ir vibratorius. Kolekcijoje rasite spalvingus, ryškiomis spalvomis akį traukiančius vibratorius kiškučius, G taško ir klasikinius vibratorius. O jei Jums to dar negana, galite išbandyti Satifyer vaginalinius kamuoliukus.
Satifyer rūpinasi ne tik moterimis, ši kompanija nepamiršo ir stipriosios lyties. Jų kolekcijos masturbatoriai išsiskiria futuristiniu dizainu. O vyrai, norintys suteikti dar stipresnį malonumą savo antrajai pusei, į pagalbą gali pasitelkti vibratorius poroms.
Su Satisfyer galėsite mėgautis dar greitesniais, dar stipresniais orgazmais!

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt