Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Penio žiedas su elektrostimuliacija „Zeus 5X E-Stim Pro"

Kaina
106.85 €
Suteikite savo peniui elektros šoką šiuo vibruojančiu „Zeus 5X E-Stim Pro" penio žiedu! Patikėkite tokių pojūčių dar nesate patyrę ir privalote tai išbandyti. 

Šis silikoninis žiedas skirtas ne tik sustiprinti erekciją, bet ir suteikti jums ir jūsų partneriui elektros šoką su vibracijomis. 
 

Žiedas sukurtas stimuliuoti su lengva elektros srove be laidų ar elektrodų, kad galėtumėte jį tiesiog užsidėti ir lengvai pajusti šokiruojančią palaimą!

Pagamintas iš aksominio švelnumo silikono be ftalatų ir latekso, kad būtų saugus jūsų kūnui.

Tam, kad dar labiau įelektrintumėte ir sustiprintumėte pojūčius - rekomenduojame šį sekso žaislą naudoti kartu su specialiu elektrostimuliaciniu geliu.


 
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Penio žiedas su elektrostimuliacija „Zeus 5X E-Stim Pro"  
 
Suteikite savo peniui šoką šiuo vibruojančiu  žiedu!  
Šis  silikoninis žiedas skirtas ne tik sustiprinti jūsų erekciją, bet ir suteikti jums ir jūsų meilužiui įkvepiantį šoką su kiekvienu smūgiu.  Pasimėgaukite elektrožaismo pasauliu – šis  žiedas sukurtas smūgiuoti ir elektrifikuoti be maitinimo laidų ar elektrodų, kad galėtumėte jį tiesiog užsidėti ir lengvai pajusti šokiruojančią palaimą!  
  
Šis elektromagnetinis  žiedas pagamintas iš aksominės silikoninės medžiagos, kuri yra tvirta, bet šiek tiek lanksti, kad puikiai priglustų prie daugelio dydžių.  Tekstūra suteikia papildomos stimuliacijos kartu su 5 vibravimo ir 5 šokiruojančiomis funkcijomis, kuriomis galima mėgautis vienu metu arba atskirai!   
  
„ Zeus E-Stim Pro" žaisluose yra belaidis valdiklis su dideliu lengvai skaitomu ekranu, todėl galite tiksliai matyti, koks vibracijos ir šokiravimo intensyvumas šiuo metu yra nustatytas. Puikiai tinka ieškant idealaus virpesių derinio, kad jūsų malonumas būtų aukščiausias! 
  
Kiekvienas  „ Zeus E-Stim Pro" linijos aukščiausios kokybės gaminys yra įkraunamas per pridedamą USB įkrovimo laidą ir yra pagamintas iš aksominės glotnaus silikono medžiagos, kurioje nėra ftalatų ir latekso, kad būtų saugus jūsų kūnui. Prabangios silikoninės medžiagos yra suderinamos tik su vandens pagrindo lubrikantais arba  specialiu elektrostimuliaciniu  geliu.
Penio žiedas su elektrostimuliacija „Zeus 5X E-Stim Pro"
 
Suteikite savo peniui šoką šiuo vibruojančiu  žiedu!

Šis  silikoninis žiedas skirtas ne tik sustiprinti jūsų erekciją, bet ir suteikti jums ir jūsų meilužiui įkvepiantį šoką su kiekvienu smūgiu. Pasimėgaukite elektrožaismo pasauliu – šis  žiedas sukurtas smūgiuoti ir elektrifikuoti be maitinimo laidų ar elektrodų, kad galėtumėte jį tiesiog užsidėti ir lengvai pajusti šokiruojančią palaimą!
 
Šis elektromagnetinis  žiedas pagamintas iš aksominės silikoninės medžiagos, kuri yra tvirta, bet šiek tiek lanksti, kad puikiai priglustų prie daugelio dydžių. Tekstūra suteikia papildomos stimuliacijos kartu su 5 vibravimo ir 5 šokiruojančiomis funkcijomis, kuriomis galima mėgautis vienu metu arba atskirai! 
 
Zeus E-Stim Pro" žaisluose yra belaidis valdiklis su dideliu lengvai skaitomu ekranu, todėl galite tiksliai matyti, koks vibracijos ir šokiravimo intensyvumas šiuo metu yra nustatytas. Puikiai tinka ieškant idealaus virpesių derinio, kad jūsų malonumas būtų aukščiausias!
 
Kiekvienas Zeus E-Stim Pro" linijos aukščiausios kokybės gaminys yra įkraunamas per pridedamą USB įkrovimo laidą ir yra pagamintas iš aksominės glotnaus silikono medžiagos, kurioje nėra ftalatų ir latekso, kad būtų saugus jūsų kūnui. Prabangios silikoninės medžiagos yra suderinamos tik su vandens pagrindo lubrikantais arba specialiu elektrostimuliaciniu geliu.
Apie penio žiedą:  
 
Pakuotės matmenys: 20,30 x 12,40 x 5,50 cm 
Pakuotės svoris: 188 gr 
Gaminio matmenys: 7,6 x 7,6 x 7,6 cm 
Įkraunamas: Taip 
Atsparus vandeniui: Taip 
Be ftalatų: Taip 
Medžiagos: Silikonas, ABS plastikas 
Stimuliavimo zona: Analinis
Apie penio žiedą:
 
  • Pakuotės matmenys: 20,30 x 12,40 x 5,50 cm
  • Pakuotės svoris: 188 gr
  • Gaminio matmenys: 7,6 x 7,6 x 7,6 cm
  • Įkraunamas: Taip
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Be ftalatų: Taip
  • Medžiagos: Silikonas, ABS plastikas
  • Stimuliavimo zona: Analinis

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt