Siekdami pagerinti jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir analitiniais tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (ang. „cookies"). Juos bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Perkant už 35€ DOVANA - prabangus, pilno dydžio CBD kūno priežiūros rinkinys!

Išmanusis vibratorius - klitorio stimuliatorius su pulteliu "Little Secret" - juodas

Kaina
94.05 €

Išmanusis, prie kelnaičių tvirtinamas stimuliatorius "Little Secret" – tai mažytė gundanti paslaptis, kuria galite pasidalinti su savo antrąja puse.

Dėl itin patogaus aukso spalvos magneto, tvirtinamo išorinėje kelnaičių pusėje, stimuliatorius priglus būtent ten, kur Jums ir norisi.

Atsparus vandeniui, įkraunamas sekso žaislas valdomas nuotoliniu pulteliu arba išmaniąja programėle suteiks jums (arba jūsų partneriui) visišką laisvę.
 

Pristatymas per 1-2 d.d.

Daugiau informacijos

IŠMANUSIS VIBRATORIUS - KLITORIO STIMULIATORIUS SU PULTELIU "LITTLE SECRET" - JUODAS 
 
Kompaktiškas, diskretiškas ir itin išdykęs, prie kelnaičių tvirtinamas klitorio stimuliatorius puikiai tiks keliaujant arba norint patenkinti savo lytinę aistrą pačiose neįtikinėčiausiose vietose. 
Prabangi ir ergonomiška stimuliatoriaus forma sukurta atsižvelgiant į moters anatomiją -  idealiai priglus prie jūsų klitorio . Intensyvi, bet  tyli vibracija  liks visiškai nepastebėta.  
Stimuliatorių ,,Little Secret" galima valdyti tiek pridėtu  nuotolinio valdymo pulteliu , tiek nemokama ,,Satisfyer Connect" programėle, kurią gali parsisiųsti ,,Apple" ir ,,Android" vartotojai. Galite nepastebimai naudoti ,,Little Secret" kasdieniame gyvenime arba perduoti valdymą savo partneriui ar partnerei. Programėlė ,,Satisfyer Connect" atvers jums naujas malonumo sritis: susikurkite savo vibracijos programas pagal aplinkos garsus arba mėgstamą grojaraštį. 
Stimuliatorius yra  atsparus vandeniui  (IPX7), todėl malonumais galėsite mėgautis net duše ar vonioje. Po vandeniu jo galinga bangų stimuliacija yra daug stipresnė.  
Jei žaislui pritrūks energijos - bet kuriuo metu galėsite įkrauti jo ličio jonų bateriją su rinkinyje pridedamu USB laidu. 
Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba  specialiu žaislų valikliu . Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje. 
Rekomenduojama naudoti kartu su  vandens pagrindo lubrikantu . Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 

IŠMANUSIS VIBRATORIUS - KLITORIO STIMULIATORIUS SU PULTELIU "LITTLE SECRET" - JUODAS

 
Kompaktiškas, diskretiškas ir itin išdykęs, prie kelnaičių tvirtinamas klitorio stimuliatorius puikiai tiks keliaujant arba norint patenkinti savo lytinę aistrą pačiose neįtikinėčiausiose vietose.

Prabangi ir ergonomiška stimuliatoriaus forma sukurta atsižvelgiant į moters anatomiją - idealiai priglus prie jūsų klitorio. Intensyvi, bet tyli vibracija liks visiškai nepastebėta. 

Stimuliatorių ,,Little Secret" galima valdyti tiek pridėtu nuotolinio valdymo pulteliu, tiek nemokama ,,Satisfyer Connect" programėle, kurią gali parsisiųsti ,,Apple" ir ,,Android" vartotojai. Galite nepastebimai naudoti ,,Little Secret" kasdieniame gyvenime arba perduoti valdymą savo partneriui ar partnerei. Programėlė ,,Satisfyer Connect" atvers jums naujas malonumo sritis: susikurkite savo vibracijos programas pagal aplinkos garsus arba mėgstamą grojaraštį.

Stimuliatorius yra atsparus vandeniui (IPX7), todėl malonumais galėsite mėgautis net duše ar vonioje. Po vandeniu jo galinga bangų stimuliacija yra daug stipresnė. 

Jei žaislui pritrūks energijos - bet kuriuo metu galėsite įkrauti jo ličio jonų bateriją su rinkinyje pridedamu USB laidu.

Tinkamai prižiūrint šis stimuliatorius tarnaus jums ilgai. Prieš ir po kiekvieno naudojimo nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba specialiu žaislų valikliu. Leiskite išdžiūti natūraliai. Šį sekso žaislą laikykite stalčiuje, specialiame maišelyje arba kitoje vietoje, kurioje nėra dulkių. Laikykite jį atokiau nuo kitų sekso žaislų. Nepalikite tiesioginiuose saulės spinduliuose ir niekada nelaikykite jo dideliame karštyje.

Rekomenduojama naudoti kartu su vandens pagrindo lubrikantu. Nenaudokite silikoninių lubrikantų, aliejų ar kremų, nes jie gali sugadinti prietaiso medžiagą ir apriboti jo veikimą bei galiojimo laiką. 
Apie vibratorių 
Stimuliuojama zona: klitoris 
Stimuliatoriaus matmenys: 8 x 3,8 x 3,5 cm. 
Medžiagos: Silikonas, ABS plastikas 
Spalva: Juoda 
Nuotolinis valdymas: Taip 
Mobili programėlė: Taip 
Pakraunamas: Taip 
Atsparus vandeniui: Taip

Apie vibratorių

  • Stimuliuojama zona: klitoris
  • Stimuliatoriaus matmenys: 8 x 3,8 x 3,5 cm.
  • Medžiagos: Silikonas, ABS plastikas
  • Spalva: Juoda
  • Nuotolinis valdymas: Taip
  • Mobili programėlė: Taip
  • Pakraunamas: Taip
  • Atsparus vandeniui: Taip

Apie prekinį ženklą

Kompanijos Satisfyer veikla sėkmingai startavo su moteriškais stimuliatoriais, kurie vakuumine technologija ir masažo funkcija priglunda prie klitorio taip arti, jog garantuoja sprogstamus, klitorio orgazmus! Be abejonės, tai vieni nuostabiausių sekso žaislų visame pasaulyje. Tačiau Satisfyer ambicijos leido tobulėti ir sukurti dar geresnius, intensyvesnius, galingesnius Satisfyer Pro ir Luxury linijos stimuliatorius. Šie naujesni žaisliukai išsiskiria ir prabangesne išvaizda, modernesniu dizainu bei funkcionalumu.
Moterims, mėgstančioms klasikinius, įsiskverbimui skirtus sekso žaislus, Satisfyer sukūrė ir vibratorius. Kolekcijoje rasite spalvingus, ryškiomis spalvomis akį traukiančius vibratorius kiškučius, G taško ir klasikinius vibratorius. O jei Jums to dar negana, galite išbandyti Satifyer vaginalinius kamuoliukus.
Satifyer rūpinasi ne tik moterimis, ši kompanija nepamiršo ir stipriosios lyties. Jų kolekcijos masturbatoriai išsiskiria futuristiniu dizainu. O vyrai, norintys suteikti dar stipresnį malonumą savo antrajai pusei, į pagalbą gali pasitelkti vibratorius poroms.
Su Satisfyer galėsite mėgautis dar greitesniais, dar stipresniais orgazmais!

Susijusios prekės

Turite klausimų? Susisiekime.
+370 684 76777
pagalba@provocat.lt