Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Penio „Bunny Cockring“ - baltas

Kaina
12.75 €
Šis išskirtinis žaisliukas yra sumaniai sukurtas siekiant optimalaus malonumo ir yra idealus tiek individualiam naudojimui, tiek žaidimams su partneriu.
 
Kiškučio formos dizainas ne tik suteikia vizualinį patrauklumą, bet ir yra kruopščiai suprojektuotas taip, kad tiktų ir stimuliuotų pačias jautriausias kūno vietas. Su glotniu, o kartu ir tvirtu paviršiumi, šis vibratorius pasižymi švelnumu ir garantuoja aukščiausią komforto lygį. Taip pat jis turi keleta skirtingų vibracijos režimų, leidžiančių jums eksperimentuoti ir rasti tai, kas labiausiai jūsų patinka.
 
Šis kiškučio formos vibratorius yra puikus būdas įnešti naujovių į santykius ir padidinti intymumą su jūsų partneriu. Džiaukitės ilgomis valandomis malonumo, o jūsų miegamasis taps vieta, kurioje vyraus aistros ir jaudulio bangos.
 
Spalva: Balta
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

VIBRATORIUS KIŠKUTIS   „BUNNY COCKRING“ - BALTAS  
Galėsi šį draugužį pasiimti su savimi, nes jis nedidelis ir  tilps į kiekvieną lagaminą.  Skirtingi greičių rėžimai leis  kiekvieną kartą žaisti skirtingai  ir išbandyti vis naujas malonumo kombinacijas. 
Tinkamai prižiūrint  šis žiedas tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
  
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu.  Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką.  
 
VIBRATORIUS KIŠKUTIS „BUNNY COCKRING“ - BALTAS

Galėsi šį draugužį pasiimti su savimi, nes jis nedidelis ir tilps į kiekvieną lagaminą. Skirtingi greičių rėžimai leis kiekvieną kartą žaisti skirtingai ir išbandyti vis naujas malonumo kombinacijas.

Tinkamai prižiūrint šis žiedas tarnaus tikrai ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.
 
Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 

 
APIE PENIO ŽIEDĄ: 
Pakuotės matmenys: 13,50 x 12 x 5 cm 
Pakuotės svoris: 50 gr 
Gaminio matmenys: 7 x 4,7 x 5 cm 
Gaminio svoris: 17 gr 
Gaminio skersmuo: 4 cm 
Vidinis skersmuo: 3 cm 
Greičio režimai: 1 
Reikalingi akumuliatoriai: 4 
Baterijų tipas: Kitos 
Baterijos pridedamos: Taip 
Medžiagos: TPE / ABS
APIE PENIO ŽIEDĄ:
  • Pakuotės matmenys: 13,50 x 12 x 5 cm
  • Pakuotės svoris: 50 gr
  • Gaminio matmenys: 7 x 4,7 x 5 cm
  • Gaminio svoris: 17 gr
  • Gaminio skersmuo: 4 cm
  • Vidinis skersmuo: 3 cm
  • Greičio režimai: 1
  • Reikalingi akumuliatoriai: 4
  • Baterijų tipas: Kitos
  • Baterijos pridedamos: Taip
  • Medžiagos: TPE / ABS

Apie prekinį ženklą

„Seven Creations” – tai įmonė kurianti naują seksualinių nuotykių ir patirčių pasaulį.
Jeigu trokštate naujovių, naujų būdų stimuliuoti savo kūną, tuomet tai būtent tai ko ieškote. Visai nesvarbu koks Jūsų amžius, lytis, seksualinės patirtys, patinkančių produktų kompanijos asortimente ras visi.
 
Įmonė garantuoja, jog kad ir kokį produktą pasirinktumėte, jis nuves Jus į aukščiausio malonumo viršūnę.
 

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt