Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Klitoriaus masažuoklis "Smart Wand 2 Large" – Rožinis (galima rinktis spalvą)

Išparduota
Kaina
212.55 €
„Smart Wand 2 Large” - tai viso kūno ir erogeninių zonų masažuoklis, kurį pristato pasaulyje gerai žinomas erotinių prekių ženklas „LELO“.

Tai patobulinta pirmtako versija – nuo šiol jis dar galingesnis, dar patogesnis ir dar dailesnis. Masažuoklis sukurtas poroms, siekiančioms intensyvaus, aukščiausios kokybės malonumo. Didesnis už įprastinį masažuoklį, todėl naudojimas bus dar patogesnis, o patirtas malonumas - dar didesnis!
Spalva: Rožinė
Daugiau informacijos
Greitai turėsime
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Klitoriaus masažuoklis "Smart Wand 2 Large" – Rožinis  
„Smart Wand 2 Large” - tai viso kūno ir erogeninių zonų masažuoklis, kurį pristato pasaulyje gerai žinomas erotinių prekių ženklas „LELO“.  Tai patobulinta pirmtako versija  – nuo šiol jis dar galingesnis, dar patogesnis ir dar dailesnis. Masažuoklis sukurtas poroms, siekiančioms intensyvaus, aukščiausios kokybės malonumo. Didesnis už įprastinį masažuoklį, todėl naudojimas bus dar patogesnis, o patirtas malonumas - dar didesnis! 
Masažuoklis lepina  10 vibracijos režimų  ir skirtingais intensyvumo lygiais, kurie suteiks Jums neapsakomą palaimą. Jis  įkraunamas bei atsparus vandeniui,  tad jo teikiamais malonumais galėsite mėgautis kur tik panorėję. Funkcionalus, išskirtinės kokybės žaisliukas  skirtas tiek viso kūno masažui, tiek erogeninių zonų stimuliacijai  - inovatyvi judesio jutiklio technologija sukelia vibracijas kontaktuojant su kūnu, atkurdama profesionalaus masažo techniką. 
Prabangaus dizaino, žavios spalvos masažuoklis  pagamintas iš šilko švelnumo silikono.  Valdymo mygtukai patogiai išdėstyti ant pagrindo, tad žaisliuką kontroliuoti galėsite net užsimerkę. Masažuoklis turi  užrakinimo funkciją,  apsaugančią nuo netikėto įsijungimo. 
Naujojo masažuoklio dizainas patobulintas, todėl nuo šiol jį dar patogiau laikyti dėka dar ergonomiškesnio dizaino rankenos. Taip pat dėl pakeistos mygtukų padėties, jį patogiau valdyti. Naujasis „Smart Wand 2 Large” turi daugiau vibracijos funkcijų – net 10, tad turėsite dar daugiau galimybių rinktis, o žaisliuko baterija užtikrins dar daugiau valandų malonumo. 
Komplektacijoje pridedamas satininis maišelis masažuoklio laikymui, USB įkrovimo laidas ir naudojimo instrukcija.  „Smart Wand Large” įpakuotas prabangioje dėžutėje, todėl jis gali tapti puikia dovana Jūsų partneriui/ei. 
Tinkamai prižiūrint  šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Klitoriaus masažuoklis "Smart Wand 2 Large" – Rožinis

„Smart Wand 2 Large” - tai viso kūno ir erogeninių zonų masažuoklis, kurį pristato pasaulyje gerai žinomas erotinių prekių ženklas „LELO“. Tai patobulinta pirmtako versija – nuo šiol jis dar galingesnis, dar patogesnis ir dar dailesnis. Masažuoklis sukurtas poroms, siekiančioms intensyvaus, aukščiausios kokybės malonumo. Didesnis už įprastinį masažuoklį, todėl naudojimas bus dar patogesnis, o patirtas malonumas - dar didesnis!

Masažuoklis lepina 10 vibracijos režimų ir skirtingais intensyvumo lygiais, kurie suteiks Jums neapsakomą palaimą. Jis įkraunamas bei atsparus vandeniui, tad jo teikiamais malonumais galėsite mėgautis kur tik panorėję. Funkcionalus, išskirtinės kokybės žaisliukas skirtas tiek viso kūno masažui, tiek erogeninių zonų stimuliacijai - inovatyvi judesio jutiklio technologija sukelia vibracijas kontaktuojant su kūnu, atkurdama profesionalaus masažo techniką.

Prabangaus dizaino, žavios spalvos masažuoklis pagamintas iš šilko švelnumo silikono. Valdymo mygtukai patogiai išdėstyti ant pagrindo, tad žaisliuką kontroliuoti galėsite net užsimerkę. Masažuoklis turi užrakinimo funkciją, apsaugančią nuo netikėto įsijungimo.

Naujojo masažuoklio dizainas patobulintas, todėl nuo šiol jį dar patogiau laikyti dėka dar ergonomiškesnio dizaino rankenos. Taip pat dėl pakeistos mygtukų padėties, jį patogiau valdyti. Naujasis „Smart Wand 2 Large” turi daugiau vibracijos funkcijų – net 10, tad turėsite dar daugiau galimybių rinktis, o žaisliuko baterija užtikrins dar daugiau valandų malonumo.

Komplektacijoje pridedamas satininis maišelis masažuoklio laikymui, USB įkrovimo laidas ir naudojimo instrukcija. „Smart Wand Large” įpakuotas prabangioje dėžutėje, todėl jis gali tapti puikia dovana Jūsų partneriui/ei.

Tinkamai prižiūrint šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 

Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Apie masažuoklį: 
Prekės ženklas: Lelo 
Vibracija: 10 režimų 
Tinkamas lubrikantas: Vandens pagrindo 
Savybės: Galingas variklis, lanksti galvutė, ergonomiškas dizainas, švelnus paviršius 
Maitinimas: USB 
Ilgis: 30,4 cm 
Skersmuo: 8 cm 
Spalva: Rožinė 
Skirta: Moterims 
Medžiaga: Silikonas, ABS
Apie masažuoklį:
  • Prekės ženklas: Lelo
  • Vibracija: 10 režimų
  • Tinkamas lubrikantas: Vandens pagrindo
  • Savybės: Galingas variklis, lanksti galvutė, ergonomiškas dizainas, švelnus paviršius
  • Maitinimas: USB
  • Ilgis: 30,4 cm
  • Skersmuo: 8 cm
  • Spalva: Rožinė
  • Skirta: Moterims
  • Medžiaga: Silikonas, ABS

Apie prekinį ženklą

LELO yra prabangus malonumų prekės ženklas, kuris yra lyderiaujantis visame pasaulyje. Prekinis ženklas yra pirmaujantis dizaino, inovacijų, technologijų ir reputacijos sferose.
 
Tačiau LELO yra ne tik malonumus sukeliantis žaislas, tai rūpinimosi savimi judėjimas, skirtas tiems, kurie žino, kad pasitenkinimas pranoksta lytį, orientaciją, rasę ir amžių. 
 
Lelo siūlo patirti ekstazę be gėdos, malonumą atrasti visus savo kūno stebuklus ir apginkluoja savo klientus pasitikėjimu, vedančiu į visavertį intymų gyvenimą.
 
Šiandien LELO parduodamas daugiau nei 160 šalių, turi apie 300 darbuotojų ir biurų tarptautinėse rinkose. Unikalus produktų asortimentas dabar apima ne tik masažuoklius, bet ir „FemTech“ ir „FemCare“ produktus, prezervatyvus ir kitus priedus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt