Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Tamsoje švytintis penio žiedas su dirželiu sėklidėms

Kaina
10.95 €
Ar esate pasiruošę ekstremaliam malonumui, kuris pakeis jūsų intymias akimirkas ir atvers naujus horizontus? Tuomet šis inovatyvus penio žiedas su dirželiu sėklidėms yra tiesiog privalomas jūsų erotiniame arsenale!
 
Šis penio žiedas yra sukurta taip, kad maksimaliai padidintų jūsų erekcijos stiprumą ir trukmę. Dėl savo unikalios konstrukcijos, žiedas ne tik efektyviai apglėbia penį, suteikdamas jam „kietą kaip uola“ jėgą, bet ir tvirtai laiko sėklides, kurios yra labai svarbios stiprios erekcijos išlaikymui.
 
Be to, šis produktas taip pat padės išvengti priešlaikinės ejakuliacijos, leisiantis jums mėgautis ilgesnėmis ir intensyvesnėmis akimirkomis su savo partneriu. Tai reiškia, kad galėsite patirti didesnį pasitenkinimą ir malonumą, nes jūsų seksualinės galimybės bus gerokai praplėstos.
 
Spalva: Žalia
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

TAMSOJE ŠVYTINTIS PENIO ŽIEDAS SU DIRŽELIU SĖKLIDĖMS 
Dėl ergonomiškos formos ir elastingų medžiagų, šis penio žiedas su dirželiu yra ne tik veiksmingas, bet ir patogus dėvėti.  
  
Jis yra lengvai reguliuojamas, kad atitiktų įvairius dydžius ir užtikrintų puikų prisitaikymą prie kūno. 
  
Daugiau nesivaržykite dėl savo seksualinio našumo - būkite pasiruošę ekstremaliam malonumui su šiuo aukštos kokybės penio žiedu su dirželiu sėklidėms!  Tai yra investicija, kuri neabejotinai padidins jūsų pasitenkinimą ir padarys jūsų intymias akimirkas nepakartojamai intensyvias.  
 
TAMSOJE ŠVYTINTIS PENIO ŽIEDAS SU DIRŽELIU SĖKLIDĖMS

Dėl ergonomiškos formos ir elastingų medžiagų, šis penio žiedas su dirželiu yra ne tik veiksmingas, bet ir patogus dėvėti.

 
Jis yra lengvai reguliuojamas, kad atitiktų įvairius dydžius ir užtikrintų puikų prisitaikymą prie kūno.
 
Daugiau nesivaržykite dėl savo seksualinio našumo - būkite pasiruošę ekstremaliam malonumui su šiuo aukštos kokybės penio žiedu su dirželiu sėklidėms! Tai yra investicija, kuri neabejotinai padidins jūsų pasitenkinimą ir padarys jūsų intymias akimirkas nepakartojamai intensyvias.
 
APIE ŽIEDĄ: 
Pakuotės matmenys: 9 x 5,50 x 17 cm 
Pakuotės svoris: 55 gr 
Gaminio matmenys: 7,5 x 5 x 4,5 cm 
Gaminio svoris: 35 gr 
Atsparus vandeniui: Taip 
Atsparus purslams: Taip 
Be ftalatų: Taip 
Mažojo žiedo skersmuo: 4,5 cm 
Vidinis mažojo žiedo skersmuo: 2,5 cm 
Vidutinio žiedo skersmuo: 4,5 cm 
Vidutinio žiedo vidinis skersmuo: 3 cm 
Medžiagos: Silikonas
APIE ŽIEDĄ:
  • Pakuotės matmenys: 9 x 5,50 x 17 cm
  • Pakuotės svoris: 55 gr
  • Gaminio matmenys: 7,5 x 5 x 4,5 cm
  • Gaminio svoris: 35 gr
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • Atsparus purslams: Taip
  • Be ftalatų: Taip
  • Mažojo žiedo skersmuo: 4,5 cm
  • Vidinis mažojo žiedo skersmuo: 2,5 cm
  • Vidutinio žiedo skersmuo: 4,5 cm
  • Vidutinio žiedo vidinis skersmuo: 3 cm
  • Medžiagos: Silikonas

Apie prekinį ženklą

Shots - sekso žaislų gamintojas, įsikūręs Amerikoje. Shots Media yra viena iš pirmaujančių didmenininių įmonių sekso žaislų pramonėje. Šis gamintojas turi itin daug sekso žaislų kolekcijų, kurių gaminiai tiks daugumai klientų. Shots - Ouch specializuojasi BDSM žaislų pramonėje ir turi įvairiausių prekių Jūsų slapčiausiems norams.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt