Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Realistiškas automatinis oralinis masturbatorius „The Auto Milker“ – 15 cm

Kaina
248.45 €
Masturbatorius yra dizainerio sukurtas erotinio malonumo šedevras, kurio pagalba patirsite naujų pojūčių. Šis produkto modelis sužadina jausmus intensyviais čiulpimo judesiais, leidžiančiais jums mėgautis kiekvienu momentu tol, kol neliks nė lašo.

Patogus dizainas užtikrina, kad jį būtų lengva laikyti rankoje, o įterpiamo ilgio galimybė iki 15 cm suteikia erdvės individualiai patirčiai.

Masturbatoriaus vidinė dalis pagaminta iš saugaus ftalatų neturinčio silikono, kuriame yra įdubimai, kurie stimuliuoja jūsų varpą kiekvienu judesiu. Jis turi tris intensyvaus siurbimo režimus, o rankinis mygtukas leidžia reguliuoti siurbimo intensyvumą pagal jūsų norus. Bet tai dar ne viskas - 3 greičiai ir 5 vibracijos modeliai prideda papildomą malonumo sluoksnį, kad jūsų patirtis būtų dar intensyvesnė.
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

REALISTIŠKAS AUTOMATINIS ORALINIS MASTURBATORIUS „THE AUTO MILKER“ – 15 CM 
Dėl savo unikalaus dizaino jis labai patogus laikyti rankoje.  Su įterpiamu ilgiu iki 15 cm jis pasirūpins, kad visi vyrų poreikiai būtų patenkinti. 
Tamprią vidinę įmautę galima lengvai nuimti kai norėsite išvalyti. Tiesiog švelniai ištraukite. Ją patogu prižiūrėti ir lengva valyti. Prieš naudojimą įpilkite šiek tiek mėgstamo  vandens  arba  silikono pagrindo lubrikanto , kad seksas būtų dar tikroviškesnis. Prieš ir po kiekvieno naudojimo masturbatorių valykite muilu ir šiltu vandeniu arba  specialiu žaislų valikliu .  
 
REALISTIŠKAS AUTOMATINIS ORALINIS MASTURBATORIUS „THE AUTO MILKER“ – 15 CM

Dėl savo unikalaus dizaino jis labai patogus laikyti rankoje.
Su įterpiamu ilgiu iki 15 cm jis pasirūpins, kad visi vyrų poreikiai būtų patenkinti.

Tamprią vidinę įmautę galima lengvai nuimti kai norėsite išvalyti. Tiesiog švelniai ištraukite. Ją patogu prižiūrėti ir lengva valyti. Prieš naudojimą įpilkite šiek tiek mėgstamo vandens arba silikono pagrindo lubrikanto, kad seksas būtų dar tikroviškesnis. Prieš ir po kiekvieno naudojimo masturbatorių valykite muilu ir šiltu vandeniu arba specialiu žaislų valikliu

 
APIE MASTURBATORIŲ: 
Pakuotės matmenys: 31 x 15,25 x 13,25 cm 
Pakuotės svoris: 1132 gr 
Gaminio matmenys: 10 x 10 x 26 cm 
Gaminio svoris: 922 gr 
Atsparus vandeniui: Taip 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: TPE, ABS plastikas
APIE MASTURBATORIŲ:
  • Pakuotės matmenys: 31 x 15,25 x 13,25 cm
  • Pakuotės svoris: 1132 gr
  • Gaminio matmenys: 10 x 10 x 26 cm
  • Gaminio svoris: 922 gr
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: TPE, ABS plastikas

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt