Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Flogeris ,,Fetish Purple Small Leopard Flogger”

Kaina
18.05 €
Violetinė rankena su leopardo raštais, suteiks tau taip trokštamo pasitikėjimo ir galios jausmo. Išlaisvink savo instinktus ir veik. Išdrįsk išpildyti karščiausius savo troškimus dabar.

Rankena tobulai sukimba su ranka, o metalas ant rankenos sukasi aplink ją spirale. Dirželiai idealiai nubaus nuolankųjį. 

Flogeris turi odinį žiedą, kurio pagalba galėsite jį patogiai suimti arba demonstruoti, jeigu norėtumėte laikyti flogerį pakabintą ir juo gėrėtis.
1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Flogeris ,,Fetish Purple Small Leopard Flogger”  
Violetinė rankena  su leopardiniais raštais. Flogeris pagamintas iš PVC, be nikelio ir medžio. Dirbtinės odos flogeris turi daugybę plonų juostelių, kurios įneš į jūsų miegamąjį dar neatrastų malonumo bangų. Flogeris  turi patogią rankeną specialią kilpą rankai , kurios pagalba galėsite tvirtai jį suimti ir valdyti itin tiksliai. 
Eksperimentuokite, žaiskite, erzinkite ir bauskite - šis žaislas -  puikus būdas išlaisvinti beribę fantaziją  ir sustiprinti santykius su partneriu. Jis suteiks tau dar daugiau  pasitikėjimo ir galios jausmo . Plakite nuolankųjį stipriais kirčiais arba švelniai, pagal savo nuotaiką ir norą. 
Apie flogerį:  
Bendras ilgis: 45 cm 
Rankenos ilgis: 15 cm 
Viršutinio žiedo dydis: 6 cm 
Sruogelių ilgis: 24 cm 
Medžiagos: PVC
Flogeris ,,Fetish Purple Small Leopard Flogger”

Violetinė rankena su leopardiniais raštais. Flogeris pagamintas iš PVC, be nikelio ir medžio. Dirbtinės odos flogeris turi daugybę plonų juostelių, kurios įneš į jūsų miegamąjį dar neatrastų malonumo bangų. Flogeris turi patogią rankeną specialią kilpą rankai, kurios pagalba galėsite tvirtai jį suimti ir valdyti itin tiksliai.

Eksperimentuokite, žaiskite, erzinkite ir bauskite - šis žaislas - puikus būdas išlaisvinti beribę fantaziją ir sustiprinti santykius su partneriu. Jis suteiks tau dar daugiau pasitikėjimo ir galios jausmo. Plakite nuolankųjį stipriais kirčiais arba švelniai, pagal savo nuotaiką ir norą.


Apie flogerį:
  • Bendras ilgis: 45 cm
  • Rankenos ilgis: 15 cm
  • Viršutinio žiedo dydis: 6 cm
  • Sruogelių ilgis: 24 cm
  • Medžiagos: PVC

Apie prekinį ženklą

Argus - Serbijos Respublikoje įsikūręs prekinis ženklas, kuris daugiau kaip 10 metų specializuojasi erotinių prekių bei prekių suaugusiems rinkoje. Argus ženklas Europoje garsėja išskirtiniu BDSM ir fetišo žaidimams skirtu prekių asortimentu, kurio kaina yra itin draugiška jų pirkėjams. 
BDSM ir fetišo mėgėjai garsėja itin išlavintu skoniu bei ne mažiau brangiais sekso prekių žaislais, o Argus savo klientams siūlo rinktis iš plataus BDSM prekių asortimento už prieinamą kainą, kuri leidžia ne tik atrasti nakties siūlomus scenarijus bet ir leisti sau išmėginti ką tik nori - flogeriai, burnos kaiščiai ir antrankiai, tai tik maža dalis to, ką ilgametis rinkos žaidėjas siūlo savo klientams. 
Argus - tavo geriausias draugas ir patarėjas fantazijos pilname BDSM pasaulyje.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt