Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Penio žiedas „Silicone Cock Ring & Bullet" su nuotolinio valdymo pulteliu

Kaina
41.55 €
Pajuskite galingą penio žiedo stimuliavimą. 28 skirtingos vibracijos funkcijos kartu su šilko švelnumo silikonine medžiaga suteikia daug galimybių žaisti. 

Silicone Cock Ring & Bullet" padės pajusti malonumą ne tik Jums, bet ir partneriai. Skirtingi vibracijos rėžimai kiekvieną suartėjimą padarys vis kitokį, jūsų lovoje niekada nebebus monotonijos.

Šis penio žiedas yra atsparus vandeniui, todėl jį galima naudoti duše arba vonioje.

USB įkraunamas vibracinis žiedas, valdomas belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu, kad būtų lengva naudotis vienam arba žaisti su partneriais!
Spalva: Violetinė
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Penio žiedas „Silicone Cock Ring & Bullet" su nuotolinio valdymo pulteliu  
 
Patobulink savo penį šiuo aksominiu silikoniniu žiedu ir vibruojančių kulkų deriniu!  Jame yra du tamprūs žiedai, vienas jūsų varpai, o kitas - sėklidėms, kad padidintų erekcijos kietumą ir trukmę, kartu užtikrinant malonų apkabinimą.  Šis galingas silikoninis žiedas taip pat pasižymi intensyvia kulkos vibracija, strategiškai išdėstyta taip, kad stimuliuotų klitorį su kiekvienu smūgiu!  
  
Rinkitės iš 4 greičių ir 7 vibracijos modelių, kad sujudintumėte savo varpą ir sėklides, džiugindami save ir savo partnerį papildomu malonumu prie įprastos seksualios kasdienybės.  
  
Šis žiedas pagamintas iš aukščiausios kokybės, aksominio švelnaus silikono, kad jaustumėte prabangą tiek jūs, tiek jūsų partneris.  Šiuose žieduose nėra ftalatų, jie yra saugūs kūnui ir atsparūs vandeniui, todėl galite žaisti be rūpesčių! 
  
Įkraukite vibruojančią kulką, kai senka energija, naudodami pridedamą USB įkrovimo laidą.
Penio žiedas „Silicone Cock Ring & Bullet" su nuotolinio valdymo pulteliu
 
Patobulink savo penį šiuo aksominiu silikoniniu žiedu ir vibruojančių kulkų deriniu! Jame yra du tamprūs žiedai, vienas jūsų varpai, o kitas - sėklidėms, kad padidintų erekcijos kietumą ir trukmę, kartu užtikrinant malonų apkabinimą. Šis galingas silikoninis žiedas taip pat pasižymi intensyvia kulkos vibracija, strategiškai išdėstyta taip, kad stimuliuotų klitorį su kiekvienu smūgiu!
 
Rinkitės iš 4 greičių ir 7 vibracijos modelių, kad sujudintumėte savo varpą ir sėklides, džiugindami save ir savo partnerį papildomu malonumu prie įprastos seksualios kasdienybės. 
 
Šis žiedas pagamintas iš aukščiausios kokybės, aksominio švelnaus silikono, kad jaustumėte prabangą tiek jūs, tiek jūsų partneris. Šiuose žieduose nėra ftalatų, jie yra saugūs kūnui ir atsparūs vandeniui, todėl galite žaisti be rūpesčių!
 
Įkraukite vibruojančią kulką, kai senka energija, naudodami pridedamą USB įkrovimo laidą.
APIE PENIO ŽIEDĄ  
 
Pakuotės matmenys 13,50 x 13 x 3,50 cm 
Pakuotės svoris 116 gr 
Gaminio matmenys 7,7 x 7,7 x 3,1 cm 
Produkto svoris 84 gr 
Reikalingos baterijos 1 
Baterijos tipas CR2032 
Baterijos įtrauktos Taip 
Įkraunamas Taip 
Įkrovimo laikas 60 min 
Įkrautos baterijos veikimo laikas 45 min 
Atsparus vandeniui Taip 
Atsparus purslams Taip 
Be ftalatų Taip 
Medžiagos Silikonas, ABS plastikas
APIE PENIO ŽIEDĄ
 
  • Pakuotės matmenys 13,50 x 13 x 3,50 cm
  • Pakuotės svoris 116 gr
  • Gaminio matmenys 7,7 x 7,7 x 3,1 cm
  • Produkto svoris 84 gr
  • Reikalingos baterijos 1
  • Baterijos tipas CR2032
  • Baterijos įtrauktos Taip
  • Įkraunamas Taip
  • Įkrovimo laikas 60 min
  • Įkrautos baterijos veikimo laikas 45 min
  • Atsparus vandeniui Taip
  • Atsparus purslams Taip
  • Be ftalatų Taip
  • Medžiagos Silikonas, ABS plastikas

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt