Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Suvaržymo stalas

Kaina
722.55 €
Pasinerkite į ekstazės pasaulį ir pažinkite naujus malonumo lygius su šiuo ekstremaliu surišimo stalu! Šis stalas yra sukurtas mylinčioms poroms, kurie nori išbandyti ir atrasti naujų būdų savo erotiniams nuotykiams.
 
Su daugybe pritaikymo galimybių, šis stalas padidins jūsų aistros intensyvumą ir pažadins naujus ir įsimintinus pojūčiais.
 
Stalo dizainas yra pagrįstas funkcionalumu ir patogumu. Jis turi lygų, paminkštintą paviršių, kuris ne tik garantuoja komfortą, bet ir leidžia judėti laisvai ir natūraliai. Stalo centrinė dalis yra aprūpinta patogia skyle veidui, leidžiančia atsipalaiduoti ir mėgautis kiekvienu prisilietimu, bei visiškai atidengta skyle tarpkojui, kas sudaro nesibaigiančias galimybes kūrybingiems ir aistringiems žaidimams.
 
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

SUVARŽYMO STALAS  
Kad jūsų patirtis būtų dar dinamiškesnė ir įtempta, šis stalas turi pridedamus riešų ir kulkšnių antrankius.  Šie antrankiai yra ne tik kokybiški ir patvarūs, bet ir lengvai tvirtinami prie stalo. Jie yra puikūs siekiant suvaržyti jūsų partnerį saugioje ir patogioje padėtyje, tuo metu, kai jūs  džiuginsite ir maloninsite iki pat ekstazės. 
  
Be abejo, šio stalo pagrindinis bruožas yra jo patvarumas.  Stalas yra pagamintas taip, kad atlaikytų ir ilgalaikį naudojimą ir šiurkštesnius žaidimus, suteikiant jums pasitikėjimą, kad galite leistis į laukines aistras. 
  
Kadangi riešų ir kulkšnių antrankiai yra lengvai pritvirtinami, galite juos reguliuoti taip, kad jūsų partneris būtų prigludęs prie stalo, ir tai suteikia jums galimybę žaisti su įvairiomis padėtimis ir suvaržymo lygiais. 
   
 
SUVARŽYMO STALAS

Kad jūsų patirtis būtų dar dinamiškesnė ir įtempta, šis stalas turi pridedamus riešų ir kulkšnių antrankius. Šie antrankiai yra ne tik kokybiški ir patvarūs, bet ir lengvai tvirtinami prie stalo. Jie yra puikūs siekiant suvaržyti jūsų partnerį saugioje ir patogioje padėtyje, tuo metu, kai jūs  džiuginsite ir maloninsite iki pat ekstazės.
 
Be abejo, šio stalo pagrindinis bruožas yra jo patvarumas. Stalas yra pagamintas taip, kad atlaikytų ir ilgalaikį naudojimą ir šiurkštesnius žaidimus, suteikiant jums pasitikėjimą, kad galite leistis į laukines aistras.
 
Kadangi riešų ir kulkšnių antrankiai yra lengvai pritvirtinami, galite juos reguliuoti taip, kad jūsų partneris būtų prigludęs prie stalo, ir tai suteikia jums galimybę žaisti su įvairiomis padėtimis ir suvaržymo lygiais.
 

 
APIE SUVARŽYMO STALĄ: 
Svorio pakuotė: 24,8 kg 
Be ftalatų Taip 
Medžiagos Metalas, PU oda
APIE SUVARŽYMO STALĄ:
  • Svorio pakuotė: 24,8 kg
  • Be ftalatų Taip
  • Medžiagos Metalas, PU oda

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt