Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Sekso supynės su rėmu ,,Extreme Sling and Swing Stand''

Kaina
618.45 €

Pakelkite savo BDSM žaidimus į kitą lygį. Šios sekso sūpynės su rėmu suteiks daugiau laisvės tiems, kurie nori paįvairinti savo sekso ore patirtį. Besisupdami ant specialaus rėmo patirsite nepakartojamą laisvę. Galėsi įsiskverbti giliau ir greičiau be papildomos jėgos ir pastangų. 

Rinkinį sudaro tvirtas stovas, supynės ir grandinės bei segtukai, kurių reikia patogiam seksui užtikrinti. Kad nepažeistumėte sienų, durų ar lubų, pakabinkite supynes ant stovo. Unikali konstrukcija pasižymi įmontuotais žiedais, prie kurių galima saugiai pritvirtinti karabinus ir grandines. Prabangus odinis diržas suteikia visišką prieigą prie jūsų partnerio, kol jis yra pakibęs ore.

Spalva: Juoda
-
+
Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

Sekso supynės su rėmu ,,Extreme Sling and Swing Stand''  
Su ,,Extreme Sling and Swing'' galėsi mėgautis seksu ore, kada tik panorėsite. Rinkinį sudaro: tvirtas stovas, prabangios sūpynės, grandinės ir visi reikiami segtukai, kad seksas būtų patogus ir be galo išdykęs. Jums nereikės gręžti sienų ar lubų, nes pakaks šias sūpynes pakabinti ant specialaus stovo.  Unikali sūpynių konstrukcija turi įmontuotus specialius žiedus  prie kurių saugiai tvirtinamos grandinės ir karabinai. 
Prabangios, oda aptrauktos sūpynės  suteiks jums visišką prieigą prie ore kabančio, prasižergusio partnerio.  Reguliuojamas sūpynių dizainas  leis jūsų partneriui atsigulti ant nugaros ir įstatyti kojas į specialias, nuimamas kilpas.  Reguliuojami diržai ties galva  leis pakelti arba nuleisti viršutinę kūno dalį, o  paminkštinta pagalvėlė  suteiks visišką komfortą ir patogumą.  
Sūpynės  nereikalauja daug priežiūros  - kai baigsite meilės žaidimus - tereiks jas nuvalyti su  specialiu žaislų valikliu  arba  servetėlėmis .  Lengvai išardomą stovą galėsite diskretiškai paslėpt i tik jums žinomoje vietoje. Jei vis tik sugalvotumėte paįvairinti žaidimus arba išbandyti kitas sūpynes - ne bėda - centriniame viršutiniame kampe, kur kryžiuojasi rėmo kojos - galite pakabinti kitas sekso sūpynes.
Sekso supynės su rėmu ,,Extreme Sling and Swing Stand''

Su ,,Extreme Sling and Swing'' galėsi mėgautis seksu ore, kada tik panorėsite. Rinkinį sudaro: tvirtas stovas, prabangios sūpynės, grandinės ir visi reikiami segtukai, kad seksas būtų patogus ir be galo išdykęs. Jums nereikės gręžti sienų ar lubų, nes pakaks šias sūpynes pakabinti ant specialaus stovo. Unikali sūpynių konstrukcija turi įmontuotus specialius žiedus prie kurių saugiai tvirtinamos grandinės ir karabinai.

Prabangios, oda aptrauktos sūpynės suteiks jums visišką prieigą prie ore kabančio, prasižergusio partnerio. Reguliuojamas sūpynių dizainas leis jūsų partneriui atsigulti ant nugaros ir įstatyti kojas į specialias, nuimamas kilpas. Reguliuojami diržai ties galva leis pakelti arba nuleisti viršutinę kūno dalį, o paminkštinta pagalvėlė suteiks visišką komfortą ir patogumą. 

Sūpynės nereikalauja daug priežiūros - kai baigsite meilės žaidimus - tereiks jas nuvalyti su specialiu žaislų valikliu arba servetėlėmis. Lengvai išardomą stovą galėsite diskretiškai paslėpti tik jums žinomoje vietoje. Jei vis tik sugalvotumėte paįvairinti žaidimus arba išbandyti kitas sūpynes - ne bėda - centriniame viršutiniame kampe, kur kryžiuojasi rėmo kojos - galite pakabinti kitas sekso sūpynes.
Apie sekso sūpynes su rėmu:  
 
Pakuotės matmenys: 12,30 x 48 x 11 cm 
Pakuotės svoris: 27000 g 
Gaminio matmenys: 215,9 x 147,3 cm 
Produkto svoris: 26490 g 
Medžiaga: Oda, Metalas, Plienas 
Maksimali apkrova: 180 kg
Apie sekso sūpynes su rėmu:
 
  • Pakuotės matmenys: 12,30 x 48 x 11 cm
  • Pakuotės svoris: 27000 g
  • Gaminio matmenys: 215,9 x 147,3 cm
  • Produkto svoris: 26490 g
  • Medžiaga: Oda, Metalas, Plienas
  • Maksimali apkrova: 180 kg

Apie prekinį ženklą

XR Brands gamintojas suderina fetišo ir BDSM patirtį su išskirtiniu dizainu ir funkcionalumu. Dėl šiuolaikiško funkcionalaus dizaino, kokybiškos ir ekonomiškos gamybos bei dinamiškos pakuotės ir prekybos XR Brands siūlo klientams akį traukiančius ir įdomius prekių ženklus konkurencingiausiomis kainomis. Nuo 2007 m. įmonės apdovanojimus pelniusi ekspertų komanda kūrė geriausiai parduodamas ir tarptautiniu mastu pripažintas kolekcijas, kurios patenkina visus seksualinius pomėgius, specialius fetišus ir BDSM žaidimus.

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt