Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vibratoriaus - Kulkos su priedais rinkinys "Dark Desires"

Kaina
35.25 €
Erotinis rinkinys „Dark Desires" skirtas moterims, mėgstančioms solo žaidimus ir ne tik. Šis rinkinys suteiks Jums stipriausius orgazmus.

Rinkinyje Jūsų laukia:
  • 7 vibracijos programas suteikianti vibruojanti kulka 
  • Dvi iš silikono pagamintos movos: viena skirta klitorio stimuliacijai, kita – maloningam įsiskverbimui.
Žaismingas rinkinys, leis atsipalaiduoti ir pasinerti i sekso malonumus. 

Rinkinys pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, kurios yra atsparios vandeniui, galėsite mėgautis, vonioje, pirtyje, maudydamasi po dušu ar kur tik panorėsite, nesibaiminkite sušlapti.
 
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Vibratoriaus - Kulkos su priedais rinkinys "Dark Desires" 
Kompanija  ,,Rocks-Off"  pristato malonumų  rinkinį „Dark Desires", jį sudaro vibruojanti kulka ir dvi silikoninės movos: viena skirta klitorio stimuliacijai, kita - maloniam įsiskverbimui.  
Šis rinkinys įgyvendins visas Jūsų, net ir l abiausiai pašėlusias fantazijas.  Svarbiausia - nebijok svajoti. Rinkinys atrodo žaismingai, kiškučio formos mova ne tik  suteiks begalinį malonumą , bet ir pagerins nuotaiką.  
Jeigu  esi drąsi ir savimi pasitikinti moteris  kulką gali naudoti ne tik namuose ar lovoje. Pasiimk ją su savimi į vonią ar dušą ir  išbandyk rinkinio galimybes kelionėse.  Jis tavęs nenuvils, ir be jo niekur nebenorėsi vykti.  
Elegantiško ir šmaikštaus dizaino dėka, galite d rąsiai nešiotis jį su savimi rankinėje  ir niekas nesupras ką turite. 

Vibratoriaus - Kulkos su priedais rinkinys "Dark Desires"


Kompanija ,,Rocks-Off" pristato malonumų rinkinį „Dark Desires", jį sudaro vibruojanti kulka ir dvi silikoninės movos: viena skirta klitorio stimuliacijai, kita - maloniam įsiskverbimui.

Šis rinkinys įgyvendins visas Jūsų, net ir labiausiai pašėlusias fantazijas. Svarbiausia - nebijok svajoti. Rinkinys atrodo žaismingai, kiškučio formos mova ne tik suteiks begalinį malonumą, bet ir pagerins nuotaiką. 

Jeigu esi drąsi ir savimi pasitikinti moteris kulką gali naudoti ne tik namuose ar lovoje. Pasiimk ją su savimi į vonią ar dušą ir išbandyk rinkinio galimybes kelionėse. Jis tavęs nenuvils, ir be jo niekur nebenorėsi vykti. 

Elegantiško ir šmaikštaus dizaino dėka, galite drąsiai nešiotis jį su savimi rankinėje ir niekas nesupras ką turite. 
Apie rinkinį: 
Greičio režimai: 4 
Įkraunamas: Taip. 
Atsparus vandeniui: Taip 
Medžiagos: Silikonas
Apie rinkinį:
  • Greičio režimai: 4
  • Įkraunamas: Taip.
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Medžiagos: Silikonas

Apie prekinį ženklą

Daugiau nei prieš dešimtmetį įkurta Jungtinės Karalystės kompanija Rocks-Off sėkmės ir pasaulinio pripažinimo sulaukė drąsių ir išties unikalių sprendimų dėka. Šią kompaniją itin išgarsino vibruojanti kulka „RO-80 mm“, kurios pasaulyje buvo parduota daugiau nei 5 mln. vienetų, o jos populiarumas tik auga.
Įgyvendinkite visas savo pašėlusias fantazijas su Rocks-Off, nes šiai kompanijai nėra nieko neįmanomo.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt