Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Sekso mašina su nuotolinio valdymo pulteliu ,,Athenas Ultimate Sex Machine''

Kaina
1207.05 €
,,Athenas Ultimate" sekso mašina, tai pirmoji pasaulyje nuotoliniu būdu valdoma, vieno arba dviejų įsiskverbimų sekso mašina su nuotolinio valdymo pulteliu, kurio pagalba galima valdyti vibravimo ir šildymo funkcijas, kurios užtikrina maksimalų malonumą!

Viengubas arba dvigubas įsiskverbimas, vibruojantis malonumas, belaidis, nuotolinio valdymo pultas ir dar daugiau! Ši galinga, bet kompaktiška sekso mašina turi viską, kas patenkins individualius jūsų poreikius!
Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Sekso mašina su nuotolinio valdymo pulteliu ,,Athenas Ultimate Sex Machine''  
Sekso mašina  turi du ilgus strypus skirtus užmauti norimam sekso žaislui.  Galite ,,apginkluoti'' vieną arba abu strypus su dviem identiškais dildo, kuriuos tikroviškai ir jausmingai puošia gyslos, kurios atrodo, kaip tikros. Abu  dildo yra lankstūs ir visiškai prisitaiko prie jūsų anatomijos . Analinių žaidimai mėgėjai ant vieno strypo gali užmauti glotnų, siaurėjantį, iš  aukščiausios kokybės, neporėto silikono pagamintą analinį dildo . 
Nesunkiai galėsite pasiekti tobuliausią kampą, nes  abu strypai yra reguliuojami . Taip pat galite reguliuoti strypų artumą, kad atitiktų jūsų kūno poreikius dvigubo įsiskverbimo metu. Kai tik būsite pasiruošę ir rasite sau labiausiai tinkantį kampą - jūs arba jūsų partneris  valdymo pulteliu galės reguliuoti įsiskverbimo greitį . Negana to - nuotolinis valdymo pultelis suteiks dar daugiau beprotiškai malonių potyrių! Nuotolinio valdymo pulteliu galėsite reguliuoti ne tik įsiskverbimo greitį, bet ir įvairius vibracijos režimus, kurie suteiks dar daugiau stimuliacijos ir dar daugiau kulminacijų.  
Tai -  analogų pasaulyje neturinti sekso mašina , kuri be visų išvardintų neužmirštamą kulminaciją suteiksiančių savybių  turi dar ir šildymo funkciją , kuriai neįmanoma atsispirti! ,,Athenas Ultimate'' sekso mašina suteiks nesuskaičiuojamą galybę būdų sustiprinti ekstazę. 
Į rinkinį įeina: sekso mašina, 2 realistiški vaginaliniai dildo, 1 analinis dildo, valdiklis, belaidis valdymo pultelis, 2 strypai su spyruoklėmis, 2 dildo adapteriai, belaidžio valdymo pultelio įkroviklis ir 110-220 V galios transformatorius.
Sekso mašina su nuotolinio valdymo pulteliu ,,Athenas Ultimate Sex Machine''

Sekso mašina turi du ilgus strypus skirtus užmauti norimam sekso žaislui. Galite ,,apginkluoti'' vieną arba abu strypus su dviem identiškais dildo, kuriuos tikroviškai ir jausmingai puošia gyslos, kurios atrodo, kaip tikros. Abu dildo yra lankstūs ir visiškai prisitaiko prie jūsų anatomijos. Analinių žaidimai mėgėjai ant vieno strypo gali užmauti glotnų, siaurėjantį, iš aukščiausios kokybės, neporėto silikono pagamintą analinį dildo.

Nesunkiai galėsite pasiekti tobuliausią kampą, nes abu strypai yra reguliuojami. Taip pat galite reguliuoti strypų artumą, kad atitiktų jūsų kūno poreikius dvigubo įsiskverbimo metu. Kai tik būsite pasiruošę ir rasite sau labiausiai tinkantį kampą - jūs arba jūsų partneris valdymo pulteliu galės reguliuoti įsiskverbimo greitį. Negana to - nuotolinis valdymo pultelis suteiks dar daugiau beprotiškai malonių potyrių! Nuotolinio valdymo pulteliu galėsite reguliuoti ne tik įsiskverbimo greitį, bet ir įvairius vibracijos režimus, kurie suteiks dar daugiau stimuliacijos ir dar daugiau kulminacijų. 

Tai - analogų pasaulyje neturinti sekso mašina, kuri be visų išvardintų neužmirštamą kulminaciją suteiksiančių savybių turi dar ir šildymo funkciją, kuriai neįmanoma atsispirti! ,,Athenas Ultimate'' sekso mašina suteiks nesuskaičiuojamą galybę būdų sustiprinti ekstazę.

Į rinkinį įeina: sekso mašina, 2 realistiški vaginaliniai dildo, 1 analinis dildo, valdiklis, belaidis valdymo pultelis, 2 strypai su spyruoklėmis, 2 dildo adapteriai, belaidžio valdymo pultelio įkroviklis ir 110-220 V galios transformatorius.
Apie sekso mašiną:  
 
Sekso mašinos matmenys: 55,88 x 27,94 x 34,29 cm 
Vaginalinio dildo matmenys: 17,78 x 4,45 cm 
Analinio dildo matmenys: 16,51 x 3,81 cm 
Analinio dildo įkišamas ilgis: 15,24 cm 
Medžiaga: Metalas, ABS plastikas, TPR guma, Silikonas 
Įsiskverbimo gretis: 50-250 įsiskverbimų per min. 
Strypų reguliavimo kampai: 26 
Įsiskverbimo gylis: 10,16 cm 
Svoris: 15,51 kg
Apie sekso mašiną:
 
  • Sekso mašinos matmenys: 55,88 x 27,94 x 34,29 cm
  • Vaginalinio dildo matmenys: 17,78 x 4,45 cm
  • Analinio dildo matmenys: 16,51 x 3,81 cm
  • Analinio dildo įkišamas ilgis: 15,24 cm
  • Medžiaga: Metalas, ABS plastikas, TPR guma, Silikonas
  • Įsiskverbimo gretis: 50-250 įsiskverbimų per min.
  • Strypų reguliavimo kampai: 26
  • Įsiskverbimo gylis: 10,16 cm
  • Svoris: 15,51 kg

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt