Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Vibruojantis vyriškas masturbatorius „Milker Pro“

Kaina
355.15 €
"Milker Pro" yra sukurtas suteikti jums nepakartojamą patirtį. Jo unikali tekstūra ir siurbimo efektai garantuoja, kad patirsite nepakartojamus pojūčius, kurie veda prie seksualinio pasitenkinimo viršūnės.
 
Tekstūruota įmautė: patogaus dydžio ir formos, su grioveliais ir įdubimais, kad intensyviai stimuliuotų varpos raumenis.
 
Platus vibracijos nustatymų spektras: 3 vibracijos greičiai ir 7 modeliai, kartu su 5 siurbimo greičiais ir 5 modeliais, suteikia galimybę eksperimentuoti ir atrasti savo mėgstamą kombinaciją.
 
Galingas variklis: Ilgas nuimamas vamzdelis yra prijungtas prie galingo variklio, kuris valdo siurbimą. Centrinėje dalyje yra skysčio kamera, kuri neleidžia skysčiui patekti į variklį ir palengvina valymą.
 
Nuotolinio valdymo pultelis: Komplekte yra pridedamas nuotolinio valdymo pultelis, kuris leidžia lengvai ir patogiai keisti siurbimo ir vibracijos nustatymus.
 
 
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

VIBRUOJANTIS VYRIŠKAS MASTURBATORIUS „MILKER PRO“  
Naudokite mėgstamą vandens pagrindo lubrikantą ant varpos ir vidinės įmautės dalies, tada užsidėkite "Milker Pro" ir pritvirtinkite rutulinį dirželį po sėklidėmis. 
Fantazijų realizavimas:  "Milker Pro" leidžia jums atsipalaiduoti ir pasinerti į jūsų fantazijas. Intensyvi stimuliacija garantuoja, kad patirsite vieną iš stipriausių orgazmų savo gyvenime.  
  
"Milker Pro" yra vyriškas vibruojantis masturbatorius, sukurtas suteikti nepakartojamą malonumą ir pasitenkinimą. Su tekstūruota įmaute, įvairiais vibracijos ir siurbimo nustatymais, galingu varikliu ir nuotolinio valdymo pulteliu, šis prietaisas yra puikus įrankis patirti intensyvius pojūčius.  "Milker Pro" yra ideali dovana sau ar savo partneriui, norint patirti naujus ir užburiančius pojūčius.  
  
 
VIBRUOJANTIS VYRIŠKAS MASTURBATORIUS „MILKER PRO“

Naudokite mėgstamą vandens pagrindo lubrikantą ant varpos ir vidinės įmautės dalies, tada užsidėkite "Milker Pro" ir pritvirtinkite rutulinį dirželį po sėklidėmis.
Fantazijų realizavimas: "Milker Pro" leidžia jums atsipalaiduoti ir pasinerti į jūsų fantazijas. Intensyvi stimuliacija garantuoja, kad patirsite vieną iš stipriausių orgazmų savo gyvenime.
 
"Milker Pro" yra vyriškas vibruojantis masturbatorius, sukurtas suteikti nepakartojamą malonumą ir pasitenkinimą. Su tekstūruota įmaute, įvairiais vibracijos ir siurbimo nustatymais, galingu varikliu ir nuotolinio valdymo pulteliu, šis prietaisas yra puikus įrankis patirti intensyvius pojūčius. "Milker Pro" yra ideali dovana sau ar savo partneriui, norint patirti naujus ir užburiančius pojūčius.
 
 
APIE MASTURBATORIŲ: 
Pakuotės matmenys: 25 x 35 x 8,25 cm 
Pakuotės svoris: 2030 gr 
Gaminio svoris: 1746 gr 
Atsparus purslams: Taip 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: ABS plastikas, TPE, silikonas
APIE MASTURBATORIŲ:
  • Pakuotės matmenys: 25 x 35 x 8,25 cm
  • Pakuotės svoris: 2030 gr
  • Gaminio svoris: 1746 gr
  • Atsparus purslams: Taip
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: ABS plastikas, TPE, silikonas

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt