Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Sausumą mažinantis burnos purškalas „Juicy Head“ – 9 ml

Kaina
13.75 €
Oralinių malonumų purškalas, kuris sukurtas tam, kad padidintų Jūsų intymias patirtis ir praturtintų jas giliomis pojūčių spalvomis. Tai prabangus produktas, kuris žada paskandinti Jus sodriame obuolių skonyje.
 
Pirma, kas padarys šį purškalą neatsiejama Jūsų aistros dalimi, yra jo gebėjimas mažinti burnos sausumą. Jis specialiai sukurtas su komponentais, kurie padeda išlaikyti optimalų drėgmės lygį burnoje. Tai leidžia patirti sklandesnį ir malonesnį oralinį seksą, kad abu partneriai galėtų pilnai mėgautis šia intymia patirtimi.
 
Kitas svarbus šio purškalo bruožas yra jo nepaprastas skonis. Sodrus obuolių skonis sukurtas pagal natūralių ingredientų receptą. Obuolių skonis yra gaivus ir kvapnus, tad garantuoja, kad kiekviena akimirka taps dar malonesnė.
 

 
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

SAUSUMĄ MAŽINANTIS BURNOS PURŠKALAS „JUICY HEAD“ – 9 ML  
Paprastai naudojamas  purškalas yra idealus priedas bet kuriai porai, kuri nori patobulinti ir pagyvinti savo intymų gyvenimą.  Užtenka purkštuko paspaudimo, ir Jūsų burna bus paruošta magiškoms pojūčių kelionėms. 
  
Šis purškalas yra pagamintas atsižvelgiant į aukščiausius kokybės standartus, taigi galite būti tikri, kad jis ne tik skanus, bet ir saugus naudoti. 
  
Įsigykite oralinių malonumų purškalą ir patirkite nepakartojamą obuolių skonio harmoniją, kuriant neįkainojamas akimirkas su savo partneriu.  Leiskite šiam puikiam produktui atversti duris į naujas erotines patirtis ir nepamirštamą malonumą.
SAUSUMĄ MAŽINANTIS BURNOS PURŠKALAS „JUICY HEAD“ – 9 ML

Paprastai naudojamas  purškalas yra idealus priedas bet kuriai porai, kuri nori patobulinti ir pagyvinti savo intymų gyvenimą. Užtenka purkštuko paspaudimo, ir Jūsų burna bus paruošta magiškoms pojūčių kelionėms.
 
Šis purškalas yra pagamintas atsižvelgiant į aukščiausius kokybės standartus, taigi galite būti tikri, kad jis ne tik skanus, bet ir saugus naudoti.
 
Įsigykite oralinių malonumų purškalą ir patirkite nepakartojamą obuolių skonio harmoniją, kuriant neįkainojamas akimirkas su savo partneriu. Leiskite šiam puikiam produktui atversti duris į naujas erotines patirtis ir nepamirštamą malonumą.
APIE PURŠKALĄ: 
Pakuotės matmenys: 9 x 1,50 x 19 cm 
Pakuotės svoris: 35 gr 
Gaminio matmenys: 4,4 x 1,3 x 10,8 cm 
Gaminio svoris: 25 gr 
Produkto tūris: 9 ml 
Gaminio skersmuo: 4,4 cm 
Medžiagos: Skystis 
Sudedamosios dalys: Vanduo (Aqua), glicerinas, kvapioji medžiaga, hidroksietilceliuliozė, sukralozė, natrio poliakrilatas, benzenkarboksirūgštis, butileno glikolis, citrinos rūgštis, poliakrilo rūgštis, EDTA, benzilo alkoholis, kalio sorbatas, natrio benzenkarboksirūgštis
APIE PURŠKALĄ:
  • Pakuotės matmenys: 9 x 1,50 x 19 cm
  • Pakuotės svoris: 35 gr
  • Gaminio matmenys: 4,4 x 1,3 x 10,8 cm
  • Gaminio svoris: 25 gr
  • Produkto tūris: 9 ml
  • Gaminio skersmuo: 4,4 cm
  • Medžiagos: Skystis
  • Sudedamosios dalys: Vanduo (Aqua), glicerinas, kvapioji medžiaga, hidroksietilceliuliozė, sukralozė, natrio poliakrilatas, benzenkarboksirūgštis, butileno glikolis, citrinos rūgštis, poliakrilo rūgštis, EDTA, benzilo alkoholis, kalio sorbatas, natrio benzenkarboksirūgštis

Apie prekinį ženklą

Doc Johnson yra Amerikos sekso žaislų kompanija. Ją 1976 m. įkūrė Reubenas Sturmanas su Ronu Bravermanu prie vairo. Jai vadovauja Ronas Bravermanas ir jo sūnus Chadas Bravermanas. Tai viena didžiausių sekso žaislų kompanijų pasaulyje ir didžiąją dalį gaminių gamina savo gamykloje Šiaurės Holivude, Kalifornijoje. Nuo 2012 m. joje dirba daugiau nei 500 žmonių.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt