Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vyriškas masturbatorius ,,Satisfyer Men Classic Black''

Kaina
52.35 €

Diskretiškas ir elegantiškas masturbatorius skirtas šiuolaikiško vyro stimuliacijai. Masturbatoriaus viduje yra speciali, keičiama rankovė, kuri yra pagaminta iš tikroviškos, odą primenančios medžiagos. Masturbatorius prisitaiko prie bet kokio dydžio varpos ir tvirtai, bet maloniai ją apglėbia, o skirtingos, keičiamų tekstūrų rankovės stimuliuoja jūsų vyriškumą. Naudodami naujovišką vidinį slėgio reguliatorių galite suteikti papildomo intensyvumo ir neapsakomo malonumo. Elegantiškas ir tvirtas masturbatoriaus korpusas pagamintas iš įbrėžimams atsparaus ABS plastiko. 

Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Vyriškas masturbatorius ,,Satisfyer Men Classic Black'' 
Masturbatorius ,,Satisfyer Men Classic" sukurtas taip, kad apglėbtų jūsų varpą kvapą gniaužiančiais pojūčiais ir užtikrintų intensyvų bei ilgalaikį susijaudinimą tiek solo, tiek žaidimuose su partneriu. Naudodami šį masturbatorių  patys galėsite pasirinkti spaudimo lygį. Novatoriškas vidinio slėgio reguliatorius patenkins visus jūsų poreikius, nes jo pagalba galima rinktis kokio lygio spaudimo norėsite: nuo nulinio, švelnaus iki stipraus.  
Keičiama vidinė masturbatoriaus rankovė pagaminta iš itin minkštos medžiagos, kuri primena tikrą žmogaus odą . Šis masturbatorius puikiai tinka šiuolaikiniam vyrui, nes yra subtilaus, bet elegantiško dizaino. Vidinę masturbatoriaus rankovę galima išimti tam, kad ją galėtumėte išvalyti ir kiekvieną kartą naudojant - mėgautis vis naujais pojūčiais. Viršutinėje dalyje esantis dangtelis užtikrina optimalią masturbatoriaus higieną. 
Tinkamai prižiūrint - šis sekso žaislas malonumą teiks ilgą laiką. Prieš ir po kiekvieno naudojimo išimkite vidinę masturbatoriaus rankovę ir išplaukite ją šiltu vandeniu ir specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Jei masturbatorius taps lipnus, tiesiog gausiai pabarstykite kukurūzų krakmolu, kad atgautumėte šilkinį glotnumą.

Vyriškas masturbatorius ,,Satisfyer Men Classic Black''


Masturbatorius ,,Satisfyer Men Classic" sukurtas taip, kad apglėbtų jūsų varpąkvapą gniaužiančiais pojūčiaisir užtikrintų intensyvų bei ilgalaikį susijaudinimą tiek solo, tiek žaidimuose su partneriu. Naudodami šį masturbatorių  patys galėsite pasirinkti spaudimo lygį. Novatoriškasvidinio slėgio reguliatoriuspatenkins visus jūsų poreikius, nes jo pagalba galima rinktis kokio lygio spaudimo norėsite: nuo nulinio, švelnaus iki stipraus. 

Keičiama vidinė masturbatoriaus rankovė pagaminta iš itin minkštos medžiagos, kuriprimena tikrą žmogaus odą. Šis masturbatorius puikiai tinka šiuolaikiniam vyrui, nes yra subtilaus, bet elegantiško dizaino. Vidinę masturbatoriaus rankovę galima išimti tam, kad ją galėtumėte išvalyti ir kiekvieną kartą naudojant - mėgautis vis naujais pojūčiais. Viršutinėje dalyje esantis dangtelis užtikrina optimalią masturbatoriaus higieną.

Tinkamai prižiūrint - šis sekso žaislas malonumą teiks ilgą laiką. Prieš ir po kiekvieno naudojimo išimkite vidinę masturbatoriaus rankovę ir išplaukite ją šiltu vandeniu ir specialiužaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Jei masturbatorius taps lipnus, tiesiog gausiai pabarstykite kukurūzų krakmolu, kad atgautumėte šilkinį glotnumą.
Apie vyrišką masturbatorių: 
Atsparus vandeniui. 
Galima naudoti solo arba žaidimams su partneriu. 
Masturbatoriaus matmenys: 25,9 x 9,6 cm. 
Svoris: 699 g. 
Higieniškas ir lengvai valomas. 
Turi keičiamas vidines rankoves. 
Pagamintas iš TPR gumos ir ABS plastiko.

Apie vyrišką masturbatorių:

  • Atsparus vandeniui.
  • Galima naudoti solo arba žaidimams su partneriu.
  • Masturbatoriaus matmenys: 25,9 x 9,6 cm.
  • Svoris: 699 g.
  • Higieniškas ir lengvai valomas.
  • Turi keičiamas vidines rankoves.
  • Pagamintas iš TPR gumos ir ABS plastiko.

Apie prekinį ženklą

Kompanijos Satisfyer veikla sėkmingai startavo su moteriškais stimuliatoriais, kurie vakuumine technologija ir masažo funkcija priglunda prie klitorio taip arti, jog garantuoja sprogstamus, klitorio orgazmus! Be abejonės, tai vieni nuostabiausių sekso žaislų visame pasaulyje. Tačiau Satisfyer ambicijos leido tobulėti ir sukurti dar geresnius, intensyvesnius, galingesnius Satisfyer Pro ir Luxury linijos stimuliatorius. Šie naujesni žaisliukai išsiskiria ir prabangesne išvaizda, modernesniu dizainu bei funkcionalumu.
Moterims, mėgstančioms klasikinius, įsiskverbimui skirtus sekso žaislus, Satisfyer sukūrė ir vibratorius. Kolekcijoje rasite spalvingus, ryškiomis spalvomis akį traukiančius vibratorius kiškučius, G taško ir klasikinius vibratorius. O jei Jums to dar negana, galite išbandyti Satifyer vaginalinius kamuoliukus.
Satifyer rūpinasi ne tik moterimis, ši kompanija nepamiršo ir stipriosios lyties. Jų kolekcijos masturbatoriai išsiskiria futuristiniu dizainu. O vyrai, norintys suteikti dar stipresnį malonumą savo antrajai pusei, į pagalbą gali pasitelkti vibratorius poroms.
Su Satisfyer galėsite mėgautis dar greitesniais, dar stipresniais orgazmais!

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt