Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Masažo gelis ir lubrikantas 2in1 „StiVi“ - 100 ml

Kaina
19.65 €
Šis inovatyvus produktas yra būtinybė visiems, kurie nori pasinerti į meilės ir intymumo pasaulį, nes jis yra sukurtas su mintimi apie Jūsų ir Jūsų partnerio malonumą.
 
Dviguba funkcija - kaip galima neapsidžiaugti? Įsivaizduokite, kad galite pamaloninti savo partnerį švelniu masažu, kurio metu gelis drėkina ir maitina odą, o tada lengvai pereiti prie intymesnių akimirkų.
 
Šis 2-in-1 gelis pasižymi puikiomis savybėmis kaip lubrikantas, sumažina trintį, užtikrina sklandų judesį ir intensyvina pojūčius.
 
 
 
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

MASAŽO GELIS IR LUBRIKANTAS 2IN1 „STIVI“ - 100 ML  
Sudėtyje esantys kruopščiai atrinkti ingredientai ne tik garantuoja maksimalų malonumą, bet ir yra švelnūs Jūsų odai.  Be to, hipoalergiška formulė ir suderinamumas su latekso prezervatyvais užtikrina, kad šis gelis tiks visiems, nepriklausomai nuo odos jautrumo ar naudojamų apsaugos priemonių. 
  
Pridėkime prie to lengvą naudojimą - gelis yra toks slidus ir švelnus, kad jis lyg plunksna pasiskirsto odos paviršiumi.  Ir tai dar ne viskas - ilgai išliekantis poveikis reiškia, kad net ir ilgalaikės meilės sesijos bus malonios. 
  
Užsisakykite dabar ir atraskite naujus malonumo lygius su šiuo stebuklingu 2-in-1 geliu, kuris buvo sukurtas, kad taptų Jūsų meilės palydovu!  
Apie gelį: 
Pakuotės matmenys: 6 x 6 x 18 cm 
Pakuotės svoris: 162 gr 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: vandens pagrindu
MASAŽO GELIS IR LUBRIKANTAS 2IN1 „STIVI“ - 100 ML

Sudėtyje esantys kruopščiai atrinkti ingredientai ne tik garantuoja maksimalų malonumą, bet ir yra švelnūs Jūsų odai. Be to, hipoalergiška formulė ir suderinamumas su latekso prezervatyvais užtikrina, kad šis gelis tiks visiems, nepriklausomai nuo odos jautrumo ar naudojamų apsaugos priemonių.
 
Pridėkime prie to lengvą naudojimą - gelis yra toks slidus ir švelnus, kad jis lyg plunksna pasiskirsto odos paviršiumi. Ir tai dar ne viskas - ilgai išliekantis poveikis reiškia, kad net ir ilgalaikės meilės sesijos bus malonios.
 
Užsisakykite dabar ir atraskite naujus malonumo lygius su šiuo stebuklingu 2-in-1 geliu, kuris buvo sukurtas, kad taptų Jūsų meilės palydovu!

Apie gelį:
  • Pakuotės matmenys: 6 x 6 x 18 cm
  • Pakuotės svoris: 162 gr
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: vandens pagrindu

Apie prekinį ženklą

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt