Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vibruojantis masturbatorius ,,Satisfyer Men Vibration Black''

Kaina
69.55 €

Visų laikų geriausias vyriškas masturbatorius - taip galėtume apibūdinti šį ,,Satisfyer'' pakraunamą, vibruojantį vyrišką masturbatorių. Diskretiškas ir elegantiškas - juodos spalvos masturbatorius skirtas šiuolaikiško vyro stimuliacijai. Masturbatorius prisitaiko prie bet kokio dydžio varpos ir tvirtai, bet maloniai ją apglėbia. Jo technologiją sudaro du itin galingi varikliai, suteikiantys 14 skirtingų, nuostabių vibracijos parinkčių.

Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Vibruojantis masturbatorius ,,Satisfyer Men Vibration Black'' 
Prieš kiekvieną masturbacijos seansą galėsite pasirinkti vieną iš 14-os maloniai jaudinančių vibracijos programų, kurios švelniai arba audringai stimuliuos jūsų varpą. Įkišamas masturbatoriaus ilgis yra 7 cm., dėl to optimaliai stimuliuojama varpos galvutė ir priekinė dalis. Du galingi varikliai ir ergonomiškas vidus užtikrina žodžiai neapsakomas malonumo bangas. Skirtingos ritmiškos vibracijos programos  imituoja oralinio sekso malonumą . Šio masturbatoriaus pagalba pasieksite intensyvų  pulsuojantį orgazmą , kuris privers užmiršti jus supantį pasaulį.  
Masturbatorius ,,Satisfyer Men Vibration Black" sukurtas taip, kad apglėbtų jūsų varpą  kvapą gniaužiančiais pojūčiais ir užtikrintų intensyvų bei ilgalaikį susijaudinimą tiek solo, tiek žaidimuose su partneriu. Klasikinio dizaino, juodas, ergonomiškas masturbatorius tobulai telpa rankoje ir yra patogus naudoti. Išgaubtas paviršius ir minkštas silikonas puikiai prisitaiko prie delno ir leidžia visiškai atsipalaiduoti ir mėgautis fantastišku varpos stimuliavimu. Atsparus vandeniui, įkraunamas masturbatorius yra higieniškas ir nereikalauja daug priežiūros.  
Tinkamai prižiūrint - šis sekso žaislas malonumą teiks ilgą laiką. Prieš ir po kiekvieno naudojimo išplaukite jį šiltu vandeniu ir specialiu  žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Jei masturbatorius taps lipnus, tiesiog gausiai pabarstykite kukurūzų krakmolu, kad atgautumėte šilkinį glotnumą.

Vibruojantis masturbatorius ,,Satisfyer Men Vibration Black''


Prieš kiekvieną masturbacijos seansą galėsite pasirinkti vieną iš 14-os maloniai jaudinančių vibracijos programų, kurios švelniai arba audringai stimuliuos jūsų varpą. Įkišamas masturbatoriaus ilgis yra 7 cm., dėl to optimaliai stimuliuojama varpos galvutė ir priekinė dalis. Du galingi varikliai ir ergonomiškas vidus užtikrina žodžiai neapsakomas malonumo bangas. Skirtingos ritmiškos vibracijos programos imituoja oralinio sekso malonumą. Šio masturbatoriaus pagalba pasieksite intensyvų pulsuojantį orgazmą, kuris privers užmiršti jus supantį pasaulį. 

Masturbatorius ,,Satisfyer Men Vibration Black" sukurtas taip, kad apglėbtų jūsų varpą kvapą gniaužiančiais pojūčiaisir užtikrintų intensyvų bei ilgalaikį susijaudinimą tiek solo, tiek žaidimuose su partneriu. Klasikinio dizaino, juodas, ergonomiškas masturbatorius tobulai telpa rankoje ir yra patogus naudoti. Išgaubtas paviršius ir minkštas silikonas puikiai prisitaiko prie delno ir leidžia visiškai atsipalaiduoti ir mėgautis fantastišku varpos stimuliavimu. Atsparus vandeniui, įkraunamas masturbatorius yra higieniškas ir nereikalauja daug priežiūros. 

Tinkamai prižiūrint - šis sekso žaislas malonumą teiks ilgą laiką. Prieš ir po kiekvieno naudojimo išplaukite jį šiltu vandeniu ir specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Jei masturbatorius taps lipnus, tiesiog gausiai pabarstykite kukurūzų krakmolu, kad atgautumėte šilkinį glotnumą.
Apie vibruojantį masturbatorių: 
 
Masturbatoriaus matmenys: 7,1 x 15,2 x 7,9 cm. 
Svoris: 295 g. 
14 greičio rėžimų. 
Įkraunamas magnetiniu USB laidu. 
Atsparus vandeniui. 
Imituoja oralinį seksą. 
Tyliai veikia. 
Ličio jonų baterija. 
Pagamintas iš odai malonaus silikono.

Apie vibruojantį masturbatorių:

 
  • Masturbatoriaus matmenys: 7,1 x 15,2 x 7,9 cm.
  • Svoris: 295 g.
  • 14 greičio rėžimų.
  • Įkraunamas magnetiniu USB laidu.
  • Atsparus vandeniui.
  • Imituoja oralinį seksą.
  • Tyliai veikia.
  • Ličio jonų baterija.
  • Pagamintas iš odai malonaus silikono.

Apie prekinį ženklą

Kompanijos Satisfyer veikla sėkmingai startavo su moteriškais stimuliatoriais, kurie vakuumine technologija ir masažo funkcija priglunda prie klitorio taip arti, jog garantuoja sprogstamus, klitorio orgazmus! Be abejonės, tai vieni nuostabiausių sekso žaislų visame pasaulyje. Tačiau Satisfyer ambicijos leido tobulėti ir sukurti dar geresnius, intensyvesnius, galingesnius Satisfyer Pro ir Luxury linijos stimuliatorius. Šie naujesni žaisliukai išsiskiria ir prabangesne išvaizda, modernesniu dizainu bei funkcionalumu.
Moterims, mėgstančioms klasikinius, įsiskverbimui skirtus sekso žaislus, Satisfyer sukūrė ir vibratorius. Kolekcijoje rasite spalvingus, ryškiomis spalvomis akį traukiančius vibratorius kiškučius, G taško ir klasikinius vibratorius. O jei Jums to dar negana, galite išbandyti Satifyer vaginalinius kamuoliukus.
Satifyer rūpinasi ne tik moterimis, ši kompanija nepamiršo ir stipriosios lyties. Jų kolekcijos masturbatoriai išsiskiria futuristiniu dizainu. O vyrai, norintys suteikti dar stipresnį malonumą savo antrajai pusei, į pagalbą gali pasitelkti vibratorius poroms.
Su Satisfyer galėsite mėgautis dar greitesniais, dar stipresniais orgazmais!

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt