Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Oralinis vibratorius poroms "Enhanced Oral Vibe" – Rožinis

Vertė
Kaina
59.57 € 91.65 €
Nuostabus vibratorius poroms - "Enhanced Oral Vibe", vienas inovatyviausių įmonės produktų.

Su juo galėsite atrasti įvairių sekso žaidimų variacijų. Net 5 skirtingos ir intensyvios funkcijos. Šis vibratorius tinka oralinei stimuliacijai – tiesiog įstatykite į skruosto šoną ir mėgaukitės žaidimais.

Nedidelis ir diskretiškas prietaisas gali būti puikus palydovas kelionėse, visiškai saugus naudojimui ir greitai paraunamas USB laidu.
Spalva: Rožinė
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Oralinis vibratorius poroms "Enhanced Oral Vibe" – Rožinis  
Oralinis vibratorius poroms,  kurio panaudojimo galimybės siekia daugiau nei kelis būdus – tai  „Enhanced Oral Vibe“ . Kompaktiškas žaisliukas turi išskirtinai dygliuotą paviršių, kurie  padovanos skirtingus pojūčius.  
Mažasis žaisliukas   stimuliuoja intensyviai oralinio sekso metu  , puikiai priglunda prie burnos šono ir lengvai vibruoja lūpas, liežuvį ir skruostus. Puikiai tinka visiems naudotojams, pasižymi   5 intensyviomis funkcijomis.  
Malonumus poroje galima patirti ir duše ar vonioje - dėl  atsparumo vandeniui  idealiai tinka naudoti drėgnose vietose. Jei jis išsikrauna, akumuliatorius galima pakartotinai  įkrauti pridėtu USB įkrovimo laidu.  
Tinkamai prižiūrint  šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
  
Kodėl jums reikalingas vibratorius? 
Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti. 
Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą. 
Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Oralinis vibratorius poroms "Enhanced Oral Vibe" – Rožinis

Oralinis vibratorius poroms, kurio panaudojimo galimybės siekia daugiau nei kelis būdus – tai „Enhanced Oral Vibe“. Kompaktiškas žaisliukas turi išskirtinai dygliuotą paviršių, kurie padovanos skirtingus pojūčius.

Mažasis žaisliukas stimuliuoja intensyviai oralinio sekso metu, puikiai priglunda prie burnos šono ir lengvai vibruoja lūpas, liežuvį ir skruostus. Puikiai tinka visiems naudotojams, pasižymi 5 intensyviomis funkcijomis.

Malonumus poroje galima patirti ir duše ar vonioje - dėl atsparumo vandeniui idealiai tinka naudoti drėgnose vietose. Jei jis išsikrauna, akumuliatorius galima pakartotinai įkrauti pridėtu USB įkrovimo laidu.

Tinkamai prižiūrint šis vibratorius tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
 
Kodėl jums reikalingas vibratorius?
  • Vibratorius ar klasikinis vibratorius yra sekso žaislas, naudojamas ant kūno maloniai seksualinei stimuliacijai kelti.
  • Vibratoriai gali būti naudojami tiek solo, tiek poroje ar kelių žmonių žaidimams kartu. Taip pat jie gali būti naudojami erogeninėms zonoms, tokioms kaip klitoris, vulva ar makštis, varpa, kapšelis ar išangė, siekiant seksualiai stimuliuoti, išlaisvinti seksualumą ir pasiekti orgazmą.
  • Vibratoriai yra rekomenduojami sekso terapeutų moterims, kurioms sunku pasiekti orgazmą masturbacijos ar lytinių santykių metu.
Apie vibratorių: 
Stimuliuojama zona: Penis 
Greičio režimai: 5 
Gaminio matmenys: 6 x 3 x 1 cm 
Medžiagos: Silkonas, ABS 
Spalva: Rožinė 
Pakraunamas: Taip 
Atsparus vandeniui: Taip
Apie vibratorių:
  • Stimuliuojama zona: Penis
  • Greičio režimai: 5
  • Gaminio matmenys: 6 x 3 x 1 cm
  • Medžiagos: Silkonas, ABS
  • Spalva: Rožinė
  • Pakraunamas: Taip
  • Atsparus vandeniui: Taip

Apie prekinį ženklą

Nasstoys kuria įvairiausius sekso žaislus. Žaislų pakuotės yra įmantrios ir traukia dėmesį. Aukščiausios kokybės detalės, varikliai ir USB arba baterijomis valdomi mechanizmai patenkins kiekvieno poreikius. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt