Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vyriškas šuniuko pozos masturbatorius

Kaina
427.65 €
Šuniuko pozos vyriškas masturbatorius yra naujausias gaminys erotinių pramogų pasaulyje. Sukurtas siekiant maksimalaus komforto ir malonumo, jis pasižymi išskirtiniu šuniuko pozos dizainu, kuris suteikia naudotojui nepakartojamą kontrolės jausmą ir intensyvų malonumą.

Vienas iš šio masturbatoriaus privalumų yra jo savaiminio sudrėkinimo savybė: pirmus 30 kartų naudojant, nereikia jokio papildomo lubrikanto, nes jis pats sudrėks. Tačiau po šių kartų,  gali prireikti pridėti šiek tiek lubrikanto, kad patirtis būtų dar sklandesnė.

Masturbatorius turi įterpiamąjį ilgį iki 16 cm, todėl jis tinka daugumai vyrų. Šuniuko pozos vyriškas masturbatorius yra puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško kokybiškos priemonės aistrai patenkinti.
 
Spalva: Kūno
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

VYRIŠKAS ŠUNIUKO POZOS MASTURBATORIUS  
Šis unikalus vyriškas masturbatorius yra sukurtas šuniuko poza. Dizainas atkuria realistinį jausmą ir užtikrina nepakartojamą malonumą.  
Tai nėra įprastas įrenginys. Masturbatorius yra sukurtas taip, kad būtų visada pasiruošęs naudoti. Jokio išankstinio paruošimo nereikia. 
Jį patogu prižiūrėti ir lengva valyti. Prieš naudojimą įpilkite šiek tiek mėgstamo  vandens  arba  silikono pagrindo lubrikanto , kad seksas būtų dar tikroviškesnis. Prieš ir po kiekvieno naudojimo masturbatorių valykite muilu ir šiltu vandeniu arba  specialiu žaislų valikliu .   
 
VYRIŠKAS ŠUNIUKO POZOS MASTURBATORIUS

Šis unikalus vyriškas masturbatorius yra sukurtas šuniuko poza. Dizainas atkuria realistinį jausmą ir užtikrina nepakartojamą malonumą.

Tai nėra įprastas įrenginys. Masturbatorius yra sukurtas taip, kad būtų visada pasiruošęs naudoti. Jokio išankstinio paruošimo nereikia.

Jį patogu prižiūrėti ir lengva valyti. Prieš naudojimą įpilkite šiek tiek mėgstamo vandens arba silikono pagrindo lubrikanto, kad seksas būtų dar tikroviškesnis. Prieš ir po kiekvieno naudojimo masturbatorių valykite muilu ir šiltu vandeniu arba specialiu žaislų valikliu
 
APIE MASTURBATORIŲ: 
Pakuotės matmenys: 45 x 43,50 x 38 cm 
Pakuotės svoris: 11600 gr 
Gaminio matmenys: 35 x 35 x 25 cm 
Gaminio svoris: 9,500 Kg 
Įstumiamas ilgis: 16 cm 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: TPE
APIE MASTURBATORIŲ:
  • Pakuotės matmenys: 45 x 43,50 x 38 cm
  • Pakuotės svoris: 11600 gr
  • Gaminio matmenys: 35 x 35 x 25 cm
  • Gaminio svoris: 9,500 Kg
  • Įstumiamas ilgis: 16 cm
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: TPE

Apie prekinį ženklą

Shots - Amerikos įmonė, kuri specializuojasi erotinių prekių bei intymios kosmetikos gaminime.
Shots Media yra viena iš pirmaujančių didmenininių įmonių suaugusių prekių pramonėje. Šis gamintojas turi itin plačią žaislų kolekcijų pasiūlą, kuri atitinka naujausias tendencijas - siūlomi žaislai yra inovatyvūs, gaminami iš kruopščiai atrinktų medžiagų, kurios yra saugios aplinkai bei vartotojui. Nuolat atliekamos gaminių kokybės patikros leidžia atrinkti tik kokybiškus produktus bei pasiūlyti juos vartotojui. Shots siūlo žaisliukus suaugusiems, kurie yra skirti patenkinti įvairiausias malonumo formas bei kuria produktus, kurie sprendžia ir seksualinės sveikatos problemas, todėl šio gamintojo produktus gali atrasti kiekvienas. 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt