Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

9 dalių prabangus suvaržymo rinkinys

Kaina
42.65 €
Prabangus suvaržymo rinkinys yra tobula dovana ne tik BDSM entuziastams, bet ir pradedantiesiems, kurie nori patirti naujų erotinių nuotykių. Įsivaizduokite, kaip jūsų meilės vergas klaupiasi priešais jus, o jūs kontroliuojate situaciją ir nustatote taisykles. Šis rinkinys suteiks jums galimybę tyrinėti savo dominavimo ar paklusnumo fantazijas, nesvarbu, kokia jūsų rolė yra.
 
Komplektą sudaro antrankiai ant riešų ir kulkšnių, leidžiantys jums laisvai suvaržyti partnerį, o akių kaukė sukuria paslaptingą atmosferą, didindama jaudulį. Burnos kaištis suteikia jums galimybę kontroliuoti situaciją, o antkaklis su pavadėliu suteikia jums viršenybę šiame žaidime.
 
Plakimo mentelė ir botagėlis leis jums eksperimentuoti su malonumo ir skausmo ribomis. O kaip dėl kauliukų? Naudokite juos užduočių arba iššūkių žaidime, kad pridėtumėte dar daugiau aistros ir įtampos.
 
Ar jūs dominaujantis ar paklusnus, šis prabangus suvaržymo rinkinys pasitarnaus kaip puikus įrankis tyrinėti savo seksualias fantazijas ir išgyventi neapsakomas patirtis su savo partneriu ar partnere. Atidarykite dėžutę ir pradėkite savo nuotykius BDSM pasaulyje, kuris yra pilnas emocijų, malonumų ir nežinomybės!
 
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

9 DALIŲ PRABANGUS SUVARŽYMO RINKINYS  
Svarbu suprasti, kad šių prekių naudojimas turėtų būti sutartinis, laikantis saugumo ir susitarimo principų suaugusiųjų santykiuose. 
Egzotinis Vakaras Porai:  turėkite ypatingą vakarą su savo partneriu ar partnere, naudodamiesi rinkiniu. Pradėkite pasiruošdami kambarį, sukurkite romantišką atmosferą su švelnia muzika ir žvakėmis. Naudokite riešų ir kulkšnių antrankius, taip pat surišimo virvę, norėdami išbandyti lengvą dominavimą ar paklusnumą, tuo pačiu kalbėdami apie jūsų norus ir ribas. 
Tematinis Vaidybinis Žaidimas:  Organizuokite tematinį vaidybinį žaidimą, kuriame galite įsijausti į įvairias roles. Naudokite apykaklę su pavadėliu bei dalį kostiumų ir vaidinkite scenarijų, kuris įtrauktų įvairias šio rinkinio detales. 
  
Malonumas ir Kontrolė:  Pasitelkite kvėpuojantį kamuoliuką ir akių kaukę, kad sukurtumėte jaudinančią atmosferą, kurioje kontrolė ir pojūčiai yra pažadinti. Švelniai valdykite situaciją, tuo pačiu metu švelniaijaudinkite partnerio kūną, suteikdami jam arba jai gilų ir aistringą malonumo patyrimą. 
Būkite atidūs vienas kitam ir pasikalbėkite apie savo jausmus ir patirtis po žaidimų.  
9 DALIŲ PRABANGUS SUVARŽYMO RINKINYS

Svarbu suprasti, kad šių prekių naudojimas turėtų būti sutartinis, laikantis saugumo ir susitarimo principų suaugusiųjų santykiuose.

Egzotinis Vakaras Porai: turėkite ypatingą vakarą su savo partneriu ar partnere, naudodamiesi rinkiniu. Pradėkite pasiruošdami kambarį, sukurkite romantišką atmosferą su švelnia muzika ir žvakėmis. Naudokite riešų ir kulkšnių antrankius, taip pat surišimo virvę, norėdami išbandyti lengvą dominavimą ar paklusnumą, tuo pačiu kalbėdami apie jūsų norus ir ribas.

Tematinis Vaidybinis Žaidimas: Organizuokite tematinį vaidybinį žaidimą, kuriame galite įsijausti į įvairias roles. Naudokite apykaklę su pavadėliu bei dalį kostiumų ir vaidinkite scenarijų, kuris įtrauktų įvairias šio rinkinio detales.
 
Malonumas ir Kontrolė: Pasitelkite kvėpuojantį kamuoliuką ir akių kaukę, kad sukurtumėte jaudinančią atmosferą, kurioje kontrolė ir pojūčiai yra pažadinti. Švelniai valdykite situaciją, tuo pačiu metu švelniaijaudinkite partnerio kūną, suteikdami jam arba jai gilų ir aistringą malonumo patyrimą.
Būkite atidūs vienas kitam ir pasikalbėkite apie savo jausmus ir patirtis po žaidimų. 
APIE RINKINĮ: 
Pakuotės matmenys: 17 x 8 x 33 cm 
Pakuotės svoris: 1557 gr
APIE RINKINĮ:
  • Pakuotės matmenys: 17 x 8 x 33 cm
  • Pakuotės svoris: 1557 gr

Apie prekinį ženklą

Shots - sekso žaislų gamintojas, įsikūręs Amerikoje. Shots Media yra viena iš pirmaujančių didmenininių įmonių sekso žaislų pramonėje. Šis gamintojas turi itin daug sekso žaislų kolekcijų, kurių gaminiai tiks daugumai klientų. Shots - Ouch specializuojasi BDSM žaislų pramonėje ir turi įvairiausių prekių Jūsų slapčiausiems norams.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt