Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vibruojantis elektrostimuliaciją suteikiantis pusiau realistiškas falo imitatorius su pulteliu “E-Stim + Vibrating Dildo”

Kaina
212.55 €
“E-Stim + Vibrating Dildo” - mėgstantiems aštresnius potyrius!

Tai ypatingas šilkinio švelnumo vibratorius, išsiskiriantis ne tik galingomis vibracijomis, bet ir elektrostimuliacija. Galingi vidiniai varikliukai užtikrina intensyvias vibracijas, o šilkinė silikono medžiaga džiugina prikaustančiu minkštumo ir tvirtumo deriniu. Šis falo imitatorius suteiks net 5 elektrostimuliacijos ir 5 vibracijos režimus. 

Šokiruokite, vibruokite ir įsiskverbkite su šiuo vibratoriumi, kuris gali viską!
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

VIBRUOJANTIS ELEKTROSTIMULIACIJĄ SUTEIKIANTIS PUSIAU REALISTIŠKAS FALO IMITATORIUS SU PULTELIU “E-STIM + VIBRATING DILDO”  
“E-Stim + Vibrating Dildo” -  iš kūnui saugaus aksominio švelnumo silikono  sukurtas unikalus pusiau realistiškas falo imitatorius.  
Klasikinės falo formos  vibratorius,  su papildomomis tekstūrininėmis briaunelėmis ir apibrėžta galvute , sujungia tradicinį vibratoriaus malonumą su išdykusiu elektriniu posūkiu -  elektrostimuliacija ,  suteikiančia itin malonų dilgčiojimą , kuris gali atnešti naujus aistros vėjus į Jūsų meilės žaidimus su partneriu.  
Galingi vidiniai varikliukai  užtikrina intensyvią vibraciją , o šilkinė silikono medžiaga  džiugina prikaustančiu minkštumo ir tvirtumo deriniu.   
Galėsite rinktis  net iš 3 elektrostimuliacijos intensyvumo ir 2 elektrostimuliacijos režimų bei 3 vibracijos intensyvumo ir 2 vibracijos režimų . Šias funkcijas nepriklausomai vieną nuo kitos, valdykite  inovatyviu nuotoliniu pulteliu  - jis turi ekranėlį, kuriame matysite savo pasirinktus režimus. 
Vibratorius  turi siurbtuką , kurį galima pritvirtinti prie kieto paviršiaus arba diržų. 
Kai baigsis energija, įkraukite naudodami pridedamą USB įkrovimo laidą. 
Suderinamas tik su vandens pagrindo lubrikantais arba specialiu  elektrostimuliaciniu geliu .  
 
Masturbacija veikia kaip medicina ir meditacija 
VIBRUOJANTIS ELEKTROSTIMULIACIJĄ SUTEIKIANTIS PUSIAU REALISTIŠKAS FALO IMITATORIUS SU PULTELIU “E-STIM + VIBRATING DILDO”

“E-Stim + Vibrating Dildo” - iš kūnui saugaus aksominio švelnumo silikono sukurtas unikalus pusiau realistiškas falo imitatorius. 

Klasikinės falo formos vibratorius, su papildomomis tekstūrininėmis briaunelėmis ir apibrėžta galvute, sujungia tradicinį vibratoriaus malonumą su išdykusiu elektriniu posūkiu - elektrostimuliacijasuteikiančia itin malonų dilgčiojimą, kuris gali atnešti naujus aistros vėjus į Jūsų meilės žaidimus su partneriu. 

Galingi vidiniai varikliukai užtikrina intensyvią vibraciją, o šilkinė silikono medžiaga džiugina prikaustančiu minkštumo ir tvirtumo deriniu. 

Galėsite rinktis net iš 3 elektrostimuliacijos intensyvumo ir 2 elektrostimuliacijos režimų bei 3 vibracijos intensyvumo ir 2 vibracijos režimų. Šias funkcijas nepriklausomai vieną nuo kitos, valdykite inovatyviu nuotoliniu pulteliu - jis turi ekranėlį, kuriame matysite savo pasirinktus režimus.

Vibratorius turi siurbtuką, kurį galima pritvirtinti prie kieto paviršiaus arba diržų.

Kai baigsis energija, įkraukite naudodami pridedamą USB įkrovimo laidą.

Suderinamas tik su vandens pagrindo lubrikantais arba specialiu elektrostimuliaciniu geliu
 
Masturbacija veikia kaip medicina ir meditacija 
APIE FALO IMITATORIŲ 
Pakuotės matmenys: 27,50 x 12,50 x 7,50 cm 
Pakuotės svoris: 404 g 
Gaminio matmenys: 20,3 x 4 x 4 cm 
Įdedamas ilgis: 15,2 cm 
Įkraunamas: taip 
Atsparus vandeniui: taip 
Be ftalatų: taip 
Medžiagos: silikonas, ABS plastikas
APIE FALO IMITATORIŲ
  • Pakuotės matmenys: 27,50 x 12,50 x 7,50 cm
  • Pakuotės svoris: 404 g
  • Gaminio matmenys: 20,3 x 4 x 4 cm
  • Įdedamas ilgis: 15,2 cm
  • Įkraunamas: taip
  • Atsparus vandeniui: taip
  • Be ftalatų: taip
  • Medžiagos: silikonas, ABS plastikas

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt