Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Klasikinis vibratorius "Seduce Me Twin Climaxer" – Rožinis

Vertė
Kaina
28.77 € 47.95 €
Klasikinis, išskirtinės formos vibratorius stimuliuoja kelias erogenines zonas vienu metu - pasiekiamas išskirtinis orgazmas.

Pagamintas iš saugaus ir švelnaus silikono. Turi net 10 skirtingų vibracijos režimų. Taigi liksite visiškai patenkinta. „Seduce Me Twin Climaxer“ yra labai tylus, atsparus vandeniui.

Vibratorius atitinkia visus RoHs standartus.
Spalva: Rožinė
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Klasikinis vibratorius "Seduce Me Twin Climaxer" – Rožinis  
Kompaktiškas, unikalios formos vibratorius  skirtas stimuliuoti net kelias ergenines zonas vienu metu.  Pagamintas iš  švelnaus silikono  ir turi galiuką, kuris tarsi išsišakoja į skirtingas puses. Ši forma suteikia ypatingą stimuliaciją su laiminga pabaiga. 
Dėl savo kompaktiško dizaino ir lengvo valdymo vienu prisilietimu , puikiai tinka net ir pradedančioms moterims  ar jų partneriams, kurie nori užpildyti savo seksualinį gyvenimą naujais potyriais. 
Šis vibratorius turi net  10 vibracijos režimų,  kuriuos sudaro skirtingo greičio ir režimo vibracijos. Jas labai lengva valdyti keliais mygtukų paspaudimais. Dėl savo nedidelio dydžio, šis vibratorius  puikiai telpa į mažą rankinę ar lagaminą.  Keliaukite visur drauge. 
Vandeniui atspari (IPX7) konstrukcija  reiškia, kad šis žaisliukas gali prisijungti prie jūsų net ir tokiose vietose kaip dušas ar vonia, o veikia su integruotomis 2 AAA baterijomis.   
Tinkamai prižiūrint  šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
  
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Klasikinis vibratorius "Seduce Me Twin Climaxer" – Rožinis

Kompaktiškas, unikalios formos vibratorius skirtas stimuliuoti net kelias ergenines zonas vienu metu. Pagamintas iš švelnaus silikono ir turi galiuką, kuris tarsi išsišakoja į skirtingas puses. Ši forma suteikia ypatingą stimuliaciją su laiminga pabaiga.

Dėl savo kompaktiško dizaino ir lengvo valdymo vienu prisilietimu, puikiai tinka net ir pradedančioms moterims ar jų partneriams, kurie nori užpildyti savo seksualinį gyvenimą naujais potyriais.

Šis vibratorius turi net 10 vibracijos režimų, kuriuos sudaro skirtingo greičio ir režimo vibracijos. Jas labai lengva valdyti keliais mygtukų paspaudimais. Dėl savo nedidelio dydžio, šis vibratorius puikiai telpa į mažą rankinę ar lagaminą. Keliaukite visur drauge.

Vandeniui atspari (IPX7) konstrukcija reiškia, kad šis žaisliukas gali prisijungti prie jūsų net ir tokiose vietose kaip dušas ar vonia, o veikia su integruotomis 2 AAA baterijomis.  

Tinkamai prižiūrint šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
 
Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Apie vibratorių: 
Stimuliuojama zona: Makštis 
Greičio režimai: 10 
Pakuotės matmenys: 34 x 8,90 x 5,10 cm 
Medžiagos: Silikonas 
Spalva: Rožinė 
Baterija: 2 AAA baterijos 
Atsparus vandeniui: Taip
Apie vibratorių:
  • Stimuliuojama zona: Makštis
  • Greičio režimai: 10
  • Pakuotės matmenys: 34 x 8,90 x 5,10 cm
  • Medžiagos: Silikonas
  • Spalva: Rožinė
  • Baterija: 2 AAA baterijos
  • Atsparus vandeniui: Taip

Apie prekinį ženklą

Nasstoys kuria įvairiausius sekso žaislus. Žaislų pakuotės yra įmantrios ir traukia dėmesį. Aukščiausios kokybės detalės, varikliai ir USB arba baterijomis valdomi mechanizmai patenkins kiekvieno poreikius. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt