Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vibruojantis oralinis masturbatorius „The Milker“

Kaina
1007.95 €
"The Milker" yra sukurtas suteikti jums nepakartojamą patirtį. Jo unikali tekstūra ir siurbimo efektai garantuoja, kad patirsite nepakartojamus pojūčius, kurie veda prie seksualinio pasitenkinimo viršūnės.

Galingas variklis: Ilgas nuimamas vamzdelis yra prijungtas prie galingo variklio, kuris valdo siurbimą. Centrinėje dalyje yra skysčio kamera, kuri neleidžia skysčiui patekti į variklį ir palengvina valymą.
 
Nuotolinio valdymo pultelis: Komplekte yra pridedamas nuotolinio valdymo pultelis, kuris leidžia lengvai ir patogiai keisti siurbimo ir vibracijos nustatymus.
 
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

VIBRUOJANTIS ORALINIS MASTURBATORIUS „THE MILKER“  
Naudokite mėgstamą vandens pagrindo lubrikantą ant varpos ir vidinės įmautės dalies, tada užsidėkite "The Milker" ir pritvirtinkite rutulinį dirželį po sėklidėmis. 
Fantazijų realizavimas:  "The Milker" leidžia jums atsipalaiduoti ir pasinerti į jūsų fantazijas. Intensyvi stimuliacija garantuoja, kad patirsite vieną iš stipriausių orgazmų savo gyvenime.  
  
"The Milker" yra vyriškas vibruojantis masturbatorius, sukurtas suteikti nepakartojamą malonumą ir pasitenkinimą. Su tekstūruota įmaute, įvairiais vibracijos ir siurbimo nustatymais, galingu varikliu ir nuotolinio valdymo pulteliu, šis prietaisas yra puikus įrankis patirti intensyvius pojūčius.  "The Milker" yra ideali dovana sau ar savo partneriui, norint patirti naujus ir užburiančius pojūčius.
VIBRUOJANTIS ORALINIS MASTURBATORIUS „THE MILKER“

Naudokite mėgstamą vandens pagrindo lubrikantą ant varpos ir vidinės įmautės dalies, tada užsidėkite "The Milker" ir pritvirtinkite rutulinį dirželį po sėklidėmis.

Fantazijų realizavimas: "The Milker" leidžia jums atsipalaiduoti ir pasinerti į jūsų fantazijas. Intensyvi stimuliacija garantuoja, kad patirsite vieną iš stipriausių orgazmų savo gyvenime.
 
"The Milker" yra vyriškas vibruojantis masturbatorius, sukurtas suteikti nepakartojamą malonumą ir pasitenkinimą. Su tekstūruota įmaute, įvairiais vibracijos ir siurbimo nustatymais, galingu varikliu ir nuotolinio valdymo pulteliu, šis prietaisas yra puikus įrankis patirti intensyvius pojūčius. "The Milker" yra ideali dovana sau ar savo partneriui, norint patirti naujus ir užburiančius pojūčius.
APIE MASTURBATORIŲ: 
Pakuotės matmenys: 37,20 x 36,20 x 29,10 cm 
Pakuotės svoris: 6400 gr 
Medžiagos: ABS, silikonas, natūrali guma, metalas
APIE MASTURBATORIŲ:
  • Pakuotės matmenys: 37,20 x 36,20 x 29,10 cm
  • Pakuotės svoris: 6400 gr
  • Medžiagos: ABS, silikonas, natūrali guma, metalas

Apie prekinį ženklą

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt