Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Mini flogeris ,,X-Play Allure Quilted Mini Whip''

Kaina
15.55 €

Dirbtinės odos mini flogeris turi daugybę plonų juostelių, kurios įneš į jūsų miegamąjį dar neatrastų malonumo bangų. Flogeris turi patogią rankeną specialią kilpą rankai, kurios pagalba galėsite tvirtai jį suimti ir valdyti itin tiksliai.

Kompaktiško dydžio mini flogerį galėsite visada turėti su savimi, kad paklusnusis visada jaustų baimę.

Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Mini flogeris ,,X-Play Allure Quilted Mini Whip''  
Tvirtas ir patvarus  mini flogeris pagamintas iš dirbtinės odos. Sukurtas patenkinti slapčiausius erotinius poreikius. 
Švelniai slyskite per partnerio kūną, kad padidintumėte įtampą, o tada vienu kirčiu parodykite, kas čia šeimininkas.  Puiki idėja mergvakariui ar bernvakariui . Jis taip pat puikiai tiks, kaip nuotaikos kūrimo elementas labiau įgudusiems mėgėjams. 
Ar žinojote, kad nedidelis skausmas prieš pat patiriant malonumą gali sustiprinti pojūčius ir sumažinti jūsų toleranciją skausmui?  Tvirtas ir kokybiškas flogeris  suteiks jums progą į santykius įnešti šiek tiek BDSM prieskonių ir patirti tai, ko neteko patirti niekada anksčiau.
Mini flogeris ,,X-Play Allure Quilted Mini Whip''

Tvirtas ir patvarus mini flogeris pagamintas iš dirbtinės odos. Sukurtas patenkinti slapčiausius erotinius poreikius.

Švelniai slyskite per partnerio kūną, kad padidintumėte įtampą, o tada vienu kirčiu parodykite, kas čia šeimininkas. Puiki idėja mergvakariui ar bernvakariui. Jis taip pat puikiai tiks, kaip nuotaikos kūrimo elementas labiau įgudusiems mėgėjams.

Ar žinojote, kad nedidelis skausmas prieš pat patiriant malonumą gali sustiprinti pojūčius ir sumažinti jūsų toleranciją skausmui? Tvirtas ir kokybiškas flogeris suteiks jums progą į santykius įnešti šiek tiek BDSM prieskonių ir patirti tai, ko neteko patirti niekada anksčiau.
Apie flogerį:  
 
Pakuotės matmenys: 38 x 2,50 x 2,50 cm 
Pakuotės svoris: 53 g 
Flogerio matmenys: 38 x 2,5 x 2,5 cm 
Flogerio svoris: 53 g 
Medžiagos: 85% PVC, 15% poliesteris 
Apie flogerį:
 
  • Pakuotės matmenys: 38 x 2,50 x 2,50 cm
  • Pakuotės svoris: 53 g
  • Flogerio matmenys: 38 x 2,5 x 2,5 cm
  • Flogerio svoris: 53 g
  • Medžiagos: 85% PVC, 15% poliesteris 

Apie prekinį ženklą

Allure jau beveik 30 metų gamina aukštos kokybės apatinį trikotažą ir aksesuarus. Išskirtiniai gaminiai ir pažangiausias dizainas padarė Allure pramonės lydere tiek Šiaurės Amerikoje, tiek Europoje.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt