Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Išmanusis masturbatorius „Power Masturbator“

Kaina
91.85 €
"Power Masturbator" yra pažangi vyriška seksualinė priemonė, kuri yra skirta suteikti aukščiausio lygio malonumą ir stimuliaciją. Naudodamiesi juo, galite patirti tyrą palaimą, intensyviai stimuliuodami varpos viršutinę dalį.
 
Vienas iš pagrindinių "Power Masturbator" bruožų yra jo lanksti forma, kuri sukuria idealų prisitaikymą prie bet kokio dydžio ir formos varpos. Tai suteikia ypatingą privalumą, nes tai užtikrina, kad stimuliacija bus teikiama tiksliai ten, kur to norite.
 
Vidinė struktūra yra unikali, su briaunomis, kurios daro intensyvią ir gilią stimuliaciją, todėl idealiai tinka tiems, kurie jau turi patirties su masturbatoriais, tačiau ieško stipresnio pojūčio.
 
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

IŠMANUSIS MASTURBATORIUS „POWER MASTURBATOR“  
Bluetooth funkcionalumas leidžia jį lengvai prijungti prie nemokamos "Satisfyer Connect" programėlės, kuri yra apdovanota dėl savo išskirtinio funkcionalumo.  Tai leidžia jums valdyti "Power Masturbator" variklį ir koreguoti vibracijos režimus pagal jūsų pageidavimus, kad galėtumėte sukurti asmenišką malonumo patirtį. 
  
Dėmesys saugumui ir kokybei yra esminis šios priemonės bruožas.  "Power Masturbator" pagamintas iš kūnui saugaus silikono, kuris yra ypač minkštas, hipoalergiškas ir malonus odai. Taip pat, įrenginys yra įkraunamas, taigi jums nereikės rūpintis pirkimu ar baterijų keitimu, ir yra atsparus vandeniui (IPX7 sertifikatas), todėl galima naudotis net ir drėgnoje aplinkoje. 
  
"Power Masturbator" yra inovacinė ir aukštos kokybės priemonė, kuri ne tik pagerins jūsų seksualinį gyvenimą, bet ir suteiks galimybę atrasti naujas malonumo galimybes.  Tai yra puiki investicija į savo seksualinę gerovę ir suteikia jums galimybę patirti malonumo galią savo rankose. 
 
IŠMANUSIS MASTURBATORIUS „POWER MASTURBATOR“

Bluetooth funkcionalumas leidžia jį lengvai prijungti prie nemokamos "Satisfyer Connect" programėlės, kuri yra apdovanota dėl savo išskirtinio funkcionalumo. Tai leidžia jums valdyti "Power Masturbator" variklį ir koreguoti vibracijos režimus pagal jūsų pageidavimus, kad galėtumėte sukurti asmenišką malonumo patirtį.
 
Dėmesys saugumui ir kokybei yra esminis šios priemonės bruožas. "Power Masturbator" pagamintas iš kūnui saugaus silikono, kuris yra ypač minkštas, hipoalergiškas ir malonus odai. Taip pat, įrenginys yra įkraunamas, taigi jums nereikės rūpintis pirkimu ar baterijų keitimu, ir yra atsparus vandeniui (IPX7 sertifikatas), todėl galima naudotis net ir drėgnoje aplinkoje.
 
"Power Masturbator" yra inovacinė ir aukštos kokybės priemonė, kuri ne tik pagerins jūsų seksualinį gyvenimą, bet ir suteiks galimybę atrasti naujas malonumo galimybes. Tai yra puiki investicija į savo seksualinę gerovę ir suteikia jums galimybę patirti malonumo galią savo rankose.
 
APIE MASTURBATORIŲ:   
Pakuotės matmenys: 11,80 x 9,50 x 27,70 cm 
Pakuotės svoris: 670 gr 
Gaminio matmenys: 6 x 6 x 23 cm 
Gaminio svoris: 360 gr 
Įkišamas ilgis: 10 cm
APIE MASTURBATORIŲ: 

Pakuotės matmenys: 11,80 x 9,50 x 27,70 cm
Pakuotės svoris: 670 gr
Gaminio matmenys: 6 x 6 x 23 cm
Gaminio svoris: 360 gr
Įkišamas ilgis: 10 cm

Apie prekinį ženklą

Kompanijos Satisfyer veikla sėkmingai startavo su moteriškais stimuliatoriais, kurie vakuumine technologija ir masažo funkcija priglunda prie klitorio taip arti, jog garantuoja sprogstamus, klitorio orgazmus! Be abejonės, tai vieni nuostabiausių sekso žaislų visame pasaulyje. Tačiau Satisfyer ambicijos leido tobulėti ir sukurti dar geresnius, intensyvesnius, galingesnius Satisfyer Pro ir Luxury linijos stimuliatorius. Šie naujesni žaisliukai išsiskiria ir prabangesne išvaizda, modernesniu dizainu bei funkcionalumu.
Moterims, mėgstančioms klasikinius, įsiskverbimui skirtus sekso žaislus, Satisfyer sukūrė ir vibratorius. Kolekcijoje rasite spalvingus, ryškiomis spalvomis akį traukiančius vibratorius kiškučius, G taško ir klasikinius vibratorius. O jei Jums to dar negana, galite išbandyti Satifyer vaginalinius kamuoliukus.
Satifyer rūpinasi ne tik moterimis, ši kompanija nepamiršo ir stipriosios lyties. Jų kolekcijos masturbatoriai išsiskiria futuristiniu dizainu. O vyrai, norintys suteikti dar stipresnį malonumą savo antrajai pusei, į pagalbą gali pasitelkti vibratorius poroms.
Su Satisfyer galėsite mėgautis dar greitesniais, dar stipresniais orgazmais!

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt