Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

9 dalių rinkinys „Slaugytojas“

Kaina
64.15 €
Įsivaizduokite, kad jūsų miegamojo veiksmas tampa nepakartojamu nuotykiu su šiuo seksualiu slaugytojo rinkiniu, kuris yra ne tik įspūdingas, bet ir pilnas įvairių aksesuarų, skirtų praturtinti BDSM patirtį.
 
Šis rinkinys - puikus pasirinkimas tiek patyrusiems BDSM entuziastams, tiek tiems, kurie nori eksperimentuoti su naujais pojūčiais ir malonumais. Rinkinį sudaro vibruojantys apatiniai, kurių jausmingumas tikrai privers jus ir jūsų partnerį jaudintis. Be to, rinkinyje rasite riešų ir kulkšnių antrankius bei apykaklę su pavadėliu, suteikiantį kontrolę ir galimybę tyrinėti paklusnumo ir dominavimo aspektus.
 
Taip pat, rinkinyje yra elegantiška akių kaukė ir burnos kaištis, kurie kartu su botagėliu privers jus įsijausti į slaugytojos ir paciento vaidmenis. Viskas yra supakuota į gražią dėžutę, todėl jis taip pat gali būti puiki dovana partneriui ar partnerei.
 
Šis seksualus slaugytojo rinkinys yra ne tik prabangus, bet ir praktiškas, garantuojantis ilgalaikį veiksmą. Tai puikus pasirinkimas norint išbandyti įvairius BDSM aspektus, tokius kaip surišimas, paklusnumas, dominavimas, viso kūno suvaržymas, ir skirtingus malonumo bei skausmo lygius. Taigi, ar esate BDSM naujokas ar patyręs meistras, šis rinkinys taps nepakeičiamu ir vertingu jūsų kolekcijos papildymu. Leiskite sau ir savo partneriui išgyventi naujus erotinius nuotykius ir atraskite nepažintų malonumų pasaulį su šiuo išskirtiniu ir įdomiu rinkiniu.
 
 
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

9 DALIŲ RINKINYS „SLAUGYTOJAS“  
Svarbu suprasti, kad šių prekių naudojimas turėtų būti sutartinis, laikantis saugumo ir susitarimo principų suaugusiųjų santykiuose. 
Egzotinis Vakaras Porai:  turėkite ypatingą vakarą su savo partneriu ar partnere, naudodamiesi Jūreivio rinkiniu. Pradėkite pasiruošdami kambarį, sukurkite romantišką atmosferą su švelnia muzika ir žvakėmis. Naudokite riešų ir kulkšnių antrankius, taip pat surišimo virvę, norėdami išbandyti lengvą dominavimą ar paklusnumą, tuo pačiu kalbėdami apie jūsų norus ir ribas. 
Tematinis Vaidybinis Žaidimas:  Organizuokite tematinį vaidybinį žaidimą, kuriame galite įsijausti į gydytojo ir jo ligonio roles. Naudokite apykaklę su pavadėliu bei dalį kostiumų ir vaidinkite scenarijų, kuris įtrauktų įvairias šio rinkinio detales. 
  
Malonumas ir Kontrolė:  Pasitelkite kvėpuojantį kamuoliuką ir akių kaukę, kad sukurtumėte jaudinančią atmosferą, kurioje kontrolė ir pojūčiai yra pažadinti. Švelniai valdykite situaciją, tuo pačiu metu švelniai jaudinkite partnerio kūną, suteikdami jam arba jai gilų ir aistringą malonumo patyrimą. 
Būkite atidūs vienas kitam ir pasikalbėkite apie savo jausmus ir patirtis po žaidimų.  
9 DALIŲ RINKINYS „SLAUGYTOJAS“

Svarbu suprasti, kad šių prekių naudojimas turėtų būti sutartinis, laikantis saugumo ir susitarimo principų suaugusiųjų santykiuose.

Egzotinis Vakaras Porai: turėkite ypatingą vakarą su savo partneriu ar partnere, naudodamiesi Jūreivio rinkiniu. Pradėkite pasiruošdami kambarį, sukurkite romantišką atmosferą su švelnia muzika ir žvakėmis. Naudokite riešų ir kulkšnių antrankius, taip pat surišimo virvę, norėdami išbandyti lengvą dominavimą ar paklusnumą, tuo pačiu kalbėdami apie jūsų norus ir ribas.

Tematinis Vaidybinis Žaidimas: Organizuokite tematinį vaidybinį žaidimą, kuriame galite įsijausti į gydytojo ir jo ligonio roles. Naudokite apykaklę su pavadėliu bei dalį kostiumų ir vaidinkite scenarijų, kuris įtrauktų įvairias šio rinkinio detales.
 
Malonumas ir Kontrolė: Pasitelkite kvėpuojantį kamuoliuką ir akių kaukę, kad sukurtumėte jaudinančią atmosferą, kurioje kontrolė ir pojūčiai yra pažadinti. Švelniai valdykite situaciją, tuo pačiu metu švelniai jaudinkite partnerio kūną, suteikdami jam arba jai gilų ir aistringą malonumo patyrimą.
Būkite atidūs vienas kitam ir pasikalbėkite apie savo jausmus ir patirtis po žaidimų. 
APIE RINKINĮ: 
Pakuotės matmenys: 26 x 16,50 x 8 cm 
Pakuotės svoris: 829 gr
APIE RINKINĮ:
  • Pakuotės matmenys: 26 x 16,50 x 8 cm
  • Pakuotės svoris: 829 gr

Apie prekinį ženklą

Shots - sekso žaislų gamintojas, įsikūręs Amerikoje. Shots Media yra viena iš pirmaujančių didmenininių įmonių sekso žaislų pramonėje. Šis gamintojas turi itin daug sekso žaislų kolekcijų, kurių gaminiai tiks daugumai klientų. Shots - Ouch specializuojasi BDSM žaislų pramonėje ir turi įvairiausių prekių Jūsų slapčiausiems norams.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt