Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Klasikinis vibratorius "Baton" – Juodas (galima rinktis spalvą)

Kaina
106.85 €
Jei norite padovanoti nepaprastai malonius pojūčius pradedančiąjai ar palepinti save, daugiau neieškokite. Klasikinis vibratorius „Baton“ yra plonas ir patogus. Jį savo kolekcijoje turi turėti kiekviena moteris.

Šis moteriškas vibratorius yra galingas, lengvas ir puikiai pritaikyto dydžio jūsų malonumui. Pasinaudokite lanksčiu antgaliu „greitukams“, kaip priemone bemiegėms naktims ar žaidimams su partneriu.

Prie šio vibratoriaus pridedamas atskiras priedas - briaunuotas silikoninis žiedas, kuris suteikia dar daugiau būdų mėgautis ir patirti malonumą.

„Baton“ vibratorius turi užraktą, USB laidą ir supakuotas į gražų kelioninį maišelį.


 
Spalva: Juoda
DAUGIAU ŠIOS PREKĖS VARIANTŲ:
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Klasikinis vibratorius "Baton" – Juodas  
Vibratorius pagamintas naudojant saugią medžiagą jūsų odai, pasižymi intuityviomis funkcijomis ir yra įkraunamas. Malonus, lankstus galiukas juda puikiai prisitaikant prie moters kūno išlinkimų.  
Taip pat rasite aukštos kokybės tarsi  grioveliais išlietą antgalį,  kuris tik sustiprins pojūčius ir nuneš į naujus, dar neatpažintus malonumus. 
Labai paprasta naudoti, turi tris mygtukus, kuriais galima valdyti net  15 vibracijos režimų ir 6 intensyvumo lygius.    Pakrovimo prievadas atrodo lyg paprastas  USB,  taigi visiškai nereikia jaudintis kad pateksite į nepatogią situaciją kraunat šį mažylį.   
Vibratorius yra komplektuojamas su  kelioniniu užraktu, LED įkrovimo indikatoriumi ir maišeliu nuotykiams keliaujant.  
  
Šis mažasis draugas yra idealus kompanionas kelionėse ir visur kitur - net duše ar vonioje dėl  vandeniui atsparios konstrukcijos.  O pakrovus juo galėsite  mėgautis daugiau nei 60 min.  
   
Tinkamai prižiūrint  šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
  
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Klasikinis vibratorius "Baton" – Juodas

Vibratorius pagamintas naudojant saugią medžiagą jūsų odai, pasižymi intuityviomis funkcijomis ir yra įkraunamas. Malonus, lankstus galiukas juda puikiai prisitaikant prie moters kūno išlinkimų. 

Taip pat rasite aukštos kokybės tarsi grioveliais išlietą antgalį, kuris tik sustiprins pojūčius ir nuneš į naujus, dar neatpažintus malonumus.

Labai paprasta naudoti, turi tris mygtukus, kuriais galima valdyti net 15 vibracijos režimų ir 6 intensyvumo lygius. Pakrovimo prievadas atrodo lyg paprastas USB, taigi visiškai nereikia jaudintis kad pateksite į nepatogią situaciją kraunat šį mažylį.

Vibratorius yra komplektuojamas su kelioniniu užraktu, LED įkrovimo indikatoriumi ir maišeliu nuotykiams keliaujant.
 
Šis mažasis draugas yra idealus kompanionas kelionėse ir visur kitur - net duše ar vonioje dėl vandeniui atsparios konstrukcijos. O pakrovus juo galėsite mėgautis daugiau nei 60 min.
  
Tinkamai prižiūrint šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
 
Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Apie vibratorių: 
Stimuliavimo zona: makštis 
Greičio režimai: 15 
Medžiaga: silikonas ir nerūdijantis plienas 
Matmenys 11,9 x 2,5 x 11,9 cm 
Skersmuo: 2,4 cm 
Ilgis: 6 cm 
Variklių kiekis 1 
Įkrovimo laikas 90 min 
Įkrautos baterijos veikimo laikas 60 min 
Atsparus vandeniui: Taip
Apie vibratorių:
  • Stimuliavimo zona: makštis
  • Greičio režimai: 15
  • Medžiaga: silikonas ir nerūdijantis plienas
  • Matmenys 11,9 x 2,5 x 11,9 cm
  • Skersmuo: 2,4 cm
  • Ilgis: 6 cm
  • Variklių kiekis 1
  • Įkrovimo laikas 90 min
  • Įkrautos baterijos veikimo laikas 60 min
  • Atsparus vandeniui: Taip

Apie prekinį ženklą

COTR, ​​Inc. yra aukščiausios kokybės seksualinio intymumo gaminių gamintoja, kurianti modernius, aukštos kokybės produktus ir teikianti pirmenybę pozityviam požiūriui į seksą. Prekinį ženklą įkūrė sertifikuota sekso pedagogė Alicia Sinclair, pastebėjusi, kad reikia visa apimančio, moksliniais tyrimais pagrįsto ir edukacinio požiūrio sekso prekių produktų rinkoje. 
 
Visi COTR Inc. produktai pateikiami su malonumo vadovais ir yra visada saugus kūnui - kiekvienas COTR Inc. produktas turi įkūrėjos ir sertifikuotos sekso pedagogės patvirtinimo antspaudą.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt